Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Κάνανε την εκκλησία πασοκική μπουζουκλερί!!!

Από ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΔεν ξέρω ποιος το φαντάστηκε και ποιος το σχεδίασε αλλά αυτή η «μουσικοχορευτική» εκδήλωση που προγραμματίστηκε εντός του ναού του αγίου Παντελεήμονος της οδού Αχαρνών είναι, εκτός από εξώφθαλμη προσβολή της ιερότητας του χώρου και κατάφωρα αντίθετη προς του Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας, ένα αισχρό, φαιοπράσινο, προπαγανδιστικό δρώμενο.
Επικοινωνιακό πυροτέχνημα με βλάσφημα χαρακτηριστικά και χορηγία του κολωνακιώτικου Μεγάρου ΔΟΛ.

Θα τρίζουν τα κόκκαλα του κυρ Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και του κυρ Φώτη Κόντογλου.Αν είχαμε δε και πνευματική ακοή τα «ουαί τους» θα έσπαγαν τα τυμπανα των καλοζωισμένων ώτων μας.


Στη φιέστα θα μετέχει και ο επαγγελματίας του εθελοντισμού, οικόσιτος του Λαμπρακιστάν και όλως τυχαίως, σύζυγος και ονοματοδότης της υφυπουργού του ΔΝΤ , κυρίας Ραγκούση , ο πολύς Νταλάρας.

Θα τραγουδήσει, χωρίς τσίπα, απόσπασμα του «Άξιον Εστί» ... ίσως και να πεί και το «πάγωσε η τσιμινιέρα, κάλλιο να πάμε όλοι μετανάστες».

Tην ώρα που η, εικονιζόμενη σε θερμό εναγκαλισμό αφοσίωσης στη μητρικη αγκάλη, σύζυγος του υπέγραψε και υπηρετεί με ζήλο την πολιτική του κατοχικού Μνημονίου !!!

Τι σου είναι αυτός ο εσμός των μεταλλαγμένων πάλαι ποτε αριστερών ....Από τη Δαμανάκη και τον Ανδρουλάκη μέχρι τον Μπίστη και τον Νταλάρα , ο ένας γλοιωδέστερος και πιο επικίνδυνος από τον άλλο.

π. Ιερώνυμε, όταν θα ξυπνήσετε από τον βαθύ ύπνο της σύμπραξης με τους ομοϊδεάτες σας τής κατοχικής Κυβέρνησης, εμείς θα είμαστε απέναντι σας.
Θα βρούμε και Ιεράρχες που ξέρουν να ακούνε τους πόνους και τους καημούς της Ρωμιοσύνης να συμπορευτούμε...


πηγή:misha.pblogs.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5192

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP