Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ο πράος ας γίνει μαχητής Του Μόσχου Εμμ. Λαγκουβάρδου


Η πατρίδα μας μοιάζει με σπίτι που λεηλατείται τη νύχτα από κλέφτες και ληστές. Τίποτε δε μένει όρθιο. Δεν σέβονται ούτε την Ορθοδοξία, το μόνο συνεκτικό δεσμό του Ελληνικού Λαού , ούτε την Ελληνική Γλώσσα. Το Έθνος μας είναι υπό διάλυση.
Όπως οι κλέφτες κι οι ληστές αυτοί που κατέλαβαν την εξουσία βιάζονται να τα καταστρέψουν όλα για να εφαρμόσουν τις ψεύτικες γενικές ιδέες για τον πολύ-πολιτισμό και για την παγκοσμιοποίηση.

Όπως οι κλέφτες βιαστικοί για να μην αποκαλυφθούν όταν έρθει το φως της μέρας και γίνουν φανερά τα έργα τους. Η Ελλάδα μοιάζει με άνθρωπο που έπεσε στα χέρια των ληστών.

Ο πράος ας γίνει μαχητής, για να εκπληρωθεί το ρηθέν υπό του προφήτου Ιωήλ. «Και ο πράος έστω μαχητής». Η Εκκλησία είναι πραεία . Η Εκκλησία ας γίνει μαχητής. Ο λαός του Θεού στους κόλπους της Εκκλησίας είναι πράος. Ο λαός του Θεού ας γίνει μαχητής.

Ο αδύνατος ας πει «εγώ είμαι δυνατός» για να εκπληρωθεί το ρηθέν υπό του ιδίου προφήτου Ιωήλ «και ο αδύνατος ας πει εγώ ισχύω». Ο Θεός δίδει στο λαό του πνεύμα θάρρους, πνεύμα δυνάμεως και ισχύος και όχι πνεύμα δειλίας. . Ο Θεός είναι Θεός ζώντων και όχι Θεός νεκρών. «Μήπως οι νεκροί θα σε επαινέσουν» λέει ο Δαβίδ στο Θεό. «Ουχ οι νεκροί επαινέσουσί σε;»

Ο ωκεανός παραμένει ήρεμος στα μεγάλη βάθη του όσο κι αν στην επιφάνεια μαίνονται τα κύματα. Στους κόλπους της Εκκλησίας ο λαός του Θεού είναι πράος και ταπεινός. Η ισχύς του βρίσκεται στο ηθικό του θάρρος και στην πίστη στο Θεό. Ο αδύνατος ας πει «εγώ είμαι δυνατός χάρις στον Ιησού που με ενδυναμώνει». Ο Ιησούς συμβαδίζει με την αποθάρρυνση και μετατρέπει τις ήττες σε νίκες. Όταν ο Εχθρός ετοιμάζεται να πανηγυρίσει παθαίνει πανωλεθρία.

Ποιος περίμενε τη Σοβιετική Ένωση να πέσει και να διαλυθεί; Ποιος περιμένει από την Αμερική να διαλυθεί; Κι όμως είκοσι πέντε εκατομμύρια έγχρωμοι ζητούν αυτοδιάθεση κι η Αμερική είναι μισή-μισή. Η Αμερική εναντίον της Αμερικής.

Η σατανική δύναμη της νέας εποχής βιάζεται να επιφέρει όσο μεγαλύτερη καταστροφή προλάβει. Ξέρει ότι θα αυτοκαταστραφεί. Η αυτοκαταστροφή είναι η έλξη του Κακού. Πάρτε παράδειγμα τους αυτοκαταστροφικούς δρόμους που ακολουθούν οι άνθρωποι. Είναι όλοι τους βιαστικοί σαν να είναι η ζωή κάτι με το οποίο πρέπει να τελειώνει κανείς μια ώρα αρχύτερα.  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=26099#26099

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP