Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ποιός του έδωσε τον τίτλο της " ομόρροπης διάνοιας" για να μας κατηγορεί σαν "αντιρροπες μικρόνοιες";


ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Αντιθέτως απο τον φίλο μας Θύμιο Παπανικολάου, εμείς χαρήκαμε με το "ξέσπασμα" του Ηλία Σιαμέλα , για τον οποίο όπως και για μερικούς άλλους είχαμε σχηματίσει μιαν άλλη καλύτερη εντύπωση. Σήμερα που δεν έχουμε την πολυτέλεια και το χρόνο να διασκεδάζουμε την μιζέρια μας, γράφοντας ...επαναστατικές νουβέλες και ποιητικά φληναφήματα, έχουν αρχίσει και διαχωρίζουν τη θέση τους αρκετοί "επαναστάτες".

Όσοι μέχρι τα χθές έδειχναν ότι παλεύουν για να γκρεμίσουν το ντουβάρι που έχτιζε γύρω μας η "Νέα Τάξη Πραγμάτων", βγαίνουν σήμερα με το μυστρί στο χέρι για να το ...σοβαντίσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Δεν είμαστε ούτε γαλοπούλες, ούτε και τυφλοί για να νοιώθουμε ευγνωμοσύνη σε όποιον θέλει να μας καθοδηγήσει είτε με το καλάμι είτε με την μαγκούρα.

Είμαστε ταλαιπωρημένοι και δυσκολεμένοι πολίτες που επιτέλους βαρεθήκαμε το "σβέρκωμα" απο τους ψαλιδόκολους της μιας ή της άλλης παρέας των "αρίστων" και σιχαθήκαμε τους επώνυμους "Αυλωνίτηδες" να μας μιλούν για "πνεύμα και ηθική".

Δεν μπορεί κανένας Θεοδωράκης όσο μεγάλος και να είναι, τη μιά μέρα να μιλά με τον μικρό Παπανδρέου για κινηματογραφικές ταινίες, την άλλη να αγκαλιάζεται στην ταράτσα του σπιτιού του με τον εκπρόσωπο του ισλαμικού Νεοοθωμανισμού και του νεοφιλελεύθερου Αμερικανοσοσιαλισμού, την μεθεπομένη να είναι συνδαιτημόνας σε τηλεοπτική εκπομπή με τον χονδροειδέστερο εκπρόσωπο της πολιτικής χυδαιότητας, και μετά να μας καλεί σε ανυπακοή και συμμετοχή σε ένα χορό της κοιλιάς που αυθαίρετα ονόμασε "κίνημα" και μάλιστα ανεξαρτήτων πολιτών.

Αυτές τις διαπιστώσεις αγαπητέ και ταλαντούχε της πέννας κ. Σιαμέλα, δεν τις κάνουν μόνο μερικές "αντίρροπες μικρόνοιες" αλλά χιλιάδες απλοί Έλληνες πολίτες που παλεύουν νύχτα μέρα με αξιοπρέπεια και τιμή εναντίον όλων αυτών που έβαλαν την μουτσούνα της "διάνοιας" και τον καταδίκασαν , ο καθένας με τον τρόπο του, στην πιό σκληρή εξάρτηση και στην χειρότερη σκλαβιά.

Ευχόμαστε λοιπόν, να είναι καλοτάξιδο το νέο κρουαζιερόπλοιο στο οποίο αποφασίσατε -σαν έμπειρος ναυτικός που είστε- να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας και να μην σας βγάλει σε καμιά ξέρα, διότι τότε δεν θα έχετε κοντά σας κανέναν "μικρονοϊκό" να σας βοηθήσει.

Με τιμή


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5181

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP