Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΕΣΒΗΣΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΝΟΡΑ


Βγήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πεταλωτής να βάλει στη θέση τους τα πράγματα. Οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς για το σιωνισμό, την παγκοσμιοποίηση και το Χίτλερ, αποτελούν προσβολή του ελληνικού μας πολιτισμού. Είπε: «Οι απόψεις αυτές είναι στο περιθώριο, προσβάλλουν την Ελλάδα και τον πολιτισμό μας».
Του πολιτισμού των πεταλωτήδων, συμπληρώνω.

Γαϊδούρια πεταλώνουμε εμείς (την κυβέρνηση που φορτωθήκαμε), γαϊδούρια πεταλώνει κι αυτός (την υπερκυβέρνηση, διακυβέρνηση, παγκόσμια κυβέρνηση κλπ.) που είναι φορτωμένα στην πλάτη του.


Όποιoς δεν ανάψει λαμπάδα στο oλοκαύτωμα, άσπρη μέρα τα ματάκια του δεν θα δουν. Και τόλμησε λοιπόν ο Σεραφείμ Πειραιώς να σβήσει ένα κεράκι από την μενορά, την επτάφωτη λυχνία! Τι θράσος κι αυτό!!

Οι μεταμοντέρνοι ιστορικοί του αναθεωρητισμού τα ανατρέπουν όλα όσα ξέραμε. Όλο νέα πράγματα μαθαίνουμε, διότι οι προηγούμενοι μας τα έκρυβαν και μας παραπλανούσαν. Μαθαίνουμε ότι οι ματσεντόνες είναι απόγονοι του Μεγαλέξανδρου και τα ματσεντονικά η γλώσσα που μίλαγε. Βγαίνουν και πανεπιστημιακές εργασίες περί αυτού του θέματος και όλοι ονομάζουν τα Σκόπια ματσεντόνια.

Μόνο ένα πράγμα δεν υπόκειται σε έρευνα και δεν μπαίνει στο μικροσκόπιο της νεοτερικότητας : Αυτή η ιστορία με το Ολοκαύτωμα. Κάτι πήγε να κάνει ο Ροζέ Γκαρωντύ και τον πήγαν στο δικαστήριο. Άλλος ένας παπικός ιερέας κάτι είπε και αναγκάστηκε γονυπετής ο πάπας να ζητήσει συγγνώμη και να ανακαλέσει στην τάξη τον αμφισβητία.

Η άρνηση και η αμφισβήτηση των αποφάσεων του δικαστηρίου της Νυρεμβέργης - μέσα σ΄ αυτές είναι και η ολοκαύτωση - συνιστά πολιτικό αδίκημα και επιφέρει την καταδίκη του αντιρρησία.

Γιατί όλα να αναθεωρούνται και στο απυρόβλητο μένει μόνο αυτή η περίπτωση της ιστορίας με το ολοκαύτωμα; Εδώ, για τη δίκη του Ιησού, που έχει τόσα εκατομμύρια πιστών, έχουν γραφεί τόμοι βιβλίων που υποστηρίζουν αντίθετες γνώμες και δεν επιτρέπεται να αμφισβητήσουμε την πίστη στο Ολοκαύτωμα;

Τι είναι πάλι τούτο; Μας επέβαλαν κάποιο δόγμα και δεν το ξέρουμε; Θα πάμε φυλακή αν πούμε ότι κάτι δεν πάει καλά με όλα αυτά; Ή μήπως θα μας κόψουν τα δάνεια για να πεθάνουμε της πείνας ή να αρχίσουμε πάλι να σφαζόμαστε μεταξύ μας;

Κάτι δεν πάει καλά, κάτι δεν πάει καλά, κάτι βρωμάει.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP