Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Οι Σιωνιστικές Υστερίες


Σκίνιους 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
...Χωνεύοντας το Χριστουγεννιάτικο γεύμα, κάθησα το απογευματάκι να χαλαρώσω διαβάζοντας λίγο τις ειδήσεις.
Επειδή μου κάθησε στο ...στομάχι, δεν μπορώ να ζώντων την αντίδραση πάλι της Κυβέρνησης και των σιωνιστών αφεντικών της στις δηλώσεις του ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ. Δεν θα τις αναπαράγω εδώ πάλι, είναι γνωστές (μίλησε για Διεθνή Σιωνιστικό παράγοντα, Ρόθτσιλντ, Σόρος, Νέα Τάξη, ότι είμαστε υπό κατοχήν από αυτούς κλπ, κλπ). ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ που μόνο ένας ηλίθιος πλέον πιστεύει ότι ανήκουν στη σφαίρα της συνωμοσιολογίας.

Και βέβαια ο σεβασμιότατος φαντάζομαι ότι όπως κι εγώ και πολλοί άλλοι, ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΜΕ ΤΟΝ όρο ¨Σιωνισμό¨ τον εβραϊκό λαό, αλλά τα σκοτεινά παγκόσμια ιερατεία τους. Όπως και όταν καταφερόμαστε ενάντια στην Αμερική, προφανώς δεν εννοούμε τον απλό αμερικανό πολίτη ή εργάτη.

Αυτός ο Πεταλωτής σκοτώθηκε κατ´ εντολήν του ΓΑΠ να αποκηρύξει τις δηλώσεις και το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο αντέδρασε φυσικά με τον τροπο που ξέρει: Παγκοσμιοποιημένα. ΔΕΙΤΕ εδώ.

Αισθανόμαστε πολύ άσχημα σαν λαός: ντροπή και ταπείνωση, χωρίς ίχνος εθνικής περηφάνειας, χωρίς ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας σκύβουμε το κεφάλι σε τούρκους, σε κεντρικά ισραηλίτικα συμβούλια, σε νομισματικά ταμεία, σε λέσχες, σε γερμανούς, σε αμερικανούς, σε αυστριακούς, σε ...αφρικανούς και σε κινέζους. Οι προγονοί μας θα έχουν ...φρικάρει.

Απορώ για άλλη μια φορά πως μπορεί ο ΓΑΠ να είναι γιός του Ανδρέα.. Βλέπω επίσης τους γείτονες πως πάνε με την καθοδήγηση του Ερντογάν.. Ο πρωθυπουργός αυτός είναι μακράν ο καλύτερος πρωθυπουργός κράτους των τελευταίων δεκαετιών.. Τους έβγαλε από το διεθνές νομισματικό ταμείο, τα έβαλε με θεούς και δαίμονες, δημιούργησε ανάπτυξη και όλοι πλέον ¨γλύφουν¨ την Τουρκία. Τσακώθηκε και έβρισε το Σιωνισμό (όσο κανένας άλλος μετά τον Χιτλερ!) και σήμερα μάλιστα είδα δηλώσεις ισραηλινών ότι επιθυμούν να τα βρουν με τους τούρκους...

ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.


ΥΓ.
Οπως καταλαβαίνετε, 2-3 τέτοιες δηλώσεις ακόμα σαν του Πειραιώς και η ...χρεοκοπία έρχεται μια ώρα αρχύτερα!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5238

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP