Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

"Ο πόλεμος τώρα άρχισε"Κλασσικοπερίπτωση 


Τεράστια η προσέλευση των Ελλήνων στη σημερινή παλλαϊκή συγκέντρωση
Αν και οι αφετηρίες ιδεολογικά και κυριολεκτικά ήταν αρκετές, ωστόσο πάνω από 500.000 Ελλήνων πολιτών κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας όχι για να διαδηλώσουν αλλά για να δώσουν το τελεσίγραφο στην κυβέρνηση.
Το μήνυμα στην εθνοκτόνα κυβέρνηση των προδοτών αλλά και στα αντιπολιτευόμενα δεκανίκια της, ήταν σαφές και ξεκάθαρο:
«Φτάνει πια! Ήρθε η ώρα να ξεκουμπιστείτε αφήνοντας πίσω τα κλεμένα.Δεν θα σας επιτρέψει ο λαός να του τραβήξετε κι άλλη χαρακιά στο μπράτσο.Ο λαός δεν συγχωρεί πλέον ούτε ανέχεται κανέναν.Φύγετε όσο είναι καιρός!»

Η Αλέκα Παπαρήγα εξερχόμενη χθες από το Μέγαρο Μαξίμου είπε μια φράση την οποία και χρησιμοποιήσαμε ως τίτλο αυτής της ανάρτησης. «Ο πραγματικός πόλεμος τώρα άρχισε».

Ωστόσο την πρώτη ημέρα του «πολέμου», το "ΠΑΜΕ" όταν ανέβηκε την Όθωνος αντί να στρίψει αριστερά και να κάτσει μπροστά στην Βουλή όπως έκαναν όλοι οι άλλοι, έστριψε δεξιά στην Αμαλίας και απομακρύνθηκε.

Βέβαια μπορεί να ήθελε να αποφύγει τη σύγκρουση με τους "αντιεξουσιαστές" οι οποίοι έφτασαν λίγο μετά, όταν είχαν σιγουρευτεί ότι το "ΠΑΜΕ" είχε απομακρυνθεί αρκετά ή απλώς να μην ήθελε να έλθει σε "φυσική" επαφή με τους άλλους εργαζόμενους.

Αυτό που είδαμε σήμερα ήταν απλώς η πρώτη μέρα της "επιστράτευσης" και όπως όλα δείχνουν οι "μάχες" σύντομα θα αρχίσουν.
Είδαμε επίσης και τα "τάγματα εφόδου" των δήθεν αντιεξουσιαστών να εκτελούν τις "άνωθεν" εντολές των "αντιεξουσιαστών της εξουσίας".
Σχεδόν στην μέση της πορείας εμφανίστηκαν ως "δια μαγείας" από το πουθενά τα μαυροφορεμένα τσιράκια με ένα "μπλοκ" των 200- 300 ατόμων και άρχισαν τα επεισόδια σχεδόν σε κάθε πλευρά της πλατείας Συντάγματος.


Ο κόσμος όμως αυτή την φορά δεν "μάσησε" και όλα τα "μπλοκ" των εργαζομένων που ακολουθούσαν συνέχισαν την πορεία τους προς τον "ναό της ...δημοκρατίας".

Όλοι έχουν καταλάβει πλέον ότι δεν μπορούν πια να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και αν σήμερα έχουν να φάνε ένα καρβέλι ψωμί, είναι σχεδόν βέβαιο ότι αύριο θα ψάχνουν και για το ξεροκόμματο.

Έχουν αντιληφθεί επίσης την πονηριά και τον δαιμονικό - μισάνθρωπο χαρακτήρα αυτής της κυβέρνησης η οποία εφαρμόζει την εξελιγμένη και "βελτιωμένη" μορφή της θεωρίας του Μάλθους, με μόνη διαφορά ότι τούτοι εδώ έχουν σχεδιάσει την εξόντωση των 2/3 του λαού και όχι του 1/3.

Από σήμερα λοιπόν πετάμε όλοι τα παλιά ρούχα της κομματικής αριστοκρατίας και του μεταπολιτευτικού πολιτικού "καθωσπρεπισμού" και ντυνόμαστε με τα πολεμικά ρούχα του Μακρυγιάννη, του Καραϊσκάκη, του Κολοκοτρώνη και όλων των αγωνιστών και Μαρτύρων του χθες και του σήμερα.

Από σήμερα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα και όχι να ελπίζουμε ότι η επιβίωσή μας είναι υπό διαπραγμάτευση.

Το μόνο ίσως που θα μας αφήσουν να διαπραγματευτούμε είναι το συσσίτιο της παγκόσμιας ηλεκτρονικής φυλακής στην οποία θέλουν να μας χώσουν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5208

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP