Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Θέλουν να καταστήσουν την Ελλάδα «βάση» της διεθνούς τρομοκρατίας


Αρχίζουν να διαφαίνονται καθαρά και οι ειδικοί στόχοι των νέων προβοκατόρικων τρομοκρατικών «επελάσεων».
Οι διεθνείς σπόνσορες της διεθνούς τρομοκρατίας (οι μαφίες του χρήματος) και τα όργανά τους (διεθνείς μυστικές υπηρεσίες) υφαίνουν το μύθο που τοποθετεί την Ελλάδα σαν «βάση» (ή μία από τις «βάσεις) των διεθνών τρομοκρατικών δικτύων!!!
Σταθερά και μεθοδευμένα και πολιτικά ενορχηστρωμένα προωθείται η «ιδέα» ότι η Ελλάδα αποτελεί ένα από τα «συνδετικά» κέντρα της διεθνούς τρομοκρατίας…
Αυτό το τρομοκρατικό παραμύθι ανταποκρίνεται ΑΜΕΣΑ στους ΑΜΕΣΟΥΣ δικτατορικούς στόχους του διεθνούς οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου ΕΝΑΝΤΙΟΝ της Ελλάδας.

Βρισκόμαστε υπό κατοχή και βιώνουμε τη στυγνή οικονομική και πολιτική δικτατορία των διεθνών ληστών και μαφιών του χρήματος.

Αυτό το οικονομικό και πολιτικό έδαφος της δικτατορίας απαιτεί και την ανάλογη κρατική, κατασταλτική, ακόμα και άμεσα στρατιωτική θωράκιση.

Η Ελλάδα πρέπει να μπει κυριολεκτικά στο «γύψο» και ο ελληνικός λαός να δεθεί με τις δικτατορικές αλυσίδες καταστολής της ΔΙΕΘΝΟΥΣ «αντι-τρομοκρατίας».

Πιο απλά: Πρέπει άμεσα να μπούνε σε εφαρμογή οι «χειροπέδες» της διεθνούς καταστολής (της τρόικας και CIA), το διεθνές νεοταξικό φακέλωμα και η διεθνής αστυνομική ΚΑΤΟΧΗ.

Γι αυτό στήνουν στην Ελλάδα αυτό το τρομοκρατικό ΟΡΓΙΟ και μέσω του υστερικού τρομο-θεάματος την κατατάσσουν σε μία από τις κεντρικές βάσεις της διεθνούς τρομοκρατίας:
Της τρομοκρατίας που κατασκευάζουν και οργανώνουν οι διεθνείς μηχανισμού της Νέας Τάξης (μυστικές υπηρεσίες).

Αυτός είναι και ο λόγος που τα κυβερνητικά ανδρείκελα επισπεύδουν την Κάρτα του Πολίτη και άλλα ηλεκτρονικά φακελώματα, με τη συμπαράσταση του πολιτικού, δημοσιογραφικού, εκκλησιαστικού κατεστημένου και των πολύχρωμων ιερατείων τους.

Αυτός είναι ο λόγος που ΟΛΑ τα κόμματα όχι μόνο δεν μιλούν για αυτόν τον εφιάλτη της Κάρτας του Πολίτη, αλλά ΣΥΣΣΩΜΑ επικαλύπτουν το μύθο της τρομοκρατίας και ρίχνουν νερό στο μύλο των διεθνών μυστικών υπηρεσιών…

Οι πάντες και ιδιαίτερα η «αριστερά» όχι μόνο δεν αποκαλύπτουν τα τρομοκρατικά σχέδια του διεθνούς ιμπεριαλισμού, αλλά αναπαράγουν εκ νέου τον παλιό, εντελώς ξεθωριασμένο σήμερα, μύθο της «ατομικής τρομοκρατίας»: Δηλαδή ότι η τρομοκρατία είναι έργο «αριστερών», ή «αριστερίστικων», ή «αναρχικών» ομάδων.

Το είδος αυτό της «ατομικής τρομοκρατίας» σήμερα δεν μπορεί να υπάρξει, έχει πεθάνει εδώ και πάνω 70 χρόνια. Και όταν υπήρχε είχε βραχεία, πολύ βραχεία, διάρκεια.

Είχε επίσης άλλα μέσα και στόχους και κυρίως αναπτυσσόταν κάτω από άλλες, πολύ διαφορετικές, πολιτικές συνθήκες, οι οποίες σήμερα αυτά τα πολιτικά δεδομένα δεν υπάρχουν (έχουμε αναλύσει διεξοδικά το γιατί σήμερα δεν μπορεί να υπάρξει «ατομική τρομοκρατία»).

ΟΤΑΝ σήμερα, με την πλούσια εθνική και διεθνή εμπειρία και το πλήθος των αποκαλύψεων για την κατασκευασμένη τρομοκρατία, αλλά και με το φιάσκο των οργανώσεων της «17Ν» και του ΕΛΑ, αναβιώνει αυτός ο μύθος της «ατομικής τρομοκρατίας, αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι στο παιχνίδι της ενορχηστρωμένης απάτης συμμετέχουν και τα κόμματα της «αριστεράς»…

Εξάλλου, χωρίς αυτά τα κόμματα, ο μύθος της τρομοκρατίας θα είχε καταρριφθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Αυτά τα κόμματα συντηρούν και αναπαράγουν το μύθο της τρομοκρατίας, παρέχοντας ισχυρό άλλοθι στο προβοκατόρικο, τρομοκρατικό έργο των μυστικών υπηρεσιών…

Γι αυτό σκαρίσανε και τα «κουρδιστά» βαποράκια των ποικίλων δημοσιογράφων και ιστολόγων οι οποίοι έχουν πολύχρονες και πάγιες διαπλοκές με τους υπονόμους της Ασφάλειας και των μυστικών υπηρεσιών…

Βγήκαν αυτοί οι αρουραίοι να νεκραναστήσουν τα παλιά και νόθα ιδεολογήματα περί «αριστερής» και «αναρχικής» τρομοκρατίας…

Εκτελούν τόσο τυφλά τη διατεταγμένη υπηρεσία τους που χάνουν και την απλή λογική: «τρομοκρατία» τέτοιων διαστάσεων και τέτοιας επιχειρησιακής ικανότητας, η οποία εκκολάπτεται μέσα σε «αριστερούς» και «αναρχικούς» χώρους, θα είχε εξαρθρωθεί ΠΡΙΝ ΚΑΝ κάνει το πρώτο βήμα.

Αυτοί οι χώροι είναι ακτινογραφημένοι με ακρίβεια και ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ από την αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες…

Τα κουρδιστά «βαποράκια» το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, σαν χαφιέδες που είναι…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5251

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP