Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Εκτακτο παράρτημαααα...12 νέοι φόροι και μία πρόταση

ΛΟΓΙΑ και ΣΚΕΨΕΙΣ



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του συντάκτη του άρθρου έχουν προταθεί τα εξής μέτρα, που θα βοηθήσουν τη δημοσιονομική προσαρμογή και την πάταξη της φοροδιαφυγής. Τα φωτεινά μυαλά λοιπόν των επιτελείων προτείνουν:
1) Φόρος αφόδευσης.

Αντικατάσταση μέχρι το τέλος του 2013 όλων των λεκανών παλαιού τύπου με υπερσύγχρονες λεκάνες ζυγαριές συνδεδεμένες με τις ΔΟΥ. Οι επονομαζόμενες και έξυπνες λεκάνες. Οι λεκάνες αυτές αφού ζυγίσουν τα περιττώματα θα στέλνουν με σύνδεση wi-fi τα αποτελέσματα κάθε δίμηνο στην εφορία. Περιττώματα βάρους άνω των τριών κιλών φορολογούνται με 5 ευρώ ανά κιλό. Στους πολύτεκνους το αφορολόγητο ανεβαίνει στα επτά κιλά. Αφόδευση στην ύπαιθρο διώκεται ποινικά και ο παραβάτης θεωρείται φοροφυγάς. Μέτρο πολλά υποσχόμενο καθώς προάγει τον αυτοέλεγχο και την εγκράτεια. Κοινωνικά δίκαιο καθώς υπέρ-παράγουν όσοι υπέρ-καταναλώνουν. Δυσκοιλιότητα άνω των πέντε ημερών θα ελέγχεται από επιτροπή.

2) Φόρος αυνανισμού.
Σε κάθε άρρεν συμπολίτη μας θα εμφυτεύετε ειδικό τσιπ και στις δύο παλάμες. Το τσιπ θα ενεργοποιείτε μετά τις 3 συνεχόμενες παλινδρομήσεις και θα μετρά τους αυνανισμούς. Θα υπάρχουν 3 αυνανισμοί δωρεάν ανά μήνα , μετά από αυτούς έκαστος θα χρεώνετε με 2,5 ευρώ. Πρόσθετα κέρδη θα επιφέρουν οι κάρτες αυνανισμού που θα πωλούνται σε όλα τα περίπτερα. Θα κυκλοφορούν σε μορφή των 10, 20, και 100 αυνανισμών ανά μήνα. Θα υπάρχει και ειδική κατηγορία δώρου.

3) Καταργούνται τα επιδόματα τυφλότητας (αν ο τυφλός ακούει) και τα επιδόματα βαρηκοΐας (αν ο κουφός βλέπει). Σε περίπτωση παράλληλης τύφλωσης και κώφωσης θα εξετάζετε η ικανότητα ομιλίας. Εφ’ όσον υπάρχει δεν θα δικαιούται επίδομα. Σε σπάνια περίπτωση που το άτομο ούτε βλέπει ,ούτε ακούει , ούτε μιλάει θα δικαιούται επίδομα 2400 ευρώ το μήνα. Οι αιτήσεις θα γίνονται μόνο προφορικά μόνο από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο.

4) Φόρος κακοκεφιάς. Ειδικό σώμα εφοριακών θα εντοπίζει τους Μουρτζούφληδες, τους θλιμμένους, και τους κακόκεφους. Για κάθε λεπτό κακής διάθεσης, οι παραβάτες θα χρεώνονται με 0,50 λεπτά. Χαμογελάτε, πληρώνετε λιγότερα. Στα νεκροταφεία θα υπάρχει έκπτωση στο φόρο κατά 3 λεπτά καθορίζοντας την τιμή του σε 0,47 λεπτά.

5) Φόρος κορναρίσματος. Ειδικό λογισμικό στα αυτοκίνητα θα μετρά τα κορναρίσματα. Αν αυτά υπερβαίνουν τα οκτώ το μήνα, τότε για κάθε ένα κορνάρισμα άνω του προαναφερόμενου ορίου ο παραβάτης θα φορολογείται με τέσσερα ευρώ (ξανά-σφύρα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).

6) Φόρος ξυσίματος
δίδυμων βουβωνικών αδένων(κοινός Όρχεων). Με μια απλή αναβάθμιση το τσιπ αυνανισμού, οι φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί θα μετρούν το χρόνο που κάποιος ξύνει την επίμαχη περιοχή, καθώς ειδικοί αισθητήρες θα ενεργοποιούν τον μετρητή. Όταν το χέρι πλησιάσει την συγκεκριμένη περιοχή θα ακούγετε ένα χαρακτηριστικό μπιπ έναρξης. Σε περίπτωση που το χέρι παραμείνει χρόνο άνω των 3 δευτερόλεπτων μετά τον ήχο και παράλληλα ανιχνευτούν κινήσεις δακτύλων, τότε ο μετρητής θα αρχίζει να μετρά. Απόπειρα εξαπάτησης του μηχανήματος με χρήση της παλάμης για ξύσιμο (παλαμάτο) θα χρεώνετε σαν αυνανισμός. Με τα το πέρας του δωρεάν χρόνου που καθορίζεται σε 2 λεπτά το μήνα έκαστο λεπτό χρεώνετε 0,50. Πρόσθετα οφέλη με τις κάρτες δωρεάν λεπτών και σε αυτή την περίπτωση.

7) Φόρος Εθνικής Υπερηφάνειας. Κάθε Έλληνας πολίτης από την στιγμή της γέννησής του θα πληρώνει επιπρόσθετα 50 ευρώ ανά έτος, επειδή απολαμβάνει το προνόμιο του να είναι Έλλην. Χρονιές που σημειώνονται μεγάλες εθνικές επιτυχίες, ΕΥΡΩ, Ολυμπιακοί Αγώνες, Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ,ο φόρος θα τριπλασιάζεται. Να είσαι περήφανος που είσαι Έλληνας και όχι Τσάμπα Μάγκας

Cool Φόρος χρήσης λέξεων. Ειδικός αισθητήρας καταμέτρησης λέξεων. Κάθε Έλλην δικαιούται 456 λέξεις την ημέρα. Λέξεις που περισσεύουν δεν μεταβιβάζονται. Λέξεις όπως ΜΑΛΑΚΑΣ χρεώνονται με 3 ευρώ και είναι ανεξάρτητη μετρήσεων. Λέξεις «Θεέ μου» , «Παναγιά μου», και κάθε επίκληση στα θεια χρεώνονται με 5 ευρώ. Η Φράση «τι Μαλάκας Θεέ μου» χρεώνεται 12 ευρώ. Προτάσεις για υπαγωγή νέων φράσεων στο νόμο θα συζητηθούν. Συνήθως ο Έλληνας ή βρίζει ή προσεύχεται, καμιά φορά και τα 2 μαζί

9) Κάρτα Έλεγχου Καυσαερίων και σε ανθρώπους. Δεν απελευθερώνουν μόνο οι αγελάδες μεθάνιο αλλά και οι άνθρωποι. Με ειδικό κλανόμετρο που θα υπάρχει στα εσώρουχα θα καταμετράται η παραγωγή μεθανίου και αν είναι εκτός ορίων θα υπάρχει πρόστιμο. Ξανά-αμολίστέ την κρυφά στο ασανσέρ η στο Λεωφορείο αν θέλετε. Έκλασες θα πληρώσεις.

10) Φόρος διατήρησης σχέσης. Μετά την γνωριμία 6 μηνών όσες σχέσεις δεν καταλήγουν σε γάμο θα φορολογούνται 20 ευρώ το μήνα. Θες να έχεις γκόμενο ή γκόμενα και να κάνεις μόστρα θα πληρώσεις. Θέλεις να το παίζεις ελεύθερος, ανεξάρτητος , γαμάω και φεύγω πάλι θα πληρώσεις.

11) Φόρος συντήρησης και διατήρησης εμφυτευμάτων φορολόγησης (τσιπάκια κλπ) 100 ευρώ το χρόνο για να μπορείς να διατηρείς όλα αυτά τα High Tech καλούδια. Τσάμπα είναι μην κλαίγεστε ο Βιονικός άντρας κόστιζε 1.000.000 δολάρια και ήταν και το '60.

12) Φόρος Ύπαρξης.
Γεννήθηκες; πλήρωνε. Δεν μπορείς να κυκλοφορείς ανάμεσα μας τσάμπα. Κάθε παιδί από την στιγμή που γεννιέται θα πληρώνει 100 ευρώ το χρόνο φόρο Ύπαρξης. Το ποσό θα αρχίζει να καταβάλετε από την ενηλικίωση . Μόλις κλείσεις τα 18 σκας 1.800 και από εκεί και μετά κάθε χρόνο 100. Άλλωστε το έλεγαν και οι Ρωμαίοι που ήταν τζιμάνια στην φορολόγηση "Φορολογούμαι, άρα υπάρχω".

12 νέοι φόροι και μία πρόταση. Η πώληση γραμμάτων του αλφαβήτου σε άλλους λαούς. Έχουμε 24 γράμματα αν πουλήσουμε μερικά δεν χάθηκε και ο κόσμος, π.χ. μπορούν οι Γερμανοί για 500 εκατομμύρια να αγοράσουν το Χ .Και τι έγινε αν δεν έχεις Χ. Θα λες Ρέος αντί για Χρέος η Αρίδια αντί για Αρχ... ,όπως και να τα λες το ίδιο θα πληρώνεις και το ίδιο θα τα ξύνεις. Το Ω πες μου δηλαδή τι το θέλουμε, για παράδειγμα λέμε Ωρολόγιο ποτέ; τζάμπα γράμμα. Θα μου πείτε λέμε Ωραίος, θα λέμε 'ραιος θα ακούγετε και πιο μόρτικο. Λέει μήπως κάποιος από εσάς Ωτορινολαρυγγολόγος, όχι αυτίατρος λέμε και τελειώσαμε.

Μόνο το Ωπα μου τα χαλάει λίγο. Αυτό το Ωπα που βγάζουμε απ’ τα φυλλοκάρδια μας εκεί στο τσακίρ κέφι. Το Ωπα της καρδιάς που σημαίνει άλλοτε Μπράβο, άλλοτε Ζήτω, άλλοτε Προχώρησε. Αυτό το Ωπα που παρέα με το Λακια (ωπαλάκια) το άκουσα με την πρώτη ανάσα μου. Που το πήρα και το έκανα ελπίδα, καημό, αναστεναγμό και τραγούδι, αυτό το Ωπα μου τα χαλάει. Πως να το κάνω Πα; Πάει; δεν πάει;

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP