Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ένα ΠΑΣΟΚ γεμάτο ...Άκηδες!

 Γράφει: Ο Γ. Ανανδρανιστάκης


«ΠΑΣΟΚ: Ντροπή για την παράταξη ο Άκης», έγραψαν «Τα Νέα», ανήμερα της δίκης του Τσοχατζόπολου.
Πότε ακριβώς άρχισε να ντρέπεται το ΠΑΣΟΚ για τον Άκη; ‘Όταν ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας αποκλείεται να ντρεπόταν, γιατί αλλιώς δεν θα αγόραζαν όλοι μαζί Λέοπαρντ, υποβρύχια και Tor M1. Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι, ο Τσοχατζόπουλος, ο Σημίτης, οι συναρμόδιοι. Η ισχυρή Ελλάδα έπρεπε να έχει ισχυρό στρατό και αρχηγός του στρατού ήταν ο Άκης.


Μήπως άρχισαν να ντρέπονται όταν ο Άκης έφυγε από το υπουργείο, για να πάει στη θέση του ο Παπαντωνίου; Δεν νομίζω, Τάκη. Αν ντρεπόντουσαν, δεν θα έκαναν την πάπια, θα προχωρούσαν αμέσως σε έρευνα των πεπραγμένων του Τσοχατζόπουλου. Ο Γιάννος πήρε το νήμα από εκεί που το άφησε...
ο Άκης, πόσο μακριά το πήγε, θα το μάθουμε ίσως σε κάποια δίκη του μέλλοντος.

Το 2005 η υπόθεση των εξοπλιστικών έφτασε στη Βουλή, ιδού η ευκαιρία να δείξετε την ντροπή σας. Αμ δε. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέληξαν στο εξής πόρισμα:

«Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας Τσοχατζόπουλο και Παπαντωνίου, που επί μήνες προσεβλήθησαν και διασύρθηκαν αδίκως από τη Ν.Δ.».

Ο Βενιζέλος με τον Λοβέρδο απήλλαξαν πριν από οχτώ χρόνια τον Άκη από τα αδικήματα για το οποία δικάζεται σήμερα. Σήμερα ο Άκης είναι στη φυλακή και ο Βενιζέλος με τον Λοβέρδο στα μέσα και στα έξω.


Το 2009 το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε στην εξουσία ανανεωμένο και τότε, δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία, άρχισε η ντροπή. Η μισή ντροπή δική τους και η άλλη μισή στην Κίνα βρίσκεται. Αν ντρεπόντουσαν, δεν θα παρελάμβαναν τρεχαπετάμενοι τα γερμένα υποβρύχια που είχε παραγγείλει ο Τσοχατζόπουλος. Και ποιος παρέλαβε τα υποβρύχια; Ο Βενιζέλος φυσικά. Τι να κάνουμε, παντού υπάρχει ένας μύθος.

Είκοσι χρόνια διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ, εξοπλισμοί, έργα, χρηματιστήρια, Ολυμπιάδες, ιδιωτικοποιήσεις και ο μόνος που έφαγε λεφτά ήταν ο Άκης.

Αυτός ο κακός άνθρωπος, ο αμαρτωλός, ο λάγνος που παρασύρθηκε από τους γεροντοέρωτες. Τα εκατομμύρια που κουβαλούσε με τις σακούλες ο Τσουκάτος στο κόμμα, του Άκη ήτανε; Τα 200.000 ευρώ που βρέθηκαν στον λογαριασμό του Μαντέλη, ο Άκης τα έβαλε; Τις βρομοδουλειές του Πάχτα στο Πόρτο Καράς, ο Άκης τις έκανε; Τις πληροφορίες με τις οποίες βγάζανε εκατομμύρια τα μεγαλοστελέχη του Σημίτη στο Χρηματιστήριο, ο Άκης τις έδινε; Τη Λίστα Λαγκάρντ, ο Άκης την έκρυβε στο συρτάρι του;

Στο ρεπορτάζ των «Νέων» κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ λέει ότι η υπόθεση Τσοχατζόπουλου μείωσε την εκλογική δύναμη του κόμματος κατά 10%. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι οι ψηφοφόροι κατάλαβαν για ποιον έπρεπε να ντραπούν.


Το διαβάσαμε ΕΔΩ:

http://greki-gr.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5296.html


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7420

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP