Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΗΡΘΕ η σειρά και των Ελληνικών τραπεζών…



Στο άρθρο μας, «ΚΥΠΡΟΣ: Το πρώτο «βαγόνι» για το πέρασμα του Τραπεζικού συστήματος ΑΜΕΣΑ στο δικτατορικό έλεγχο της Ε.Κ.Τ.», επισημαίναμε ότι η επιβολή των Μνημονίων εντάσσεται μέσα σε μια γενικότερη στρατηγική και σχεδιασμό των κυριάρχων δυνάμεων της ΕΕ (Γερμανίας) με στόχο: Την καταλήστευση των λαών, Τη ΓΕΝΙΚΗ και βίαιη καταστροφή των «εθνικών» καπιταλιστικών δομών, την ΥΠΟΤΑΓΗ τους στα ευρω-δικτατορικά κέντρα ελέγχου.

 
 
Στο συγκεκριμένο άρθρο σημειώναμε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

«Η απόφαση του Eurogroup εντάσσεται μέσα στους στρατηγικούς σχεδιασμούς του ΦΑΣΙΣΜΟΥ του 4ου Ράιχ για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Πιο συγκεκριμένα: Στο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ της Γερμανίας να εντάξει ολόκληρο το ευρωπαϊκό Τραπεζικό Σύστημα σε ένα ενιαίο ΦΟΡΕΑ, άμεσα και δικτατορικά ελεγχόμενο από αυτήν: Την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Ε.Κ.Τ.).
Το μεγάλο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση αρχίζει από την Κύπρο με την καταστροφή του τραπεζικού της συστήματος.
Θα συνεχίσει με την Ελλάδα και άλλες χώρες που βρίσκονται κάτω από τη φασιστική μπότα των Μνημονίων…».

Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7356

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

Το «ζήτημα» που προέκυψε γύρω από τη συγχώνευση της Εθνικής Τράπεζας με την Euro Bank, εντάσσεται στο ίδιο ΣΧΕΔΙΟ που εφαρμόστηκε στην Κύπρο, με διαφορετική μορφή.

Είναι ένα άλλο «γεγονός»- ΑΦΟΡΜΗ για την υλοποίηση των ίδιων στρατηγικών στόχων του ευρω-φασισμού (ίσως πιο «ευγενούς» δολιότητας): Για τη διάλυση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, ιδιαίτερα του πυλώνα της (Εθνική Τράπεζα) και την ευθεία υποταγή τους στο κεντρικό τραπεζικό σύστημα του 4ου Ράιχ.

Τα δάκρυα για τη «σωτηρία» και «αυτοδυναμία» των εθνικών μας τραπεζών που χύνονται τώρα από παντού είναι κροκοδείλια…

Παραμύθια για μωρά παιδιά είναι και τα «επιχειρήματα του είδους: Ότι οι δικτάτορες της ΕΕ και οι διεθνείς μαφιόζοι του χρήματος «φοβήθηκαν» τη συγχώνευση, διότι θα γεννιόταν ένας ισχυρός και ανταγωνιστικός ελληνικός τραπεζικός πυλώνας.

Από τη στιγμή που οι τράπεζες μπαίνουν στο «λούκι» της επανακεφαλαιοποίησης βρίσκονται σε κατάσταση νευρικής κρίσης και στα πρόθυρα της κατάρρευσης, εξαρτώμενες άμεσα από τους «χορηγούς» της ευρω-χούντας: Είναι «ασθενείς» στην εντατική, με γιατρούς τα ισχυρά αρπακτικά της ΕΕ και ευρωζώνης.

Είτε με «συγχώνευση», είτε χωρίς «συγχώνευση» δεν υπάρχει καμία σωτηρία ΕΝΤΟΣ της ΕΕ και του ευρώ.
Με τη «συγχώνευση» απλώς παρατείνεται το «μαρτύριο του θανάτου» και χάνονται κεφάλαια από τους «χορηγούς» των ευρω-χρηματιστηριακών συμμοριών.

Και με τη «συγχώνευση» υποσκάπτεται η Εθνική Τράπεζα, διότι θα χρηματοδοτήσει την ΕΠΙΒΙΩΣΗ της ιδιωτικής Euro Bank!

ΟΤΑΝ μια χώρα βρίσκεται υπό δικτατορική ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ κατοχή, όταν αυτές οι κατοχικές δυνάμεις του 4ου Ράιχ και τα εδώ δωσίλογα πολιτικά τους παραρτήματα την έχουν διαλύσει παντελώς και αφαιμάξει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, δεν μπορεί να υπάρξει αυτοδύναμο, «ανεξάρτητο» και ισχυρό εγχώριο τραπεζικό σύστημα.

Η «διαλεκτική» των Μνημονίων (στρατηγική οικονομικής και πολιτικής κατοχής) είναι ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ. Είναι η «διαλεκτική» της ΕΕ και του ευρώ, η «διαλεκτική» των ισχυρών λεόντων (μέσα στο «λάκκο των λεόντων»), δηλαδή της Γερμανίας…

Το «ξεδίπλωμα» αυτής της διαλεκτικής, μοιραία θα κατέληγε στην καρδιά των οικονομικών λειτουργιών κάθε καπιταλιστικής χώρας: Στις τράπεζες.

ΤΩΡΑ μπαίνουμε σ’ αυτή τη φάση της ΚΑΤΟΧΗΣ μας: Στο «ολοκαύτωμα» ΚΑΙ του τραπεζικού μας συστήματος, στο πέρασμά του στα χέρια των κατοχικών δυνάμεων…

Για να ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ αυτός ο κατήφορος της ΦΡΙΚΗΣ πρέπει να δημιουργηθεί ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ λαϊκό ΚΙΝΗΜΑ (δηλαδή συνειδητό) με πρώτο στόχο: ΕΞΩ από την ΕΕ και το ευρώ…

ΕΝΤΟΣ της ΕΕ και του ευρώ οι συμφορές θα διαδέχονται η μία την άλλη και η ΦΡΙΚΗ δεν θα έχει ΤΕΛΟΣ…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP