Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Λάθος ανθρώπους φοβόταν η γιαγιά…

Του Πέτρου Κατσάκου
Ακόμη θυμάμαι τον εφιάλτη της μακαρίτισσας της γιαγιάς μου που μπολιασμένη από την μετεμφυλιακή προπαγάνδα έτρεμε τους «κομμουνιστές που αν έρθουν στα πράγματα θα μας πάρουν τα σπίτια».

Τα χρόνια πέρασαν, οι κομμουνιστές δεν ήρθαν στα πράγματα, η γιαγιά έφυγε για το μεγάλο ταξίδι και αυτοί που μας έσωσαν από τον κομμουνισμό ετοιμάζουν το μεγάλο πλιάτσικο.


Κοίτα να δεις που θα έρθουν μια μέρα οι κομμουνιστές στην εξουσία και δεν…θα βρουν τίποτα να μας πάρουν.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών και η κυβέρνηση των δανεικών ετοιμάζουν το νέο μεγάλο χτύπημα εναντίον της στέγης των πολιτών, θέτοντας από κοινού ζήτημα – ότι και να λένε τα μισθωτά παπαγαλάκια τους – να μην υπάρξει ρύθμιση για τα «κόκκινα δάνεια».

Το κράτος των δανεικών και οι μηχανισμοί του που αδυνατούν να πάρουν έστω και μισό ευρώ από τους επαγγελματίες φοροφυγάδες και τους ανεπάγγελτους εκατομμυριούχους της «νύχτας» και του «κοτραμπάντου» έρχονται τώρα σαν κοινοί τοκογλύφοι να ξεσπιτώσουν τα θύματα της άγριας πολιτικής τους.

Έτσι λοιπόν το σπίτι της γιαγιάς που γλίτωσε από τα χέρια των «κομμουνιστών» θα το κατασπαράξει ο ιδεολογικός αχταρμάς των κρατικών τοκογλύφων στο όνομα της σωτηρίας μας από την χρεοκοπία και της ομοουσίου πίστης μας στο ευρώ της κυρίας Μέρκελ.

Με άλλα λόγια θα αρχίσουν να τσακίζουν και την πρώτη κατοικία, ανοίγοντας τις πύλες της κοινωνικής κόλασης και αν δεν υψωθεί ένα ύστατο ανάχωμα προστασίας από την ληστρική επίθεση ας ετοιμαστούμε να ζήσουμε ατομικές ενέργειες και αντιδράσεις που όμοιές τους δεν θα έχουμε ζήσει ποτέ στο παρελθόν.

Το διαβάσαμε ΕΔΩ:

http://paganeli.wordpress.com/


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7403

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP