Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ο Μητσοτάκης πάντα είναι εδώ…



Τέτοιες καταστάσεις φρίκης και εμπαιγμού που ζούμε ανασταίνουν και βρικόλακες…
Δεν θα μπορούσε, συνεπώς, από τον κατοχικό χορό των ανδρεικέλων να απουσιάσει ο Μητσοτάκης: Ο «ιστορικός» μας εφιάλτης…
Όπως έχουμε επισημάνει, πολλές φορές, Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποτελεί μια έξοχη Λυδία λίθο, γιατί αποκαλύπτει αλάθευτα το «εξάμβλωμα αυθάδειας» του υπηρέτη του κεφαλαίου, της υποτέλειας στα ξένα κέντρα και του διώκτη των λαϊκών συμφερόντων.


Είναι ιστορικό «εξάμβλωμα αυθάδειας», ακριβώς γιατί συνδυάζει, στην πιο μοχθηρή μορφή, την αλαζονική υποτέλεια στους «νταβάδες» του κόσμου, με το υστερικό μίσος κατά των θυμάτων της εκμετάλλευσης και των λαϊκών κατακτήσεων.

Βγήκε, λοιπόν και τώρα να υμνήσει τον ακραίο, δολοφονικό νεοφιλελευθερισμό, την «αναγκαιότητα» της ταχείας εκτέλεσής μας και να «στιγματίσει» την καθυστέρηση των «διαδικασιών» της εκτέλεσής μας…

Φυσικά να υμνήσει και τον εαυτό του: Σαν την καλύτερη πρωθυπουργία που πέρασε από την Ελλάδα.

Διαβάστε το σαρκαστικό κείμενο από τον «Πιτσιρίκο»:
http://pitsirikos.net/2013/04/%CE%B1%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82/

Πάντα, αυτός ο υστερικός της υποτέλειας και του χρήματος, «ξεμυτάει», όταν η κατάσταση μαυρίζει πολύ, για να στηρίξει το μαύρο.

Δίνει απλόχερα τους υμνολογικούς του χρησμούς σε κάθε ανδρείκελο των διεθνών μηχανισμών του χρήματος: Από τον ΓΑΠ, το Βενιζέλο, τον Παπαδήμο, μέχρι τα σημερινά της τρικομματικής κυβέρνησης, παρά το «μίσος» του για το Σαμαρά (η δωσίλογη λατρεία στους ισχυρούς του χρήματος υπερβαίνει το ατομικό «μίσος).

Εξάλλου την «αντιπάθειά» του στο Σαμαρά τη διατυπώνει με την «πονηράδα» της κουτοπονηριάς: Με …παρασιωπήσεις ή με έμμεσα «καρφιά» περί καθυστερήσεων των «διαρθρωτικών αλλαγών», περί «δραματικών» αργοποριών του «τελικού έργου», αυτό του ολοκληρωτικού αφανισμού μας…

Ο Δράκουλας δεν ικανοποιείται με αίμα που δεν ρέει. Θέλει πολύ αίμα…

Θυμάστε τη συνέντευξη που έδωσε στον Παπαχελά τον Ιούνιο του 2011, σε μια άλλη κρίσιμη «ιστορική στιγμή» για τα κυβερνητικά ανδρείκελα.

Διαβάστε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5775

Πάντα αιμοχαρής, νοσηρά και υστερικά πιστός στο «ρεαλισμό» του φρενοβλαβούς νεοφιλελευθερισμού: Στο ΑΙΜΑ…

Στην αφαίμαξη κάθε σταγόνας αίματος από τον ελληνικό λαό, αλλά και στο άνοιγμα των φλεβών του για να ρέει άφθονο το αίμα…


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7430

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP