Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Δεν περνάς κυρά Μαρία, δεν περνάς...δεν περνάς...

ΛΟΓΙΑ και ΣΚΕΨΕΙΣ

θα εγκαινιάσουν εκ νέου την «πανηγυρική» επανεκκίνηση του έργου στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών.


 
Με την κίνηση αυτή ο πρωθυπουργός επιχειρεί να ηρεμήσει τα πνεύματα στο συγκυβερνών ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη του οποίου (και ο πρόεδρός τους) διαμαρτύρονται διότι «βρίσκονται σε ρόλο κυβερνητικού κομπάρσου» με την ΝΔ (και τον κ. Σαμαρά) να εισπράττουν το «χειροκρότημα» για τις επιτυχίες της κυβέρνησης.

Αυτά διαβάζω σήμερα και ανατριχιάζω! Ρίγη συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας διαπερνούν το ταλαιπωρημένο μου κορμί!

Ποιο φορολογικό, ποια κρίση, ποια δόση, τίποτα δεν έχει σημασία την υπέροχη τούτη μέρα, που πανηγυρικά με δόξα και τιμή, γίνεται η επανεκκίνηση ενός μεγαλόπνοου έργου!

Ενός έργου που η εκκίνηση του χρόνια πριν, χωρίς πανηγυρισμούς οφείλω να πω, άρχισε με την είσπραξη διοδίων, συνέχισε με την αύξηση των διοδίων για να καταλήξει στη σημερινή επανεκκίνηση!


Βάλτε το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη, συνοδοιπόροι της εθνικής Αθηνών-Πατρών, βάλτε το χέρι αντήλιο και ατενίστε την ανάπτυξη να κατεβαίνει αργά και νωχελικά καλώντας σας σε ένα ξέφρενο χορό.

Διότι αυτός ο δρόμος ο μακρύς, ο ένας, ήταν που την εμπόδιζε να κατρακυλήσει στην πόλη!

Τώρα και το τελευταίο εμπόδιο παραμερίστηκε δια χειρός Βενιζέλου, όλα τα όνειρα σας θα γίνουν πραγματικότητα!

Τώρα μάλιστα που θα έρθει και η δόση, μέσα στον Μάιο όλα τα προβλήματα μας θα λυθούν.

Θα ξαναλειτουργήσει το παιδοκαρδιοχειρουργικό του Αγία Σοφία, θα ανοίξουν ξανά τα σχολεία που συγχωνεύτηκαν, θα ανοίξουν τα μαγαζιά που έβαλαν λουκέτο, θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία χωρίς καμία έλλειψη, θα πληρωθούν οι γιατροί και οι νοσηλευτές, θα τακτοποιηθούν σε δουλειές οι άνεργοι!

Μιλάμε για 1.500.000 ανέργους δίπλα δίπλα να κάτσουν φτάσανε Πάτρα! Ε μια και είναι στο δρόμο ας βάλουν και αυτή ένα λιθαράκι. Και δεν πιστεύω να θέλετε και μεροκάματο, σας βρίσκω αναίσθητους και παρτάκιδες! Για την ανάπτυξη ρε γαμώτο!

Και αν δεν θέλετε για την ανάπτυξη κάντε το για τον Μπένυ, ένα πανηγυρικό εγκαίνιο έκανε και αυτός, ξέρετε πόσο μόχθησε να φτάσει μέχρι εκεί να κόψει την κορδέλα; Αλήθεια είχε κορδέλα το έργο, σε τη ποιότητα και με τι χρώμα φιόγκο; Διότι ο Μπένυ δεν μπορεί να κόβει ότι λάχει, έχει μία ποιότητα ο πολιτικός!

Αντε λοιπόν,
να σηκώσουμε τα μανίκια, η ανάπτυξη θέλει μπράτσα όχι λαπάδες, να στρωθούμε στη δουλειά- την εθελοντική είπαμε- και μόλις περάσει από δίπλα μας, η ανάπτυξη καλά καταλάβατε, ας δώσουμε το κατι τι μας από αυτά που κρύβουμε στα σεντούκια, τον ύστατο οβολό, για να την κρατήσουμε εδώ, μη θυμώσει και φύγει και πως θα την μαζέψουμε! Είδαμε και πάθαμε να την ξεκολλήσουμε από την παραλία 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7430

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP