Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΟΛΟΙ στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού της ΧαλκιδικήςΤρομοκράτες είναι αυτοί που ξεπούλησαν τη χώρα στους γερμανούς και σε διεφθαρμένες εταιρίες, τζογάροντας στη ρουλέτα των Eurogroup τον πλούτο της...


 
ΚΑΛΕΣΜΑ
Επιτροπής Αγώνα Μεγάλης Παναγίας
Ο αγωνιζόμενος λαός της Χαλκιδικής στέλνει κραυγή αγωνίας στους σκεπτόμενους πολίτες όλης της χώρας.

Δύο από τους συναγωνιστές μας, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 συνελήφθησαν από τα σπίτια τους στις 3.15 το πρωί, μπροστά στα μάτια των έντρομων παιδιών τους, από οπλισμένους της ομάδας ΟΠΚΕ.

Τέτοιες συλλήψεις είχαμε να δούμε από τη μαύρη εποχή της Χούντας, όταν χιλιάδες αγωνιστές εξαφανίζονταν από τα σπίτια τους και κατέληγαν σε ξερονήσια.

Ο υπουργός της αστυνομικής αυθαιρεσίας πρόλαβε να...αποκαλέσει τους δυο συλληφθέντες «τρομοκράτες» και «εγκληματικά στοιχεία», τη στιγμή που δεν έχουν απολογηθεί ακόμη στον ανακριτή!

Έτσι προσφέρει τις υπηρεσίες του στα αφεντικά του, την Eldorado και τον Μπόμπολα, ο χρυσός υπουργός!

Εμείς τους απαντάμε ότι τρομοκράτες είναι αυτοί που ξεπούλησαν τη χώρα στους γερμανούς και σε διεφθαρμένες εταιρίες, τζογάροντας στη ρουλέτα των Eurogroup τον πλούτο της.

Τρομοκρατία είναι η μόλυνση του νερού και η καταστροφή του περιβάλλοντος!

Τρομοκρατία είναι οι 1.500.000 άνεργοι που δημιούργησαν!

Τρομοκρατία είναι να μην έχει ο άρρωστος φάρμακα και νοσοκομεία, να μην έχει ο μαθητής δασκάλους και σχολειά!

Την τρομοκρατία θα την βιώσουμε όλοι αύριο αν δεν κάνουμε κάτι σήμερα.

Αν τους αφήσουμε το μέλλον της Ελλάδας προβλέπεται μαύρο!

Οφειλέτες θα χάσουν τα σπίτια τους από τράπεζες
ανακεφαλαιοποιημένες με αίμα λαού και κάτοικοι διαφόρων περιοχών της χώρας θα δουν τον τόπο τους να δίνεται βορά σε εταιρίες βαμπίρ. Όποιος διαφωνεί θα βαφτίζεται τρομοκράτης …και το βαρέλι δεν έχει πάτο!

Σήμερα η Χαλκιδική παλεύει για το δίκιο της, για να λευτερώσει τον τόπο της από τους χρυσοθήρες, για να γυρίσουν στο σπίτι και στα παιδιά τους τα δυο αδέρφια μας.

Χρειάζεται τη στήριξη όλης της ελληνικής κοινωνίας, γιατί εδώ χτυπάει η καρδιά της αντίστασης και του αγώνα!

Καλούμε όλους τους πολίτες αυτής της χώρας την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 και ώρα 11.00 το πρωί στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης (δίπλα στα ΚΤΕΛ) σε μαζική διαμαρτυρία και συμπαράσταση προς τους άδικα διωκόμενους συναγωνιστές μας.

Επιτροπή Αγώνα Μεγάλης Παναγίας


Τα πήραμε από δώ:

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP