Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Τράγκας-χρυσαυγίτες: Ένα προβοκατόρικο σώου…

Το κανάλι του Αλαφούζου ήρθε με τη σειρά του να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα της «Guardian»: Ότι το παρακρατικό κατασκεύασμα της Χρυσής Αυγής χρηματοδοτείται από τους εφοπλιστές.
Σημείωση:

 
φυσικά δεν χρειαζόμασταν τέτοιες επιβεβαιώσεις. ΟΛΗ η πρακτική της Χρυσής Αυγής κοάζει για το «υστερικό μένος» της ΥΠΕΡ των μεγάλου κεφαλαίου και ιδιαίτερα του εφοπλιστικού: Οι πληροφορίες της «Guardian» και τα σώου του ΣΚΑΪ με τους διατεταγμένους χρυσαυγίτες, απλώς επικυρώνουν την πολιτική ανάλυση…

Αυτό, όμως, το σώου του Τράγκα με τους χρυσαυγίτες μπορεί να δείχνει τις διαπλοκές της Χρυσής Αυγής με τους «νταβάδες» και μάλιστα με τους πλέον κυνικούς και τυχοδιώκτες, μπορεί να δείχνει ότι αυτό το παρακρατικό, ναζιστικό βυθοκόρημα αποτελεί γρανάζι του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ, αλλά όλα αυτά σε ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ: Δηλαδή σε μια βαθύτερη ανάλυση.

Σε ΠΡΩΤΗ ανάγνωση, σε επίπεδη ανάλυση, αυτό το σώου παρέχει το «άλλοθι» του ξεπλύματος των κυρίαρχων δυνάμεων του νεοταξικού φασισμού: Των κυβερνητικών δωσίλογων του 4ου Ράιχ, καθώς και των «αριστερών» δεκανικιών.

ΑΠΑΝΤΕΣ εξεγείρονται γι’ αυτό το «φασιστικό σκάνδαλο» του καναλιού, υψώνεται για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή σε δαιμονοποιημένο φασιστικό σκιάχτρο και έτσι επικαλύπτονται και ξεπλένονται ο κεντρικές εστίες και μήτρες του ΦΑΣΙΣΜΟΥ που ζούμε.

Για άλλη μια φορά το γρανάζι της σύγχρονης φασιστικής μηχανής ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ την ίδια τη μηχανή: Το ΟΛΙΚΟ καθεστώς του νεοταξικού φασισμού, τα δωσίλογα ανδρείκελά τους και τις «αριστερές» ύαινες του «αντιφασισμού» και «αντιρατσισμού»…

Η συνταγή αυτή έχει παιχτεί με επιτυχία και κατά κόρον από την εποχή ακόμα που οι «νταβάδες» κατέστησαν τον Καρατζαφέρη πολιτική δύναμη…

Είναι μια συνταγή
που δαιμονοποιεί τα κατασκευάσματα και τις «συμμορίες» των «νταβάδων», τις διαφημίζει (η αρνητική διαφήμιση είναι πιο αποτελεσματική), τις προβάλει και τις εδραιώνει…

ΣΗΜΕΡΑ ο προνομιούχος «λαγός»-προβοκάτορας των «νταβάδων» είναι η Χρυσή Αυγή:
Το καλύτερο πλυντήριο των κομμάτων, των ηγετών και των «αριστερών» παραρτημάτων των «νταβάδων», ιδιαίτερα των «νταβάδων» του πλανητικού φασισμού.

Ένας άλλος κρίκος της καθεστωτικής προβοκάτσιας, στη γενική αρένα του αποικιοκρατικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ που ζούμε, ήταν το σώου του Τράγκα με τους χρυσαυγίτες.

Ένα σώου προβοκάτσιας για να «σκούζουν» «αντιφασιστικά» οι ύαινες του ευρω-φασισμού, τα παπαγαλάκια τους και κυρίως τα «αριστερά» εξαπτέρυγά τους.

Το στημένο σκηνικό ήταν καλά στημένο, το θεματολογικό ντεκόρ «σκανδάλιζε» και ο «μαέστρος» του προβοκατόρικου σώου, το «ιδανικό» πρόσωπο: Ο Τράγκας

Ο Τράγκας, ένα άλλο «κατακάθι» της διαπλεκόμενης, παρακρατικής και χυδαίας δημοσιογραφίας, με το πομπώδες, αφοριστικό λεκτικό (φασιστικό λεκτικό) και την «ιδεολογία» του πολιτικού και δημοσιογραφικού «υπόκοσμου». Μια «ιδεολογία» που συμπυκνώνεται σε τρείς λέξεις: ΧΡΗΜΑ, Εξουσία, ακροαματικότητα σε μορφές παράνοιας…

Δεν θα υπήρχε καλύτερη επιλογή γι αυτό το προβοκατόρικο χρυσαυγίτικο θέατρο από τον Τράγκα.

ΟΧΙ μόνο επειδή ο Τράγκας είναι και αυτός παρακρατικό τέκνο, αλλά γιατί εκφράζει την ακραία και φρενοβλαβή όψη των «αξιών» και των «ιδεών» της αγοράς: Το χρήμα και το φασισμό της ακροαματικότητας, δηλαδή πάλι χρήμα…

Αυτές οι «αξίες» και «ιδέες» είναι το βάθρο της σημερινής, νεοταξικής κοινωνίας. Δηλαδή να μην έχεις ιδέες και αξίες, να μην έχεις πεποιθήσεις, να ξεπουλάς τα πάντα για το χρήμα.

Ένας είναι ο Θεός για τους μεγαλο-δημοσιογράφους και τους τλεστάρ, για κάθε πολιτικό και πνευματικό «ιερατείο» και «είδωλο»: Το ΧΡΗΜΑ.

ΟΛΕΣ αυτές οι ύαινες των ΜΜΕ δεν πιστεύουν σε ΤΙΠΟΤΑ, παρά μόνο στο χρήμα και στην «ακροαματικότητα»: στην εξουσία του χρήματος.

Ο Τράγκας, απλώς αποτελεί μια από τις πιο χυδαίες, απαίσιες, τυχοδιωκτικές και μοχθηρές όψεις του ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ πολιτικού και δημοσιογραφικού οικοδομήματος: Μια από τις πλέον πυώδεις φουσκάλες του, ένα απόστημα του καρκινογόνου σώματος.

Η επιλογή του Τράγκα, συνεπώς, γι αυτό το στημένο προβοκατόρικο σώου με τους χρυσαυγίτες, στο κανάλι του Αλαφούζου, ήταν η πλέον κατάλληλη: Κάθε «μαφιόζος» στο πόστο του…

Ο δημοσιογραφικός βίος και πολιτεία του Τράγκα έδινε μεγαλύτερη διάσταση στο γεγονός και «ερέθιζε» διπλά τις ύαινες του σύγχρονου φασισμού, παρείχε πιο ισχυρό «τεκμήριο» ξεπλύματος του κατοχικού καθεστώτος και των πολύχρωμων και κυρίαρχων δυνάμεών του.

Το προβοκατόρικο αυτό σώου έχει και μια άλλη διάσταση: Αυτή και του «ξεπλύματος» του ΦΑΣΙΣΜΟΥ του συνόλου των ΜΜΕ. Πίσω από τον Τράγκα (το δένδρο) εξαφανίζεται το δάσος: το ΣΥΝΟΛΟ της δημοσιογραφικής «αλητείας», η δωσίλογη μοχθηρία των μεγάλων εστιών της νεοφασιστικής προπαγάνδας, των μεγάλων βιομηχανιών της προπαγάνδας των «νταβάδων», καθώς και των μεγάλων δημοσιογραφικών τους γενιτσάρων…

Ο Τράγκας δεν είναι χειρότερος από τις ύαινες του MEGA και από τους άλλους τηλεστάρ, απλώς αποτελεί την ακραία ΛΟΓΙΚΗ τους, τον «αφρό» του δικού του βόθρου.

Διπλά, συνεπώς, προβοκατόρικη η εκπομπή: Από τη μια με το παρακρατικό γρανάζι της Χρυσής Αυγής παρέχεται, αλλά και ισχυροποιείται, το άλλοθι «ξεπλύματος» των κυρίαρχων κατοχικών δυνάμεων του φασισμού του 4ου Ράιχ, Και από την άλλη ο Τράγκας, σαν «αφρός» του δημοσιογραφικού βούρκου, παρέχει το άλλοθι «ξεπλύματος» του βούρκου.

Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια… 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7393
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP