Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Πρωτομαγιά και «αριστερά» πτώματα…

Τα πτώματα δεν είναι ικανά για αγώνα, αλλά είναι ικανά να εμποδίζουν κάθε αγώνα

Η Πρωτομαγιά έχει συνδεθεί πρωτίστως με τους αγώνες της εργατικής τάξης και αποτελεί το αγωνιστικό σύμβολο των λαϊκών αγώνων γενικά.
Η Πρωτομαγιά ως Ιστορία και ως σύμβολο των λαϊκών αγώνων σηματοδοτεί πρωτίστως, κατηγορηματικά και τελεσίδικα, την ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ και ΟΧΙ την εκλογική διάσταση και οργάνωση των αγώνων.


 
Η μέρα αυτή καταγράφει τούτο το ιστορικό αξίωμα: «Οι φτωχοί δεν έχουν καμία ελπίδα, εκτός και αν οργανωθούν».

Φέτος η Πρωτομαγιά συμπίπτει με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου της ολοκληρωτικής καταστροφής μας και τη θεσμοθέτηση μιας νέας εργατικής δουλείας.

Τα κυβερνητικά ανδρείκελα,
εκτελώντας πειθήνια τις εντολές του ευρω-φασισμού και των διεθνών χρηματιστηριακών αρπακτικών, ΟΧΙ μόνο στραγγίζουν τις φλέβες της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού λαού από κάθε «ροή αίματος», από κάθε «ρευστότητα» χρήματος, αλλά ανοίγουν και το δρόμο των «χαριστικών βολών»: Των κατασχέσεων μισθών και συντάξεων, της «ρευστοποίησης» των ακινήτων και της ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ (δηλαδή της μεγάλης ιστορικής κλοπής) αυτής της «ρευστοποίησης»...

Όλα τα ιστορικά επιτεύγματα της εργατικής τάξης που κατακτήθηκαν με αίμα και οι Πρωτομαγιές τα συμβολίζουν και τα γιορτάζουν ρίχνονται στον Καιάδα της καπιταλιστικής κακουργίας και των δημίων της.

Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7442
Και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7433



Η εργατική, όμως, τάξη και γενικά ο λαός ζουν μία από τις μεγαλύτερες ιστορικές ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ. Οι εκφραστές τους (συνδικαλιστικοί φορείς και «αριστερά» κόμματα) έχουν μεταλλαχτεί σε γρανάζια του καθεστώτος, σε κανάλια εκλογικής χειραγώγησης, σε αλεξικέραυνα εκτόνωσης και εξαπάτησης της λαϊκής οργής: Σε πτώματα του καθεστώτος που εμποδίζουν τους ζωντανούς να αγωνιστούν…

Οι ιστορικοί πολιτικοί εκφραστές των εργαζομένων και του λαού (τα «αριστερά» κόμματα κάθε απόχρωσης), δίνουν απλώς θεατρικές παραστάσεις στην κατοχική Βουλή.

Ο πλανητικός φασισμός και τα εγχώρια κυβερνητικά τους ανδρείκελα ρίχνουν τους εργαζόμενους και τον ελληνικό λαό στην άβυσσο της ολοκληρωτικής καταστροφής και το δουλοκτητικό όλεθρο, επιβάλλουν ένα καθεστώς τρόμου και ζόφου και το ΚΚΕ, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, τιτιβίζουν «ταξικά» και εκλογικά στην κατοχική Βουλή, συμμετέχοντας και νομιμοποιώντας τη ΦΡΙΚΗ της νέας δουλείας…

Τα κόμματα αυτά δεν είναι ικανά να προωθήσουν ούτε τις  στοιχειωδέστατες ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΕΣ πρωτοβουλίες και διαδικασίες. Δεν μπορούν, ούτε θέλουν να συμφωνήσουν πάνω σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πρακτικά ζητήματα που θα ενώνουν την ΟΡΓΗ του λαού και θα τη γονιμοποιούν σε έμβρυα και ιμάντες ενός ρωμαλέου, μαζικού και αγωνιστικού ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Ούτε ΚΟΙΝΕΣ παρελάσεις λαϊκών κινητοποιήσεων δεν μπορούν, ούτε θέλουν να κάνουν.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ: Κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μην ανυψωθεί η λαϊκή απελπισία και οργή σε ΚΙΝΗΜΑ, να μην ξαναγεννηθούν οι συνθήκες εκείνες που θα αναπτύσσουν την ΕΝΟΤΗΤΑ των «κολασμένων» και θα εδραιώνουν τις διαδικασίες αυτό-οργάνωσης της λαϊκής οργής.

Το έχουμε αναλύσει πολλές φορές. Είναι αυτή η «αριστερά» που κατέστρεψε και ισοπέδωσε κάθε συνθήκη και προϋπόθεση αγωνιστικού ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Είναι αυτή που συνέβαλε στην επιβολή της σημερινής δουλείας, δίνοντας το ακλόνητο άλλοθι, αλλά και το ιδεολογικό ρόπαλο, για την εισβολή των λαθρομεταναστευτικών στρατιών (η πρώτη αναίμακτη κατοχή), εισβολή που δεν άφησε τίποτε όρθιο και ισοπέδωσε, σαν χείμαρρος, ΟΛΕΣ τις πολιτικές (ταξικές) και οργανωτικές κατακτήσεις των εργαζομένων…

ΣΗΜΕΡΑ αυτή η «αριστερά» είναι ένα άταφο πτώμα. Άταφο πτώμα στην υπηρεσία του καθεστώτος: Για να εμποδίζει κάθε ζωντανό να αγωνιστεί, να καταστρέφει κάθε μαχητική διάθεση του λαού να αγωνιστεί, αλλά και κάθε συνθήκη ενοποίησης και πολιτικοποίησης της κοχλάζουσας λαϊκής οργής.

Το άταφο αυτό πτώμα της «αριστεράς» παίζει με τα άλλα κομματικά πτώματα του καθεστώτος το εμπορικό εκλογικό παιχνίδι, χειραγώγησης και καναλιζαρίσματος της λαϊκής αγανάκτησης στην ΑΠΑΤΗ του ψηφοδελτίου.

Και σε φιέστες κομματικών και σημαιοστόλιστων παρελάσεων…

Τέτοια θα είναι και η αυριανή παρέλαση για την Πρωτομαγιά: μια παρέλαση κομματικής και εκλογικής εμπορία, αυστηρά υποταγμένη στη νομιμότητα του δωσίλογου και κατοχικού καθεστώτος.

Μια παρέλαση κερδοσκοπικής αναισχυντίας: Σφετερισμού και εμπορίας των αιματοβαμμένων αγώνων και συμβόλων αυτής της ημέρας.

Μακάβριος ιστορικός μορφασμός: Αυτή η «αριστερά» που κατέστρεψε και ισοπέδωσε κάθε ιστορική κατάκτηση των αιματηρών αγώνων που συμβολίζει η Πρωτομαγιά, να …γιορτάζει την ημέρα αυτή, ΕΝΤΟΣ των «νόμιμων» πλαισίων του φασισμού του 4ου Ράιχ!!!

Το νόημα, όμως, της Πρωτομαγιάς είναι ριζικά και ασυμφιλίωτα ΑΝΤΙΘΕΤΟ από το νόημα των παρελάσεων της αστικής «νομιμότητας» (ιδιαίτερα της κατοχικής), εντελώς ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτόν το εκλογικό κρετινισμό που διαπερνά αυτήν την «αριστερά».

Καιρός να θάψουμε τα πτώματα που εμποδίζουν τους ζωντανούς να αγωνιστούν…

ΜΟΝΟ έτσι αποκτάει η Πρωτομαγιά το αληθινό της νόημα…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP