Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών, του Τράγκα και των Χρυσαυγιτών!

ΛΟΓΙΑ και ΣΚΕΨΕΙΣ 

Οι Ντάλτονς της Χρυσής Αυγής σε ενα τρίωρο ρεσιτάλ με τις αβάντες του Λούκυ Λούκ -Τράγκα, απέδειξαν για άλλη μια φορά το στημένο παιχνίδι.
Πότε υπήρξε ανάλογη περίπτωση στην τηλεόραση, όπου τέσσερις βουλευτές του ιδίου κόμματος είχαν τρεις ώρες στην διάθεσή τους χωρίς αντίλογο; Ποτέ.
Ευτυχώς δηλαδή που δεν είναι στο σύστημα η Χρυσή Αυγή.


Θεματολογία; Οι μετανάστες. Ο Τράγκας τους δυσκόλεψε την ζωή... έπαιζε ρεπορτάζ για το πόσο πολλοί μετανάστες είναι στις φυλακές, ρεπορτάζ για νέες φυλακές, πόσο κινδυνεύουμε απο τους μετανάστες.

Ήταν τόσο δύσκολες οι ερωτήσεις που βρέθηκαν σε αμηχανία οι χρυσαυγίτες.

Είναι σαν να καλείς τέσσερις Βουλευτές του ΚΚΕ και να τους ρωτάς επι τρεις ώρες για την ανεργία, την ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία, την καταπάτηση των εργατικών δικαιωμάτων, την εξαθλίωση του λαού.

Αυτό που τελικά καταλάβαμε πέρα απο τις προφανείς πλάτες που έκανε ο Αλαφούζος μαζί με τον Τράγκα στη Χρυσή Αυγή είναι το πως θέλουν να μας στρέψουν εναντίων της Γερμανίας και μόνο.

Η Γερμανία είναι ο καθοδηγητής. Σύμφωνοι αλλά μέχρι εκεί.

Πότε εναντιώθηκε οποιοσδήποτε εναντίον της Γερμανίας; Ποτέ, ούτε μια φορά. Δεν διαφώνησε κανένας πρωθυπουργός-πρόεδρος-υπουργός γιατί είναι μέρος του ίδιου πράγματος που υπηρετεί και ο ίδιος. Μια οικονομικής ελίτ με πολιτικό μανδύα που μοναδικό σκοπό έχει να συγκεντρώσει εξουσίες και οικονομία σε λίγα χέρια.

Η εκπομπή του Τράγκα με τους Χρυσαυγίτες σε μια δεύτερη ανάγνωση είχε ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά αποπροσανατολισμού. Δεν μιλάνε εναντίον της Ευρώπης και του Ευρώ, δεν μιλάνε για αποχώρηση απο το ευρώ και την ΕΕ αλλά εναντίον της Γερμανίας και μόνο. Δεν μιλάνε εναντίον του ΔΝΤ που σημαίνει ενάντια στην Αμερική αλλά εναντίον της Μέρκελ.

Ποιός βοήθησε την Γερμανία να σταθεί στα φασιστικά της πόδια μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο; Η Αμερική. Οχι, για αυτούς δεν υπάρχει ούτε Αμερική, ούτε Ρωσία των ολιγαρχών, ούτε Γαλλία που κατέχει την 2η θέση ανάμεσα στους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη. Δεν μιλάμε βέβαια για την Βρετανία γιατί θα παρεξηγηθούν οι νοσταλγοί του Μεταξά.

Πώς κατάφεραν να μακιγιάρουν το προσωπείο της πλανητικής χούντας που θέλει τους ανθρώπους υποταγμένους στα σχέδια της χωρίς κανένα δικαίωμα διεκδίκησης;

Μίλησαν για την ανωτερότητα και καθαρότητα της Ελληνικής φυλής, προέταξαν το σύνθημα πατρίς θρησκεία οικογένεια ενώ την ίδια στιγμή δήλωσαν ότι πρέπει τα άρρωστα παιδιά να σκοτώνονται. Τώρα πως γίνεται να ζητάνε την θανάτωση παιδιών λόγω ανίατης ασθένειας σε μια χριστιανική χώρα με «ανώτερους και καθαρούς ανθρώπους» ακόμα δεν το έχουν σκεφτεί λόγω της μεγάλης εξυπνάδας τους.

Έτσι με αυτά τα επιχειρήματα κατάφεραν να καλύψουν αυτό που υπηρετούν. Υπηρετούν την παγκόσμια χούντα που βασίζεται στον νόμο και την τάξη που εξυπηρετεί την ολιγαρχία.

Σε προηγούμενη ανάρτηση μας σχετικά με το στημένο παιχνίδι της προανακριτικής με την λίστα Λαγκάνρτ υποθέταμε ότι γελοιότητες όπως του Κασιδιάρη θα γίνουν αφορμή να επιτεθούν στην κοινωνία σφοδρότερα.

Ο Τράγκας στην περίφημη αυτή εκπομπή ενίσχυσε τις υποψίες μας, λέγοντας ανα πέντε λεπτά. Είναι δυνατόν η Χρυσή Αυγή να βγεί εκτός νόμου; Εκτός συνταγματικού τόξου; Και το ένα εκατομμύριο που τους ψήφισαν;
Μεγάλωσαν, γίνανε πολλοί, υπονοούσε ο Τράγκας.

ΥΓ. Ερώτηση Τράγκα προς την Χρυσή Αυγή.
Γιατί πετάξατε ταραμά και όχι γιαούρτια στο μέγκα την 25η Μαρτίου;

Να θυμίσουμε ότι η αντισυστηματική Χρυσή Αυγή τα λέει αυτά στον Σκαι που την 25η Μαρτίου, (την ίδια ημέρα που πέταγαν ταραμάδες στο mega) έπαιζε αυτό το άθλιο «ντοκιμαντέρ» ''1821 ένα έθνος γεννιέται''


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7393

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP