Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ο Μίκης έδωσε τη «λύση» του στον Παπούλια




Ο Μίκης με το συνταγματολόγο κ. Κασιμάτη επισκέφτηκαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Παπούλια για να καταθέσουν τη δική τους «λύση»: «Εμείς πιστεύουμε σε μια άλλη λύση. Και αυτήν καταθέσαμε στον κύριο Παπούλια»!!!
Ποια είναι αυτή η «άλλη λύση»; Γιατί δεν τη γνωστοποιεί στον ελληνικό λαό, ο Μίκης;
Όσοι μιλούν για αγωνιστικά Κινήματα και για λύσεις από το λαό για το λαό δεν κρατάνε μυστικά από το λαό, δεν «ασκούνται» σε μυστικές διπλωματίες με τις θεσμικές κορυφές του καθεστώτος.

Τα μυστικά και οι διπλωματίες ανήκουν πάντα στην εξουσία και στους καθεστωτικούς πολιτικούς…

Αυτό και μόνο δείχνει περίτρανα ότι ο Μίκης προτείνει «λύσεις» μέσα από τα κανάλια του καθεστώτος, ανεξάρτητα από τις «αντιπολιτευτικές» ή «κινηματικές» ρητορείες του…

Κατασκευάστηκε ένα «ανεξάρτητο κίνημα πολιτών» (οι λέξεις έχουν χάσει πλέον κάθε σημασία) σαν «όχημα» μετάβασης του Μίκη και του κ. Κασιμάτη προς τον κ. Παπούλια:
Τον κορυφαίο θεσμικό παράγοντα του καθεστώτος!!!

Πήγαν λοιπόν οι καθεστωτικά εξαρτημένοι «ανεξάρτητοι» να προτείνουν τη «δική» του λύση στον Πρόεδρο.

Ο Πρόεδρος, όμως, έχει διατυπώσει ΚΑΘΑΡΑ το καθεστωτικό ΠΛΑΙΣΙΟ κάθε λύσης: «πανεθνική συστράτευση για να βγει η χώρα από την κρίση».

Αυτό το «πλαίσιο» έχουν χαράξει τελεσίδικα και προωθούν οι «νταβάδες» (ξένοι και εγχώριοι): Της «πανεθνικής συστράτευσης», δηλαδή της ΟΛΙΚΗΣ εθνικής ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ!!!

Της ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ μέσω μιας κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας»: Προσωπικοτήτων και «εκλεκτών», γιατί «οικουμενική» των κομμάτων δεν μπορεί να υπάρξει, ούτε τη θέλουν σήμερα.

Τους λόγους τους αναλύουμε στο άρθρο:

«Κατασκευάζουν τη «συναίνεση»: Κυβέρνηση προσωπικοτήτων»

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5671

Αυτή τη λύση των εξωκομματικών προσωπικοτήτων και «εκλεκτών» συζήτησαν και «διαπραγματεύτηκαν» ο Μίκης και Κασιμάτης.

Οι κατασκευές των «ανεξάρτητων κινημάτων» και των «σπιθών» απλώς ήταν τα κατασκευασμένα άλλοθι, το «μέλι» για τους ποικίλους καιροσκόπους και η στάχτη στα μάτια των αφελών : Αυτά που από την πρώτη στιγμή το ΡΕΣΑΛΤΟ ανέλυσε ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ…

Αυτό ήταν από την αρχή το στρατηγικό σχέδιο αυτής της ειδωλολατρικής κατασκευής του Μίκη με μαϊντανούς, διορισμένους κομπάρσους και με τους λοιπούς καιροσκόπους τυχοδιώκτες που πίστεψαν ότι θα «κατασκευάσουν» λαϊκό κίνημα από τέτοιες καθεστωτικές κατασκευές…

Μια καθεστωτική «πλατφόρμα» κατασκεύασαν ΕΞΩ από τα καθεστωτικά κόμματα για να προωθήσουν το ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ πλαίσιο της «εθνικής σωτηρίας»: Της πανεθνικής συστράτευσης, γύρω από μια κυβέρνηση «προσωπικοτήτων», «αρίστων» και «εκλεκτών»…

Ο Μίκης άθελά του το ομολογεί όταν λέει ότι τα κόμματα δεν μπορούν να δώσουν συναινετική λύση διότι και τα δύο μαζί είναι το 40%: «Πώς να γίνει, όμως, αυτό όταν τα δύο κόμματα εξουσίας δεν έχουν ούτε το 40%»;».

Καθαρός, καθαρότατος, ο Μίκης. Η μόνη λύση γι’ αυτόν, λύση του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, είναι αυτή που προτείνει ο Πρόεδρος: Μια κυβέρνηση πανεθνικής συστράτευσης!!!

Δηλαδή μια κυβέρνηση «προσωπικοτήτων» ΟΛΙΚΗΣ «εθνικής» ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ, μια και τα κόμματα «δεν έχουν ούτε το 40%»;»!!!

Σε μια τέτοια κυβέρνηση διεκδικεί πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο ο Μίκης…

Ο κόσμος όμως τον έχει πάρει χαμπάρι και αυτό οι «νταβάδες» τον γνωρίζουν.


Μόνο αν έχει φτάσει το καθεστώς στα έσχατα όρια της απελπισίας θα τολμήσει να παίξει το χαρτί του Μίκη: Ένα καμένο χαρτί στη συνείδηση του ελληνικού λαού…


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5682
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP