Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Εθνολογική αλλοίωση και εγκληματικότητα

Ιούνιος 2006
Εθνολογική αλλοίωση




1,5 εκατομμύριο Έλληνες άνεργοι!
1,5 εκατομμύριο ξένοι εργάτες!

Όλα τα γεγονότα επιβεβαιώνουν αδυσώπητα τούτο: Το στρατηγικό σχέδιο των υπερεθνικών ελίτ εξουσίας είναι η εθνολογική αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού.

Πρώτοι οι εφοπλιστές αντικατέστησαν το 90% των Ελλήνων ναυτεργατών. Το μεγάλο και μικρό κατασκευαστικό κεφάλαιο αντικατέστησε όλους σχεδόν τους Έλληνες οικοδόμους με ξένους.

Εδώ και χρόνια ο ΣΕΒ υπερτονίζει με τις επίσημες εκθέσεις του τη χρησιμότητα της μετανάστευσης.

Όλα τα μεγάλα συγκροτήματα των ΜΜΕ προπαγανδίζουν λυσσωδώς την εισαγωγή ξένων εργατών. Το πολιτικό κατεστημένο και οι θεσμοθετημένες εστίες της «αριστερής μόλυνσης» υπηρετούν πιστά τον ίδιο στόχο.

Η μαζική εισαγωγή εκατομμυρίων από τριτοκοσμικούς πληθυσμούς δεν γίνεται για να καλύψει νέες θέσεις εργασίας. Η κρίση της ελληνικής οικονομίας δεν δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας. Η Ελλάδα δεν έχει κανένα σημείο ομοιότητας με τη μεταπολεμική ανοικοδόμηση της Γερμανίας ή τους ραγδαίους ρυθμούς της αναπτυσσόμενης Αμερικής στο παρελθόν.

Είναι ολοφάνερο ότι εδώ αφαιρούνται θέσεις εργασίας από τους «απαιτητικούς» Έλληνες εργάτες οι οποίες καλύπτονται από τους υποτακτικούς ξένους, με ανύπαρκτη ταξική συνείδηση. Γι αυτό έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε 1,5 εκατομμύρια Έλληνες ανέργους και 1,5 εκατομμύρια ξένους εργαζόμενους στη χώρα μας.

Είναι συνεπώς τεράστιο ψέμα ότι κάτω από τις σημερινές συνθήκες «οι ξένοι δεν παίρνουν τις δουλειές των Ελλήνων».

Το σχέδιο όμως αυτό δεν περιορίζεται στους χώρους εργασίας. Στοχεύει στη ίδια την εθνολογική σύνθεση της Ελλάδας. Η πλανητική εξουσία και τα εγχώρια όργανά της δεν θέλουν την Ελλάδα να κατοικείται αποκλειστικά από τον ελληνικό λαό.

Θέλουν να εγκαταστήσουν μόνιμα σαν αναπόσπαστο τμήμα της χώρας εκατομμύρια ξένους:
κοινωνικά καθυστερημένους, ταξικά ακίνδυνους, πολιτικά χειραγωγήσιμους.

Μάλιστα, για να επιτευχθεί η εθνολογική αλλοίωση της χώρας, έχει εγκαταλειφθεί τελείως αβοήθητη η ελληνική οικογένεια: χωρίς κίνητρα για την απόκτηση παιδιών, χωρίς βρεφονηπιακούς σταθμούς, χωρίς γονικές άδειες και επιδόματα…

Τα γεγονότα της επικαιρότητας είναι αποκαλυπτικά:

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, στερούμενος ο ίδιος της ελληνικής εθνικής συνείδησης, επέλεξε για την υπερνομαρχία Καβάλας-Δράμας-Ξάνθης μια κατ’ ουσία Τουρκάλα υποψήφια, τη στιγμή που το 90% του πληθυσμού της υπερνομαρχίας είναι ελληνικός. Με την κίνηση αυτή σηματοδοτείται θρασύτατα τούτο: Ο ελληνικός λαός πρέπει να δεχτεί πολιτικά την εισαγωγή Μουσουλμάνων και την εθνολογική του αλλοίωση. Προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται ο Γ. Παπανδρέου όταν ζητεί να δοθούν με συνταγματική διάταξη πλήρη δικαιώματα στους ξένους.

Αλλά και η κυβέρνηση της Ν.Δ., όπως όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, δείχνει πρωτοφανή ανοχή στην τουρκική επιθετικότητα.

Ο στόχος του πολιτικού κατεστημένου είναι ένας: Να προωθήσει την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε., έτσι ώστε να γίνει εύκολη η εισαγωγή εκατομμυρίων καθυστερημένων Μουσουλμάνων από τα βάθη της Τουρκίας υπό την ιδιότητα του Ευρωπαίου πολίτη.

Αλλά και η καθεστωτική αριστερά ακολουθεί κατά πόδας, παρέχοντας το ιδεολογικό άλλοθι και πολιτικό τεκμήριο. Αυτή έχει αναγορευθεί στο μεγαλύτερο εχθρό του ελληνικού λαού, πλασάροντας την αντικατάστασή του σαν «φιλανθρωπία», «διεθνισμό» και «αντί-ρατσισμό»…


Ιούλιος 2006
Λιγότεροι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ =Λιγότερο ΕΓΚΛΗΜΑ

Γράφει ο Ιάσων Αναγνώστου



Το τι συμβαίνει γύρω μας κάθε μέρα είναι γνωστό. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Αυτό που ονομάζαμε ελληνική κοινωνία έχει διαλυθεί. Την θέση της έχει αρχίσει να παίρνει ένα πολιτισμικό έκτρωμα το οποίο ονομάζεται από τους δημιουργούς και αβανταδόρους του «πολυπολιτισμός».

Αυτός ο λεγόμενος «πολυπολιτισμός» δεν είναι κάτι αφηρημένο ή κάτι που δεν έχουμε δει. Το βλέπαμε στις ΗΠΑ. Τώρα δυστυχώς το βλέπουμε και στη χώρα μας.

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια η πατρίδα μας, δέχθηκε εκατοντάδες χιλιάδες μεταναστών. Αυτοί οι μετανάστες έφεραν μαζί τους χίλια μύρια προβλήματα.

Αυτό που ίσως πονάει άμεσα είναι η λεγόμενη έξαρση της εγκληματικότητος.
Δεν είναι κάτι τυχαίο. Με μπροστάρηδες τους δήθεν «φιλήσυχους μετανάστες» η καθημερινότητα των Ελλήνων απειλείται από ένα πλήθος εγκλημάτων. Ληστείες, βιασμοί, εκβιασμοί και διάφορες άλλες ωμότητες αιφνιδιάζουν τους Έλληνες πολίτες.

Η περίπτωση του μικρού Άλεξ από την Βέροια είναι μια σταγόνα στον ωκεανό της εγκληματικότητος.
Οι συνθήκες ίσως κάνουν κάποιους να πιστεύουν ότι είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση. Η αλήθεια όμως απέχει πολύ από αυτό.

Τα ελληνικά σχολεία έχουν πάψει να είναι αυτό που κάποτε ήταν. Η νοοτροπία των μαθητών έχει αλλάξει. Επηρεασμένοι, όχι από κάποιον αστάθμητο ή άγνωστο παράγοντα, αλλά από την μορφή της υπόλοιπης κοινωνίας τα σχολιαρόπαιδα μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε δολοφόνους.

Η ομοιογένεια που χαρακτήριζε την χώρα μας θνήσκει. Στην πολυπολιτισμική κοινωνία τους, η επιστροφή στην βαρβαρότητα είναι δεδομένη. Το επίπεδο του ελληνικού σχολείου δεν συμπαρέσυρε τους αλλοδαπούς προς τα πάνω. Αντίθετα το κατήντησαν σε αυτό που με θλίψη αντικρύζουμε σήμερα.

Κάποιοι θα πούνε ότι εγκληματικότητα υπήρχε και πριν. Ότι και πριν είχαμε φρικιαστικές δολοφονίες. Αυτό είναι αλήθεια. Δίνουμε λύση όμως επιβαρύνοντας την κατάσταση;

Η μοναδική λύση για να σταματήσει όλος αυτός ο κατήφορος είναι η άμεση εφαρμογή του νόμου. Ο αυστηρός έλεγχος των συνόρων και η απέλαση των λαθρομεταναστών, οι οποίοι αποτελούν τον κριό που γκρεμίζει τα θεμέλια της Ελλάδος. Κάθε κράτος το οποίο σέβεται τον εαυτό του και τους πολίτες του, αυτό (οφείλει να) κάνει.

Εάν δεν αποχωρήσουν, άμεσα η κατάσταση θα γίνει μη αναστρέψιμη. Και τότε ίσως θυμηθούν αυτούς που κάποτε κατηγορούσαν ως «ακραίους» και «ρατσιστές».

Κάποιοι βέβαια θα συνεχίσουν να ζουν μέσα στον πλαστό κόσμο που η Νέα Τάξη ετοιμάζει γι’ αυτούς. Και η κοινωνία γύρω τους θα μεταβάλλεται σε ζούγκλα.

Κάντε την επιλογή σας! Με τους ακραίους ή με τους αποχαυνωμένους, κύριοι;


 Όλα τα κείμενα συλλέγονται ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=27142#27142
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP