Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Φάκελος ΡΕΣΑΛΤΟ: Λαθρομεταναστευτικός εφιάλτης


Πολλοί «προφήτες» μας προέκυψαν από το 2010 και μετά για το λαθρομεταναστευτικό εφιάλτη.
Σήμερα αρχίζουν να μιλούν ΟΛΟΙ γι’ αυτόν τον εφιάλτη. Και αυτοί που στιγμάτιζαν στο παρελθόν, σαν «ρατσιστική», κάθε φωνή που τολμούσε να θίξει, έστω και ελάχιστα, το ζήτημα αυτό: ζήτημα ταμπού!!!
Βεβαίως το πρόβλημα, σήμερα, εκδηλώνεται με τέτοια μοχθηρή βαρβαρότητα, που εξαναγκάζει και θα εξαναγκάσει τους ΠΑΝΤΕΣ να καταπιαστούν και να μιλήσουν. Ιδιαίτερα αυτούς που το προώθησαν, το γιγάντωσαν και μέσω αυτού ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ τα πάντα.
Θα μιλήσουν με ηθικολογικές φλυαρίες για να ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ και να ΕΠΙΚΑΛΥΨΟΥΝ τα αίτια του προβλήματος και τις πολιτικές ευθύνες.
Ιδιαίτερα για να ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ τις καταστροφικά ολέθριες επιπτώσεις του λαθρομεταναστευτικού στον κοινωνικό, πολιτικό και πολιτισμικό ιστό της ελληνικής κοινωνίας.

Φτιάχνουμε αυτό το φάκελο για να συνεισφέρουμε στον εξοπλισμό των αυθεντικών αγωνιστών που αρχίζουν να προβληματίζονται και να εμβαθύνουν πάνω σ’ αυτό το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, ακριβώς γιατί έρχονται νεροποντές νέων συγχύσεων και δημαγωγιών από τους επαγγελματίες απατεώνες: Πολιτικούς, κόμματα, ΜΜΕ και ακαδημαϊκούς…

Θα συλλέξουμε
τα πιο αντιπροσωπευτικά κείμενα του περιοδικού ΡΕΣΑΛΤΟ από το πρώτο τεύχος.

Γράφαμε στο πρώτο τεύχος: Δεκέμβριος 2005


«Ανοικτά σύνορα»: Μετανάστευση-εποικισμός

«Αριστεροί» φιλελεύθεροι και νέο-φιλελεύθεροι κάθε κατηγορίας μας προτείνουν μια «ανθρωπιστική», ηθική προσέγγιση για το ζήτημα της μετανάστευσης και ιδιαίτερα της λαθρομετανάστευσης.

Θα ήταν, ίσως, ενδιαφέρουσα η πρόταση, αν ο προορισμός του σοσιαλισμού είναι να προσφέρει παρηγοριά στους ένοικους της κοιλάδας των δακρύων, υποσχόμενος τον παράδεισο ως ανταμοιβή της στωικής υποταγής τους.

Ο σοσιαλισμός, βεβαίως δεν διδάσκει τους φτωχούς να υπομένουν τις δυστυχίες της ζωής, αλλά να την αλλάξουν. Και γι’ αυτό οφείλουν να γνωρίζουν τις αιτίες και τη φύση των κοινωνικών προβλημάτων. Οι ηθικές προσεγγίσεις δεν οδηγούν μόνο σε αδιέξοδα, αλλά συχνά γίνονται και το άλλοθι των μεγαλύτερων εγκλημάτων. Στο όνομα ηθικών αρχών και του «ανθρωπισμού» μακελεύονται οι λαοί του Ιράκ και της Γιουγκοσλαβίας, ενώ το ΝΑΤΟ έχει κάνει αυτές τις αρχές επίσημο άλλοθι στη νέα στρατηγική του.

Το ζήτημα της μετανάστευσης, της λαθρομετανάστευσης και του εποικισμού, είναι κομβικό. Απορρέει από τη βαρβαρότητα της παγκοσμιοποίησης και αποτελεί στρατηγική συνιστώσα της Νέας Τάξης για την άλωση του έθνους-κράτους. Μέσω αυτής της στρατηγικής η πλανητική εξουσία επιχειρεί:

Πρώτον.
Την πτώση του βιοτικού επιπέδου, την εξαθλίωση, αγελοποίηση και κονιορτοποίηση της ελληνικής εργατικής τάξης, αλλά και των αλλοδαπών εργατών. Είναι γνωστό εξάλλου, για όσους έχουν θητεύσει στοιχειωδώς στη σοσιαλιστική θεωρία, ότι ο καπιταλισμός χρησιμοποιεί τη φτώχεια, την εξαθλίωση και τη δυστυχία που δημιουργεί ο ίδιος, ως όπλο εναντίον των εργαζομένων και των πληβειακών λαϊκών στρωμάτων, εξωραΐζοντας τη βρώμικη πολιτική του με «ανθρωπιστικά» προσχήματα.

Δεύτερον. Τον ακρωτηριασμό της πολιτικής συνείδησης, την απονέκρωση των συνδικάτων και τη διάλυση της εργατικής τάξης ως οργανωμένη πολιτική δύναμη.

Τρίτον. Την ακύρωση του εθνικού αστικού κοινοβουλίου, συνακόλουθα και της έννοιας της λαϊκής κυριαρχίας. Με τη νομιμοποίηση και παραχώρηση δικαιώματος ψήφου σε εκατομμύρια αλλοδαπούς –εισαγόμενους κατ’ επιλογή και με κριτήρια της Νέας Τάξης- με άλλο πολιτισμό, ιστορία και βιώματα, που θα αποφασίζουν για την Ελλάδα και τους Έλληνες!

Τέταρτον. Τη δημιουργία μειονοτήτων, που θα χρησιμοποιούνται από το διεθνή ιμπεριαλισμό για τη διαίρεση του ελληνικού εθνικού κράτους, την πρόκληση εσωτερικών διχαστικών εντάσεων και συγκρούσεων. Ήδη οι αλβανικές διεκδικήσεις για τη Μεγάλη Αλβανία, αλλά και οι μουσουλμανικές διεκδικήσεις είναι γνωστές. Όπως γνωστό είναι, σε όσους δε φοράνε παρωπίδες, ότι το αλβανικό, αλλά και το μουσουλμανικό στοιχείο χρησιμοποιούνται από την πλανητική εξουσία για το διαμελισμό των Βαλκανίων και την άλωση του ελληνικού έθνους-κράτους.

Πέμπτον. Την πολτοποίηση του ελληνικού πολιτισμού, το σβήσιμο της ιστορικής μας μνήμης και την ισοπέδωση της εθνικής μας ταυτότητας.

Σημείωση: Το παραπάνω κείμενο είναι απόσπασμα από το προγραμματικό κείμενο του ΡΕΣΑΛΤΟ : ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ
Βρίσκεται ολόκληρο εδώ:
http://www.resaltomag.gr/122.mag
Διαβάστε επίσης ένα ακόμα προγραμματικό κείμενο:
«Παγκοσμιοποίηση-ανοικτά σύνορα-αλλοδαποί»
http://www.resaltomag.gr/154.mag

Θα συνεχίσουμε…


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=27142#27142

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP