Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Αρκεί ένα ξερό "ΟΧΙ" στους ντόπιους και ξένους μαγαριστές της ζωής και της ψυχής μας


ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Το ιστολόγιο από το οποίο αναδημοσιεύουμε την περιεκτική και αποκαλυπτική εξιστόρηση της προαναγγελθείσης υποδούλωσης του έθνους μας ,διότι περί αυτού προκειται και όχι περί ενός απλού "ξεπουλήματος" των ασημικών, ονομάζεται: Έχω μάτια και βλέπω
 
Ωστόσο το ζητούμενο σε αυτόν τον τόπο, δεν είναι αν υπάρχουν Έλληνες με καλή "όραση" αλλά αν ο εγκέφαλός μας μπορεί να επεξεργαστεί πολιτικά τα ερεθίσματα της σύγχρονης βαρβαρότητας που διαρκώς λαμβάνει μέσα και έξω απο το κοινοβούλιο.

Αν δηλαδή γράψουμε πέντε αράδες παραπάνω ή πέντε αράδες παρακάτω για να περιγράψουμε την σαπίλα της τελικής μετάλλαξης του "αρχαίου" φραγκικού πολιτεύματος που χρησιμοποιεί με κάθε χυδαιότητα και θράσος ψήγματα δημοκρατίας, δεν θα έχουμε καταφέρει τίποτα άλλο παρά να ρίξουμε άλλη μια "φλασιά" στα μάτια των φίλων που μας επισκέπτονται και μας τιμούν με την ανάγνωσή των αναρτήσεών μας.

Η χώρα μας βρίσκεται λίγο πρίν την ολοκληρωτική υποδούλωση όχι μόνο στα ξένα "θεσμικά" διοικητικά και οικονομικά κέντρα, αλλά στον ίδιο τον "πυρήνα" της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δεν είναι τυχαίο το ότι από όλους τους οικονομικά "αδύναμους κρίκους" της οικουμένης επέλεξαν για θυσία στον "βωμό" τους την Ελλάδα, της οποίας τα προκατασκευασμένα "χάλια" φρόντισαν επιμελώς να τα κάνουν ακόμα χειρότερα, έτσι ώστε να γίνει το ιδανικό "όπλο" για την τρομοκράτηση όλων των Ευρωπαϊκών κυρίως λαών.

Η παγκόσμια κυβέρνηση για να επιβληθεί χρειάζεται δύο βασικά πράγματα:

Πρώτον να έχουν δημιουργηθεί οι "κατάλληλες" συνθήκες, ώστε οι λαοί με κουρελιασμένο ηθικό και εξοντωμένοι οικονομικά, να παρακαλούν για την εμφάνιση κάποιου "μεσσία".

Δεύτερον, να έχουν κατασκευασθεί και να έχουν επιβληθεί οι "προδιαγραφές" ενός παγκόσμιου συστήματος διαχείρισης της ελευθερίας των λαών.

Το δεύτερο σημείο είναι απολύτως απαραίτητο σε μια παγκόσμια τυραννία , μιας και οι κλασσικές μέθοδοι που χρησιμοποίησαν οι κατά τόπους και κατά καιρούς εμφανισθείσες δικτατορίες, ήταν εκ κατασκευής θνησιγενείς και αναποτελεσματικές ειδικά στις περιπτώσεις ελέγχου πολλών και διαφορετικών εθνικών οντοτήτων.

Αυτό λοιπόν που είναι ορατό και δια γυμνού οφθαλμού είναι ότι η σχεδιασμένη από την χρηματοπιστωτική ολιγαρχία οικονομική κρίση , της οποίας η "πρεμιέρα" έγινε - όχι ασφαλώς τυχαία - εντός του πραιτωρίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων και που όπως φαίνεται η τελευταία πράξη θα παιχτεί στην Ευρώπη, είχε και έχει ως στόχο την τρομοκράτηση των λαών μέσω ενός ανηλεούς ψυχολογικού πολέμου και μιας μεθοδευμένης ηθικά και οικονομικά εξόντωσης τους.

Τα προσδοκώμενα αποτελέσματα αυτής της δαιμονοειδούς και ύπουλης τρομοκρατίας, είναι ο πνευματικός ευνουχισμός του τρομοκρατούμενου έτσι ώστε να παραδοθεί στην ...μοίρα του ελπίζοντας στον "από μηχανής θεό".

Η ιδιόμορφη αυτή στείρωση της ανθρώπινης σκέψης σε συνδυασμό με την αποστείρωση των λαών απο αληθινά προοδευτικά ερεθίσματα, θα τον καταστήσουν άβουλο και δεκτικό σε κάθε είδους "σωστική μεταρρύθμιση" και πρωτοβουλία.

Το δεύτερο μέρος του σχεδίου, η επιβολή δηλαδή των συστημάτων ελέγχου και διαχείρισης της ελευθερίας του ανθρωπίνου προσώπου, έχει ήδη ξεκινήσει και απλώνεται από την Ινδία μέχρι την Γεωργία.
Μιλάμε για τις "τεχνικές εφαρμογές" της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, της οποίας την εμφάνιση επιθυμεί διακώς "fast and now" και ο δικός μας κατοχικός πρωθυπουργός.

Η Κάρτα του Πολίτη επιβάλλεται σε όλο και περισσότερα κράτη.
Έτσι δια της "πλαγίας οδού" και σε συνδυασμό με την "παγκοσμιοποιημένη", δηλαδή την εξαρτώμενη, οικονομία τους, τα "κράτη υποδοχείς", θα πέσουν σε λίγο σαν τα ώριμα φρούτα χάνοντας και τα τελευταία προσχήματα της εθνικής τους υπόστασης, προσχωρώντας στον ηλεκτρονικό (αρχικά) ζυγό της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα και απλώς τώρα η παγκόσμια κυβέρνηση κάνει τα τελευταία "μερεμέτια" πριν εγκαινιάσει την αόρατη και φρικτή οικουμενική φυλακή της.

Η Ελλάδα, για να επανέλθουμε, έπρεπε όχι μόνο για σημειολογικής αξίας λόγους, αλλά και εξ αιτίας του ότι έχει έναν λαό "αναρχικό και απείθαρχο" (κατά την ..διάγνωση του Κίσσινγκερ), να καεί πρώτη στην πυρά.
Πράγματι δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα απο αυτό της εικόνας του "αναρχικού " απείθαρχου και απρόβλεπτου -στην βάση του- Έλληνα , που βαδίζει σαν τον πρεζάκια χωρίς να τον ενδιαφέρει αν πέσει ακόμα και στην φωτιά για να πάρει την ...δόση του.

Αν τους αφήσουμε να μας μεταχειριστούν κατ΄αυτόν τον τρόπο, τότε δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ούτε ως πρόσωπα αλλά ούτε και ως λαός.Θα έχουμε άπαξ και δια παντός αποκόψει κάθε ζωοποιό μας σχέση με την ιστορία και τις αξίες που μας τροφοδοτούσαν ακόμα και τότε που είμαστε ραγιάδες.Το χειρότερο είναι ότι θα έχουμε γίνει η αιτία να καταρρεύσει κάθε ελπίδα στον Ευρωπαίο πολίτη ο οποίος περιμένει απο μας όχι την εξόφληση του "Σάϊλοκ", αλλά το "σύνθημα" για να ξεσηκωθεί και αυτός εναντίον του.

Υπο αυτήν την έννοια δεν πρέπει η αντίστασή μας , ως ιστολόγια, να περιορίζεται μόνο στην αναφορά, την περιγραφή ή τον έστω και σκληρό σχολιασμό αυτής της φρίκης που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας.

Είναι αναγκαίο και εκ των συνθηκών επιβεβλημένο, να αποκτήσουμε εκείνο το φρόνημα των αγωνιστών και Μαρτύρων προγόνων μας, το οποίο θα παραγάγει εκείνον τον υγιή πολιτικό λόγο που θα ξαναγεννήσει το πραγματικό και γνήσιο Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο.

Τώρα παρά ποτέ πρέπει να δείξουμε ότι ως Έλληνες δεν είμαστε τόσο κουτορνίθια ώστε να καταπιούμε και αυτήν την φορά τη "φόλα" της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Να τους δείξουμε ότι δεν καταντήσαμε σαν τα πανικοβλημένα απο τα ΜΑΤ, τους λαθρομετανάστες, το ΔΝΤ, την Τρόϊκα, και τα πολιτικά "κόμματα", σκυλιά που θα τρέξουν στον πρώτο νερόλακκο για να πιούν και να ξεδιψάσουν.

Δεν το κάναμε ούτε το ΄21 , ούτε και το '40 και θα το κάνουμε τώρα;

Ας ξεκινήσουμε με ένα ξερό και αποφασιστικό "ΟΧΙ' τόσο στους ντόπιους όσο και στους ξένους μαγαριστές της ζωής και της ψυχής μας.

Διαβάστε τη συνέχεια:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/05/blog-post_15.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP