Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Η Ιστορία δεν είναι υστερία



Είναι να γελά κανείς, όταν ακούει και διαβάζει τα υμνολογικά ουρλιαχτά για το ξεσήκωμα του ελληνικού λαού από όλους αυτούς που λίγες μέρες, πριν με το ίδιο «μένος», αφόριζαν τον ελληνικό λαό σαν κοιμισμένο, βολεμένο και «χαλασμένο»!!!
Ο Μίκης π.χ, πριν από μια εβδομάδα μίλαγε για τη νεολαία που κοιμάται, τώρα χαιρετίζει τη νεολαία που ξαφνικά και δια μαγείας ξύπνησε!!!
Το ίδιο και πολλοί δημοσιογράφοι «αιρετικοί»… 

Με τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τα παραληρήματά τους για τον ξεσηκωμό της Ελλάδας αναφερθήκαμε στο άρθρο:

«Ο λαός στο δρόμο: Μην επαναπαυόμαστε οι λύκοι παραμονεύουν»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5696


Εδώ η κυβερνητική και κατοχική ΝΕΤ μας έδειξε φαντασμαγορικές εικόνες από την «ειρηνική επανάσταση» στις πλατείες όλης της Ελλάδας!!!

Ακόμα και το πασοκικό προπαγανδιστικό εργαλείο διαφημίζει το «ειρηνικό κίνημα» ΚΑΤΑ της κυβέρνησης!!!

Ο Τέρενς Κουίκ με τον καθηγητή Κώστα Μπέη μιλούσαν και αυτοί για «ανατροπή» του πολιτικού σκηνικού:
Μας βγήκε και ο Κουίκ, όπως και το κανάλι «Κόντρα» (Κουρής Γιώργος) λαλίστατοι «επαναστάτες» και «ανατροπείς» του καθεστώτος!!!

Όταν οι ποικίλοι και πολύχρωμοι υπόδουλοι στοχαστές και πολιτικοί και δημοσιογραφικοί ψευδομάρτυρες παραληρούν για την «ειρηνική ανατροπή» που οι «αγανακτισμένοι πολίτες» …επέβαλαν ή θα επιβάλλουν, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ΟΧΙ μόνο το μέγεθος της ΑΠΑΤΗΣ, αλλά και τούτο: Ότι η Ιστορία γίνεται υστερία των καθεστωτικά παραληρούντων…

Φυσικά πώς να μείνουν πίσω και κάποια ιστολόγια που θέλουν να πλασαριστούν» στο κέντρο της «λαϊκής αγανάκτησης» και της λεκτικής «υστερίας»;


Αυτά τα «υπερεπαναστατικά», στις φράσεις και στις οβιδικές μεταμορφώσεις, «υπερπατριωτικά» ιστολόγια συναγωνίζονται τα «επίσημα» καθεστωτικά ΜΜΕ.


Μάλιστα, σε αυτά, η θολούρα, η δόλια και επιτηδευμένη θολούρα, αγγίζει τα όρια της σχιζοφρένειας:
Στηρίζουν φανατικά το Σαμαρά, ηρωποιούν τους Καμμένους και Μιχαλολιάκους, καλούν στη συγκέντρωση του Μίκη και παραληρούν για τον ξεσηκωμό των «αγανακτισμένων πολιτών».

Για τον ξεσηκωμό των αραβικών λαών και μάλιστα άγρια αιματηρό, ε, αυτός ήταν «συνωμοσία» των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών: τέτοιες οβιδικές αντιφατικές υστερίες.

Η Ιστορία δεν είναι υστερία και κραυγές…

Οι λαϊκές εξεγέρσεις δεν είναι παιχνιδάκι για να παίζουν οι υστερικοί των καθεστωτικών συνταγών και οι «ζηλωτές» του δημοσιογραφικού κρετινισμού…

Δεν είναι «πιστωτική κάρτα» για να την προβάλουμε για πολιτική εμπορία και καπηλεία…


Οι λαϊκές κινητοποιήσεις και εξεγέρσεις είναι ΙΣΤΟΡΙΑ, η πραγματική ιστορία και ΟΧΙ ΥΣΤΕΡΙΑ.

Είναι αγώνας ζωής και θανάτου με το καθεστώς και αυτό ΑΠΑΙΤΕΙ και ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ορθάνοικτα μάτια και αυτιά, κινητοποίηση της ΣΚΕΨΗΣ, ανάπτυξη της ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΕΠΑΓΡΥΠΝΥΣΗ και ΔΙΑΓΝΩΣΗ των παγίδων και των δολοπλοκιών του καθεστώτος.

Αν αρκούσαν οι «ειρηνικές» λαϊκές κινητοποιήσεις, τα «αθροιστικά λαϊκά σύνολα» και οι υμνολογίες ΤΟΤΕ τα καθεστώτα θα είχαν προ πολλού πάει στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας…

Αυτό που γίνεται σήμερα με την κινητοποίηση της λαϊκής ΟΡΓΗΣ είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, αλλά ακόμα πολύ ΜΕΤΕΩΡΟ και εύθραυστο.

Μπορεί να οδηγήσει σε πραγματική επαναστατική έξαρση και οργάνωση, μπορεί, όμως εξίσου, να οδηγήσει σε ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ: Σε προώθηση και επιβολή των μακάβριων καθεστωτικών σχεδιασμών.

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ σε ιδέες και οργάνωση και η αποκάλυψη των σχεδίων των καθεστωτικών σπονσόρων και υπόγειων καθοδηγητών αυτών των «ειρηνικών εξεγέρσεων», ΑΠΟΤΕΛΕΙ το ΑΜΕΣΟ και ΠΡΩΤΟ καθήκον κάθε αγωνιστή…

Οι υμνολογικές σπέκουλες και τα παραληρηματικά, «αγωνιστικά» πυροτεχνήματα αποπροσανατολίζουν, ΠΑΡΟΠΛΙΖΟΥΝ πολιτικά και οργανωτικά και λειτουργούν ΥΠΕΡ του καθεστώτος.

Αυτά είναι έργο των «εγκάθετων» του καθεστώτος, των προβοκατόρων και των ποικίλων τυχοδιωκτών ιντερνετικών η μη…


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5696

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP