Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Το «πείραμα Ελλάς»


Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΛΗΠΕΤΡΟ

Υπάρχει γιατρός που θα συνιστούσε κάποια φαρμακευτική αγωγή και θα επέμενε σε αυτήν χωρίς να προβληματίζεται, ακόμη και όταν διαπίστωνε ότι η ασθένεια δεν αντιμετωπίζεται και ο ασθενής πάει από το κακό στο χειρότερο;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ είναι προφανής: Οχι! Ακόμη κι αν ήταν κομπογιαννίτης, με πτυχίο-μαϊμού που το πήρε νύχτα μέσω Ιντερνετ, θα άνοιγε έστω κάποιον εικονογραφημένο «οδηγό υγείας», μήπως βρει τι πρέπει να κάνει, ή θα ρώταγε όποιον πιθανολογούσε ότι γνωρίζει, ένα γνωστό, ένα γείτονα, έναν περαστικό έστω.

ΑΛΛΑ αυτοί εμφανίζονται να αγνοούν και τα βασικά και να μην προβληματίζονται στοιχειωδώς. Ενα χρόνο μετά τη «συνταγή» του Μνημονίου, δεν είναι δυνατόν να μην έχουν καν αντιληφθεί ότι αυτά που έκαναν δεν έφεραν λύσεις αλλά πολλαπλασίασαν δραματικά τα προβλήματα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δυνατόν να μην έχουν ακούσει λέξη για την ανεργία που κάνει άλματα. Δεν γίνεται να μην έχουν μάθει για τα λουκέτα που πληθαίνουν. Δεν μπορεί να μην αντιλαμβάνονται πού οδηγεί η ύφεση που βαθαίνει.

Δεν γίνεται έπειτα από 20 μήνες στην κυβέρνηση να αδυνατούν να συλλαβίσουν καν τη λέξη ανάπτυξη.


ΚΑΝΕΙΣ πολιτικός δεν μπορεί να είναι τόσο ανεπαρκής.

Κανένα κυβερνητικό κόμμα δεν μπορεί να πολιτεύεται με τέτοια άγνοια των πραγματικών δεδομένων και τέτοια αδιαφορία για την προοπτική που επιβάλλεται να έχουν οι κινήσεις του. Και όμως, αυτοί που μας κυβερνούν το κάνουν!




ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ πάλι το «φάρμακο» που μας έδωσαν πέρυσι με τις ευλογίες του ΔΝΤ και της Ε.Ε. και προσθέτοντας έξτρα δόση την εκποίηση κάθε στοιχείου του κοινού μας πλούτου και μάλιστα κοψοχρονιά και κατ' εντολήν, κάνουν, με κυνικότητα, σαφέστατο το στόχο τους.

ΓΙΑΤΙ τι άλλο από κυνισμός, δίχως την παραμικρή αιδώ, είναι να λένε υπουργοί, όπως ο Μ. Χρυσοχοΐδης, ότι πρέπει να... αποσοβιετοποιηθεί η ελληνική κοινωνία ή να λυπάται ο πρωθυπουργός, όπως δήλωσε πρόσφατα, γιατί εδώ δεν υπήρξε... περεστρόικα και γκλάσνοστ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ πλέον να μιλάμε για λάθος εκτιμήσεις και απερίσκεπτες... συνταγογραφήσεις.
Αλλά για επιμελώς σχεδιασμένα συνεχή σοκ, που δεν θεραπεύουν βέβαια καμιά «ασθένεια», αλλά μετατρέπουν τη χώρα σε κρατική οντότητα υπό αίρεση και τους πολίτες της σε πειραματόζωα για τα όρια της ανθρώπινης αντοχής πριν από την εξέγερση.

Η ΕΥΡΩΠΗ των αγορών, και όχι βέβαια των εργαζομένων όπως μας την πλάσαραν οι καλοθελητές, και η παγκοσμιοποίηση της εξάρτησης και της καθολικής υποταγής, μας δείχνουν τα δόντια τους.


ΠΗΓΗ:

http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=278507


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5692
Και ΕΔΩ:
http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5686

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP