Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Τι μπορεί να σημαίνει η απόσυρση του Μπιν Λάντεν;


Ο διαμονοποιημένος μύθος του Μπιν Λάντεν κλείνει με ένα άλλο παραμύθι: Τη «δολοφονία» του!

Το κατασκευασμένο σκιάχτρο το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τον τρομοκράτη της υφηλίου (ΗΠΑ) και τις μυστικές του υπηρεσίες, για να κηρύξουν τον πόλεμο εναντίον εθνών και λαών, το απέσυραν…
Οπωσδήποτε η απόσυρση αυτού του μύθου-δαίμονα αποτελεί το προμήνυμα νέων συμφορών, την κατασκευή άλλων τεράτων της διεθνούς τρομοκρατίας.
Δεν μπορούμε ακόμα να αποκρυπτογραφήσουμε με ακρίβεια τα νέα σενάρια που έχουν στα κεφάλια τους τα νοσηρά μυαλά των διεθνών κακούργων και δημίων της ανθρωπότητας.

Η κατασκευή του Μπιν Λάντεν στήριξε το μεγάλο τρομοκρατικό κτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου και τις συνακόλουθες πολεμικές εισβολές των ΗΠΑ σε μια σειρά χωρών…

Η απόσυρση του Μπιν Λάντεν μπορεί να συνοδευτεί με νέα μεγάλα τρομοκρατικά κτυπήματα από τις υπηρεσίες των ΗΠΑ τα οποία θα αποδοθούν σαν εκδικητικά αντίποινα των Αράβων «τρομοκρατών».

Αυτή η εκδοχή μοιάζει η λιγότερο πιθανή.

Οι ΗΠΑ βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και σε μια διαδικασία ήττας στον αραβικό κόσμο και στο Αφγανιστάν, από το οποίο θέλουν να βρουν κάποιο πρόσχημα για να αποχωρήσουν.

Αυτό, όμως, που έχει φέρει σε δραματικό αδιέξοδο την αμερικανική αυτοκρατορία,
πάντα σε συνδυασμό με την κρίση κατάρρευσης ολόκληρου του καπιταλιστικού κόσμου, είναι ο νέος κύκλος των λαϊκών εξεγέρσεων.

Στους αραβικούς λαούς ο πυρετός των εξεγέρσεων έχει πάρει επιδημική μορφή, με απρόβλεπτες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις.


Αυτό το αραβικό ηφαίστειο πρέπει να σβήσει και να ελεγχθεί.

Με το μύθο του Μπιν Λάντεν και το χαρακτηρισμό του ισλαμισμού σαν μήτρα της «τρομοκρατίας» τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνα για τους διεθνείς ιμπεριαλιστές, ειδικά σήμερα που τρικλίζουν από την κρίση τους…

Πρέπει, συνεπώς, να χρησιμοποιηθούν πιο ύπουλες και δόλιες τρομοκρατικές φόρμες.

Φόρμες σαν και αυτές της «δημοκρατικής μουσουλμανικής αδελφότητας»: Η νέα αμερικανική κατασκευή…

Οι απόπειρες και τα τεχνάσματα να χειραγωγηθούν οι εξεγέρσεις των Αράβων και να υποκατασταθούν οι κυβερνήσεις τους με νέες ελεγχόμενες από τους διεθνείς δημίους, κυβερνήσεις με δημοκρατικό μακιγιάζ, έχει οδηγήσει πολλούς να πετάνε έξω από τη σκάφη μαζί με τις σαπουνάδες και το παιδί: Τον αραβικό λαό που βρίσκεται σε αγωνιστικό πυρετό, σε κατάσταση εξέγερσης.

Έτσι υποκαθιστούν την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ και κοχλάζουσα αγωνιστική ΚΙΝΗΣΗ των αραβικών λαών, με τις συνωμοσίες των ιμπεριαλιστών.

Βλέπουν «κατασκευασμένες» και «καθοδηγούμενες» εξεγέρσεις από τις ΗΠΑ!!!

Βάζουν τα πράγματα με το κεφάλι προς τα κάτω: Τις συνωμοτικές απόπειρες του ιμπεριαλισμού (το αποτέλεσμα των εξεγέρσεων), να σβήσουν και να χειραγωγήσουν τις λαϊκές εξεγέρσεις αυτές τις συνωμοτικές απόπειρες τις προσλαμβάνουν ως αίτιο των εξεγέρσεων, ως σχέδιο της Νέας Τάξης!!!

Μα, αν τρέμει κάτι η Νέα Τάξη είναι η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ.

Όταν αρχίζουν οι λαοί να κινούνται αγωνιστικά προκαλούν γιγάντιες ανατροπές και στη συνείδηση και στη δημιουργία Πολιτικής και Οργάνωσης.

Οι μηχανισμοί της Νέας Τάξης, απλώς επιχειρούν να διαβρώσουν, να αναχαιτίσουν, να χειραγωγήσουν και να συντρίψουν τέτοιους αγωνιστικούς πυρετούς, γενικευμένους σε όλο τον αραβικό κόσμο, πυρκαγιές που απειλούν με ανάφλεξη όλον τον κόσμο…

Τέτοιου είδους αντιλήψεις που αντικρίζουν τους λαούς και τις εξεγέρσεις τους σαν πιόνια άβουλα και χωρίς ΚΙΝΗΣΗ και ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ, πέφτουν σε ένα ακόμα ολίσθημα: Υποτιμούν και τη δύναμη της Ισλαμικής θρησκείας.

Ο ισλαμισμός είναι μια ΣΥΝΕΚΤΙΚΗ και μαχητική ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, και εξ αντικειμένου στέκαται ΑΠΕΝΑΝΤΙ στη φιλοσοφία, την πολιτική και τους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης.

Η Νέα Τάξη ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, σήμερα, βρίσκεται σε πόλεμο, άγριο πόλεμο, με κάθε συνεκτικό ιστό. Θέλει να καταργήσει κάθε γρανιτένια συλλογική συνείδηση, κάθε ΘΡΗΣΚΕΙΑ με ιστορικές ρίζες και γρανιτένια συνεκτικότητα.

Ο Χριστιανισμός και ο Ισλαμισμός αποτελούν δύο μεγάλους εχθρούς της Νέας Τάξης, δύο μεγάλες απειλές.

Γ αυτό τους έχει κηρύξει ένα ανηλεή πόλεμο, πολυεδρικό πόλεμο και με κάθε μέσον:
Εξωτερικών επιθέσεων, εσωτερικής διάβρωσης, αιματοβαμμένων συγκρούσεων μεταξύ των θρησκειών και πολλά άλλα.

Η Νέα Τάξη δεν μπορεί, συνεπώς, να συμφιλιωθεί ποτέ ούτε με τον Ισλαμισμό. Απλώς τον χρησιμοποιεί εναντίον του και εναντίον των άλλων, είτε με μύθους σαν τον Μπιν Λάντεν, είτε με μύθους σαν τις «Μουσουλμανικές αδελφότητες»!!!

Ας μη χάνουμε, λοιπόν, το δάσος πίσω από το δέντρο και ας μην προσλαμβάνουμε τις συνωμοσίες και τα σχέδια της Νέας Τάξης σαν την πραγματικότητα και σαν αφετηρία των αναλύσεών μας.

Ούτε οι εξεγέρσεις των Αράβων είναι μαϊμού και κατασκευάσματα των ΗΠΑ, ούτε η Παγκόσμια Διακυβέρνηση έχει συντελεστεί.


Η κρίση κατάρρευσης του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος δυσκολεύει πολύ τα πράγματα για τη Νέα Τάξη και γεννά λαϊκές εξεγέρσεις και επαναστατικά ηφαίστεια τα οποία θα κονιορτοποιήσουν τα σχέδια της Νέας Τάξης.

Ας μη θεωρούμε, συνεπώς, τις «διαδικασίες» σαν τετελεσμένο γεγονός, ούτε τις λαϊκές εξεγέρσεις σαν συνωμοσία των ιμπεριαλιστών…

Σε αυτά τα δύο σφάλματα πέφτει, κατά τη γνώμη μας, το παρακάτω άρθρο του φίλου «Κλασσικοπερίπτωση»:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/05/blog-post_4879.html


Η ...απόσυρση του Μπιν Λάντεν και η νέα πλανητική τυραννία




Η "προσωποποίηση" του κακού, και το είδωλο της "ισλαμικής τρομοκρατίας", που κατασκεύασαν περίτεχνα οι ΗΠΑ και οι υπόλοιποι "δορυφόροι" της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για να εξυπηρετήσουν τα γεωπολιτικά τους σχέδια , "απεσύρθη" δια του ...θανάτου του.

Είναι άραγε σύμπτωση που δεν τον έβρισκαν τόσα χρόνια και τον βρήκαν τώρα που χειραγώγησαν υπογείως τα ισλαμογενή κινήματα στην Β. Αφρική;

Είναι προφανές ότι ο μέχρι χθές "μπαμπούλας" του Ισλάμ, θα ξαναγίνει πάλι ο κρυφός σύμμαχος των Αμερικάνων αφού όπως όλα δείχνουν ο ρόλος του "αντίπαλου" θα ανατεθεί σε άλλους.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων , όπως όλα δείχνουν, τελείωσε το κτίσιμο της νέας πλανητικής τυραννίας και το μόνο που μένει είναι η σύσταση της παγκόσμιας κυβέρνησης για την οποία μιλούν εδώ και 2 χρόνια όλο και περισσότεροι απο τους εντολοδόχους της ηγέτες.

Τα "μερεμέτια" στην Μ. Ανατολή
θα τελειώσουν και αυτά πιθανόν με έναν μεγάλης κλίμακας πόλεμο στον οποίο θα αλληλοσκοτωθούν μεταξύ τους οι "σύμμαχοι" μουσουλμάνοι και οι πιστοί του Ισλάμ.Η παγκόσμια "ειρήνη" για χάρη της οποίας θα θυσιαστούν μερικά εκατομμύρια "ενοχλητικών", θα επιβληθεί απο την νεα κοσμοκρατορία πράγμα που σημαίνει ότι όποιος δεν μαρκαρισθεί σαν φίλος - υπήκοος και δεν αριθμοποιηθεί - καταχωρηθεί στις γιγάντιες βάσεις δεδομένων της νέας αυτής παγκόσμιας τυραννίας, θα κυνηγηθεί σαν το σκυλί και θα εξοντωθεί αμείλικτα.

Είναι λοιπόν απαραίτητο να φύγει η "ρετσινιά" του τρομοκράτη απο το Ισλάμ μιας και θα πρέπει σιγά - σιγά να αποδίδεται αυτή η κατηγορία σε όποιον αρνηθεί να παραδώσει και την ψυχή του ακόμα, στην διαχείριση της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που θα είναι η "γκεστάπο" της νέας πλανητικής τυραννίας.

Πιό κάτω
παραθέτουμε το χρονικό της ...απόσυρσης του Μπίν Λάντεν και ο έχων νουν νοείν νοείτω! 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5599

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP