Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Δεν είναι το φορτίο που σε συνθλίβει. Είναι ο τρόπος που το κουβαλάς


Κλασσικοπερίπτωση

 
Η σημερινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών δεν ήταν ασφαλώς μια πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ούτε είχε τον χαρακτήρα μιας "εθνικής πρόσκλησης" υπό το πρίσμα κάποιου ακραίου για την χώρα κινδύνου.
Επρόκειτο για μια καλοστημένη από την "κομαντατούρα" θεατρική παράσταση η οποία είχε ως σκοπό να ολοκληρώσει με "θεσμικό" τρόπο την ψυχολογική προετοιμασία του ελληνικού λαού, ώστε μεθαύριο να δεχτεί μια κυβέρνηση "εθνικής συνείδησης" η οποία θα προκύψει είτε μέσω μιας ευλογημένης από τον πρόεδρο "συνταγματικής εκτροπής ", είτε μέσω ενός πονηρού "ανασχηματισμού" που θα ενορχηστρώσει ο σημερινός κατοχικός πρωθυπουργός.


Η "Κλασσικοπερίπτωση" και το "Ρεσάλτο",
εδώ και μήνες μιλούσαν για αυτά τα σχέδια και προειδοποιούσαν τους αναγνώστες, ότι αργά ή γρήγορα οι προκατασκευασμένοι και αμερικανοκινούμενοι "επαναστάτες του βελούδου", θα είναι η "κουβέρτα" με την οποία θα σκεπάσουν την αφόρητη πλέον μπόχα που βγαίνει από τα σπλάχνα του πολιτικού συστήματος το οποίο δήθεν καταγγέλλουν.

Σε λίγες ώρες ή το πολύ ημέρες,
οι σπίθες, οι οργισμένοι ακαδημαϊκοί και κάμποσοι άλλοι όψιμοι "συνοδοιπόροι" της λαϊκής αγανάκτησης θα μετονομαστούν σε "προσωπικότητες" και θα σχηματίσουν την "αριστίνδην" οικουμενική κυβέρνηση "εθνικής συνείδησης" η οποία θα αναλάβει και την εκτέλεση του τελικού σχεδίου κατάληψης της πατρίδας μας από τις δυνάμεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Σήμερα, ΟΛΑ τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχασαν άπαξ και δια παντός το άλλοθι πως δήθεν αγωνίζονται και παλεύουν, το καθένα από το δικό του ιδεολογικό "μετερίζι", για το καλό της πατρίδας και του Ελληνικού λαού.

Το έχασαν και το άλλοθι και το πρόσχημα, όχι γιατί συμφώνησαν με τις γνωστές αμερικανοευρωπαϊκής κατασκευής βόμβες κρότου - λάμψης του ΓΑΠ, αλλά διότι δέχτηκαν να παίξουν σε αυτήν την καλοστημένη και επικίνδυνη για τον λαό και την Δημοκρατία θεατρική παράσταση.

Αν είχαν έστω και κατ΄ελάχιστο αίσθηση της ευθύνης, θα έλεγαν ένα ηχηρό ΟΧΙ σε αυτήν την κατ΄ευφημισμόν πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας και θα καλούσαν τον Ελληνικό λαό να προστατεύσει το δημοκρατικό πολίτευμα όπως ορίζει το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος.

Όχι με κατσαρόλες, μπύρες, σουβλάκια και μεταλλαγμένες ψευτοαριστερές συζητήσεις που απλώς εκτονώνουν, αλλά με αγωνιστικό - πατριωτικό φρόνημα αντάξιο του Μακρυγιάννη και εκείνων των Ελλήνων που ξεσηκώθηκαν και τότε εναντίον των ίδιων εχθρών.

Αύριο ποιός από όλους αυτούς θα μπορέσει να μιλήσει στο αγανακτισμένο πλήθος;

Ποιος θα τους πει πως ο εχθρός, μας έχει περικυκλώσει και με σατανικό τρόπο προσπαθεί να διαχειριστεί την οργή και την αγανάκτησή μας;

Ποιός από δαύτους θα μας πει ότι μέσα και έξω από την βουλή οι πράκτορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων κάνουν ότι περνά από το χέρι τους προκειμένου οι σπίθες να μην γίνουν φλόγες;

Όχι να μην φύγουμε από το Σύνταγμα και από τις άλλες πλατείες.

Οι χιλιάδες να γίνουν εκατομμύρια όχι απλώς αγανακτισμένων, αλλά αποφασισμένων πολιτών, που θα ξεσηκωθούν σαν Έλληνες και όχι σαν παίκτες κάποιου reality show.

Αυτό το λαϊκό κύμα να μην τους αφήσουμε να το μετατρέψουν σε χαλαρωτικό υδρομασάζ του "αντιεξουσιαστή" Παπανδρέου και των συνοδοιπόρων του στη Βουλή , στον ΣΕΒ και αλλού.

Οι φωνές διαμαρτυρίας να γίνουν βροντερά πολιτικά αιτήματα με συγκεκριμένη πατριωτική στόχευση και όχι φωνές απελπισίας που εκλιπαρούν για 4μηνη , 6μηνη ή 12 μηνη παράταση της μιζέριας τους.

Τότε και μόνο τότε το λαϊκό κύμα που ήδη σχηματίζεται στις πλατείες, θα γίνει το τσουνάμι που θα καθαρίσει επιτέλους αυτόν τον τόπο που κάποιοι μετέτρεψαν σε σταύλο και τον γέμισαν με την κοπριά τους.

Το "ΟΧΙ" θα το πούμε καθαρό μόνο όταν φτύσουμε από το στόμα μας τα βότσαλα και τις "καραμέλες" που μας μοίρασαν οι εντός και εκτός της βουλής γυρολόγοι και πραματευτάδες της δημοκρατίας.


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5699
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP