Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Πάγκαλος: Το αστείο παραλήρημα της χυδαιότητας…


Δεν υπάρχει μεγαλύτερος έπαινος να σε βρίζει η χυδαιότητα…
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη διαφήμιση για έναν πολιτικό από το να χυδαιολογεί εναντίον του ο Πάγκαλος: Η νεοπλασία του πασοκικού εκφυλισμού…
Πριν από πολλά χρόνια είχαμε υπογραμμίσει, ιδιαίτερα, για τον Πάγκαλο:


«…Προσωποποιεί με τον πλέον κυνικό τρόπο, την «αισθητική» της φιλαυτίας και της απληστίας, του πολιτικού χαμαιλεοντισμού και του μνησίκακου κομπασμού, κρυμμένα όλα αυτά πίσω από το καμουφλάζ του φανφαρονισμού, της «παντογνωσίας» και του υστερικού ναρκισσισμού. Την αχαλίνωτα νοσηρή φαντασία του μόνο η ομηρική του αυτοϊκανοποίηση την ξεπερνά…».

Αυτό, λοιπόν, το πιο αποκρουστικό στίγμα της κυνικής καθεστωτικής αθλιότητας και της αχαλίνωτης χυδαιότητας έβρισε το Μανώλη Γλέζο και τη Δούρου: χαρακτήρισε «νούμερο» το Μανώλη Γλέζο και «βρομερή φάτσα» την Ρένα Δούρου…

Στο τέλος μας κάλεσε να ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία…

Είχαμε αρχίσει να γράφουμε γι αυτό το «λίπος», αλλά μας πρόλαβε ο «Πιτσιρίκος» και μας κάλυψε η απάντηση της «Κίνησης Πολιτών» του Μανώλη Γλέζου.

Το ρηξικέλευθο, σατιρικό κείμενο, του «πιτσιρίκου» διαβάστε το ΕΔΩ: http://pitsirikos.net/

Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση από δω:

http://www.enikos.gr/politics/234701,H_kinhsh_energwn_politwn_toy_Manwlh_Gl.html




Η «κίνηση ενεργών πολιτών» του Μανώλη Γλέζου απαντά στον Πάγκαλο

«Με την σημερινή του συνέντευξη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, έσπρωξε αποφασιστικά την πλάστιγγα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει μεταξύ άλλων σε σχετική ανάρτησή στο ιστολόγιο που διατηρεί, η «κίνηση ενεργοί πολίτες», του Μανώλη Γλέζου.

«Είναι γνωστή η εκτίμηση των Ελλήνων ψηφοφόρων προ το πρόσωπο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ», ξεκινά η απάντηση της κίνησης στα όσα είπε ο Θ. Πάγκαλος στον “Βήμα FM” και συνεχίζει:

«Αποτέλεσμα αυτής της εκτίμησης,
είναι οι εκάστοτε δηλώσεις του να επηρεάζουν σημαντικά το εκλογικό σώμα. Με την σημερινή του συνέντευξη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, έσπρωξε αποφασιστικά την πλάστιγγα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ».

«Φήμες θέλουν τον Σ.Θεοδωράκη να θέλει να του κάνει μήνυση, γιατί εκδηλώνοντας την προτίμησή του προς το "ποτάμι", ο Σταύρος φοβάται ότι θα πέσει κάτω και από τα ποσοστά της "Ελιάς". Στην "Ελιά" μια κάποια νότα αισιοδοξίας πνέει μετά την απέχθεια που εκδήλωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ», συνεχίζουν οι «ενεργοί πολίτες» και επισημαίνουν:

«Όσο για την Ν.Δ., ετοιμάζονται να βγάλουν βίντεο με παλιές δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ που μιλάει για "τρισκατάρατη δεξιά" μπας και περιορίσουν τη ζημιά.

Πάντως κύκλοι στενά προσκείμενοι στο πρώην υπουργό, λένε ότι ο Θεόδωρος εξέφρασε και μια προσωπική πικρία, μιας και ούτε μαγιό βρίσκει για να πάει στη θάλασσα, ούτε μπορεί πλέον να μπει σε αεροπλάνο γιατί απλά δεν χωράει».

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP