Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ποιά "πρώτη φορά αριστερά";

Μιχάλης
Ποιά "πρώτη φορά αριστερά";; Είναι η πρώτη φορά που η "Αριστερά" έρχεται στο προσκήνιο, έτοιμη να κυβερνήσει;
Το 1989-90 τί έκανε; Δεν έδειξε δείγματα ελεεινής "συναίνεσης" και ενσωμάτωσης;;


Το έκτρωμα που λέγεται "ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ"
και το οποίο αποτέλεσε επί ένα τέταρτο του αιώνα τον πολιορκητικό κριό μαζικού εκμαυλισμού και υστερικής παραπληροφόρησης ποιός το ψήφισε με χέρια και με πόδια; 


Η "Αριστερά" δεν το ψήφισε παρέα με το Μητσοτάκη;

Η "Αριστερά" αυτή αντί να χαλάσει τον κόσμο για την εξόφθαλμη διαστρέβλωση του εκλογικού αποτελέσματος προτιμά να συναινεί ξανά στα νεοταξικά μαγειρέματα αποδεχόμενη την αισχρή νοθεία και τις συνταγές συντήρησης της υπάρχουσας σαπίλας, προφανώς διότι έτσι την διατάζουν τα υπερεθνικά Αφεντικά, την φυλάνε πολύτιμη εφεδρεία για την ώρα που εκείνοι θα κρίνουν.

Επιπλέον: οι νταβάδες, ντόπιοι και ξένοι, έχουν ιδιαίτερο λόγο να κρατήσουν πάση θυσία το ΠΑΣΟΚ στη ζωή, εδώ η πλασματική διόγκωση έλαβε εξωφρενικές διαστάσεις. Με αυτόν τον τρόπο περνάνε το μήνυμα ότι είναι αδύνατον οι τυφλοί κυβερνητικοί υπηρέτες να "εξαερωθούν" και να εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη, σε ό,τι αλητεία κι αν επιδοθούν. 


Αυτό το νταβατζιλίδικο εύρημα είναι πολύ πονηρό. Διότι προστατεύει έτσι και τη ΝΔ. 


Ενώ αντίθετα, ένα ΠΑΣΟΚ τοποθετημένο στην πραγματική του απήχηση, εκείνη μεταξύ φθοράς κι αφθαρσίας, θα σηματοδοτούσε τον αναπόφευκτο δρόμο του αφανισμού και για τον κύριο κυβερνητικό "εταίρο", την ακροδεξιάτζικη κομπανία του Σαμαρά.

Αυτή η χθόνια λογική του εκλογικού μαγειρέματος,
κατά τον οποίο διογκώθηκαν προκλητικά η Ελιά, το "ποτάμι" των Μπόμπολα-Λαμπράκη και η ΝΔ, φαίνεται ακόμη καλλίτερα και στην τεχνητή νεκρανάσταση του Καρατζαφέρη. 


Ένα απόκομμα γελοιότητας και ακαθαρσίας νεκραναστήθηκε ώστε να δημιουργηθεί η εντύπωση πως ο καθένας μπορεί να επιδοθεί στις πιο ξετσίωτες ακροβασίες δίχως να καταδικαστεί αμετάκλητα. Ουσιαστικά νεκρανασταίνουν τον Καρατζαφέρη για να δημιουργήσουν αντίστοιχη προοπτική επανόδου για τον κάθε "προοδευτικό" λαγό, τύπου Κουβέλη...

Έχουν ανάγκη από πολλά δεκανίκια ταυτόχρονα, άλλα εν δράσει κι άλλα στο ψυγείο...


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8928

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP