Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ο πλασματικός …θρίαμβος των «νταβάδων»!!!


Βρισκόμαστε στην εποχή των πλαστικών εικόνων, των πλασματικών συγκεντρώσεων (σαν κι αυτή του Σαμαρά στο Σύνταγμα), των πλασματικών αποτελεσμάτων (σαν τα τωρινά), των πλασματικών …θριάμβων…
Ζούμε στην εποχή των μεγάλων παραχαράξεων και πλαστογραφιών των ΠΑΝΤΩΝ:
Αυτός είναι ο νέος ΦΑΣΙΣΜΟΣ της Νέας Τάξης, ιδιαίτερα «λαμπερός» και μοχθηρός στο προτεκτοράτο ΕΛΛΑΣ…


Υπό αυτήν την έννοια τα εκλογικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών αποτελούν ένα «θρίαμβο» των «νταβάδων»: Μια πλασματική εικόνα όπως τη μεθόδευσαν και την κατασκεύασαν τα ισχυρά οικονομικά και πολιτικά κέντρα εξουσίας, με την πολυεδρική πλαστογράφηση και νόθευση της εκλογικής βούλησης του ελληνικού λαού και με εργαλεία: Τα ΜΜΕ και το παρακράτος.

Ο σχεδιασμός των νέων αποικιοκρατών και των διαχειριστικών τους πολιτικών κέντρων («νταβάδες» - Κράτος-παρακράτος-ΜΜΕ) ήταν τέλειος: Η ολοκληρωτική επιχείρηση ΝΟΘΕΙΑΣ με πλασματική κατασκευή της εκλογικής εικόνας.

Με ποιους τρόπους μπορεί να υπάρξει νοθεία στο προτεκτοράτο ΕΛΛΑΣ παραπέμπουμε ΕΔΩ:
https://politikathemata.wordpress.com/2012/06/13/h-notheia-stis-ekloges-einai-praksi-politikhs-alhteias/


Για μας ήταν σίγουρη η ΝΟΘΕΙΑ, διότι δίχως αυτή θα είχαμε την πιο βίαιη και παταγώδη κατεδάφιση του κατοχικού κυβερνητικού οικοδομήματος.

Ήταν σίγουρο επίσης
ότι σ’ αυτήν την τεράστια παραχάραξη και πλαστογράφηση της βούλησης του ελληνικού λαού θα ήταν ΣΥΝΕΝΟΧΑ ΟΛΑ τα κόμματα του κατοχικού σκηνικού, διότι ΟΛΑ τα κόμματα έχουν νομιμοποιήσει και ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ το καθεστώς του 4ου Ράιχ.

Δεν είναι τυχαίο ότι ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δεν υπαινίχτηκε καν τον κίνδυνο της ΝΟΘΕΙΑΣ, ενώ αυτός πολιτικά κραύγαζε και απάστραπτε (θα το εξηγήσουμε παρακάτω).

Τον κίνδυνο της νοθείας (ένα από τα «κεκτημένα» της ιστορικής ελληνικής ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ) τον είχαμε επισημάνει προεκλογικά, όπως και τη ΣΙΩΠΗ (συνενοχή) των κομμάτων…

Τα εκλογικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών δεν επιβεβαίωσαν απλώς τη ΝΟΘΕΙΑ, αλλά δείξανε και τη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ της μεθόδευση από τα «νταβατζίδικα» κέντρα.

Τα σημερινά αποτελέσματα αποτελούν μια πλασματική εικόνα η οποία σχεδιάστηκε προσεχτικά και μεθοδεύτηκε σταθερά και συστηματικά πριν ακόμα αρχίσει η προεκλογική περίοδος.

Οι πρώτες στρατηγικές κινήσεις ήταν: Η καταιγίδα των στημένων δημοσκοπήσεων, η κατασκευή του «Ποταμιού» και η μεταμφίεση του ΠΑΣΟΚ σε «Ελιά».

Τα επιτελεία των νέων αποικιοκρατών και των «νταβάδων» γνώριζαν πολύ καλά το επερχόμενο Βατερλό των κυβερνητικών ανδρεικέλων.

Προχώρησαν, λοιπόν, ΑΜΕΣΑ σε δύο κατασκευές που θα αποθήκευαν τη χασούρα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και θα εμφάνιζαν μια τέτοια πλασματική εικόνα η οποία ΟΧΙ απλώς θα θόλωνε το πολιτικό τοπίο, αλλά θα το μεταμφίεζε και θα το εμφάνιζε σαν αναπαλαίωση των κυβερνητικών ανδρεικέλων.

Η ανακτορική, «νταβατζίδικη» κατασκευή του «Ποταμιού» και η μεταμφίεση του αφανισμένου ΠΑΣΟΚ σε νέα «κεντροαριστερά» ήταν το στρατηγικό εφεύρημα του καθεστώτος.

Η υστερική προβολή και διαφήμιση αυτών των εφευρημάτων και τα ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ποσοστά των στημένων γκάλοπ ήταν η επένδυση του «εγχειρήματος».

Έτσι προλείαναν το έδαφος, ώστε ένα μεγάλο μέρος της ΝΟΘΕΙΑΣ να …γεμίσει αυτά τα δύο κατασκευάσματα…

Και μόνο τα ποσοστά του «Ποταμιού», ενός ΤΙΠΟΤΑ που δεν έλεγε ΤΙΠΟΤΑ και με ένα «ηγέτη» ανύπαρκτο, αποκαλύπτει ΠΟΛΙΤΙΚΑ και περίτρανα την παραχάραξη και πλαστογράφηση της ψήφου του ελληνικού λαού.

ΕΔΩ πλέον συντρίβονται ΟΛΟΙ οι νόμοι της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ επιστήμης και της πολιτικής ΙΣΤΟΡΙΑΣ…

Φυσικά, ο επιστημονικός σχεδιασμός κάθε παραχάραξης και πλαστογράφησης στηρίζεται στις τάσεις και ροπές του εκλογικού σώματος. Αυτές δεν μπορεί να τις ανατρέψει και αν το επιχειρήσει, θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, για τον απλό λόγο ότι η ΝΟΘΕΙΑ θα γίνει αντιληπτή και στον πλέον αφελή. Θα σκανδαλίσει το λαϊκό αίσθημα και θα επιφέρει αποτελέσματα ανεξέλεγκτης λαϊκής έκρηξης.

Η επιστημονική ΝΟΘΕΙΑ
γίνεται πάντα μέσα στα πλαίσια των ΓΕΝΙΚΩΝ τάσεων και ΡΟΠΩΝ του κοινωνικού γίγνεσθαι με σκοπό να θολώσει αυτό το γίγνεσθαι και να βγουν ΟΛΟΙ οι σταθεροποιητικοί ιμάντες του καθεστώτος …ικανοποιημένοι!!!

Στις παρούσες συνθήκες η ΝΟΘΕΙΑ (η στρατηγικά και επιστημονικά επεξεργασμένη) δεν θα μπορούσε να ανατρέψει την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τα μεγάλα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, ούτε την «ομαλή» και «φυσιολογική» ΠΤΩΣΗ των σαμαροβενιζέληδων: Μια τέτοια ανατροπή θα έβγαζε μάτια…

Θα έπρεπε λοιπόν ΟΛΟΙ να είναι ευχαριστημένοι και …νικητές!!!

Αυτό και έγινε: ΟΛΟΙ είναι ευχαριστημένοι και …νικητές!!!


Και ο πρώτος μεγάλος ΝΙΚΗΤΗΣ είναι το καθεστώς των νέων αποικιοκρατών και «νταβάδων»: Η πλασματική εικόνα μιας πολιτικής κατάστασης που ΟΧΙ μόνο δεν ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό και τις «σταθερές» του προτεκτοράτου («σταθερότητα»), αλλά δίνει το δικαίωμα στα προπαγανδιστικά Μαντεία του 4ου Ράιχ να ισχυρίζονται ότι οι «μνημονιακές» δυνάμεις είναι και πλειοψηφία!!!

Μπορεί να θριαμβολογεί ο ΣΥΡΙΖΑ για τη νίκη του, αλλά η πλασματική εικόνα των αποτελεσμάτων δείχνει ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει, διότι η πλειοψηφία βρίσκεται στα ανδρείκελα, στις μεταμφιέσεις τους και στους κατασκευασμένους κομπάρσους τους…

ΣΕ εκλογικό επίπεδο, συνεπώς,
οι «νταβάδες» …θριάμβευσαν, κατασκευάζοντας με την παραχάραξη και την αλλοίωση της εκλογικής Βούλησης (ΝΟΘΕΙΑ) το πλασματικό πολιτικό σκηνικό που ήθελαν…

Το ακόμα χειρότερο είναι, όμως, άλλο: Ο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ έλεγχος, από τους νέους αποικιοκράτες και τους «νταβάδες», του θεσμικού πλαισίου και των εκλογικών διαδικασιών.

Τα εκλογικά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν περίτρανα και πιστοποιούν κατηγορηματικά ότι οι ΕΚΛΟΓΕΣ απώλεσαν και τα τελευταία ψήγματα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας: Είναι «ΕΚΛΟΓΕΣ» κατοχικού προτεκτοράτου, «εκλογές» χουντικών αποτελεσμάτων…

Και το ακόμα χειρότερο είναι: Η ΑΠΟΔΟΧΗ και η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ αυτής της κατοχικής χούντας από ΟΛΑ τα κόμματα…

ΟΛΑ τα κόμματα συγκαλύπτουν αυτήν τη στρατηγική παραχάραξη και αλλοίωση της εκλογικής Βούλησης, την κοάζουσα ΝΟΘΕΙΑ, που σημαίνει:
Ότι αποτελούν μέρος και «εργαλείο» του κατοχικού καθεστώτος (επ’ αυτού θα επανέλθουμε, διότι και η ίδια η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ, σε πολλά ζητήματα, δείχνει ότι δεν ήθελε να ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ με πάταγο το σκηνικό και να κονιορτοποιήσει τις καθεστωτικές ισορροπίες)…

Βεβαίως η πλασματική αυτή η εικόνα των εκλογών δεν μπορεί να ανατρέψει την κοινωνική πραγματικότητα και γρήγορα θα θρυμματιστεί από τα αδιέξοδα της κρίσης κατάρρευσης του συστήματος, αλλά κυρίως από τη λαϊκή ΟΡΓΗ που θα συσσωρεύεται κοχλάζουσα εκρηκτικά.

Αργά ή γρήγορα, ο καταλύτης θα υπάρξει και ο κόσμος θα κατεβεί στο δρόμο και τότε οι πλασματικές εικόνες θα σωριαστούν σαν χάρτινος πύργος…

ΜΗ θριαμβολογείτε, συνεπώς δήμιοι. Η ώρα σας πλησιάζει…


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8908
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP