Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Και ο Άγιος Πορφύριος στη χυδαία προπαγανδιστική φαρέτρα της …Σαμαρικής ακροδεξιάς

ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ


ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ - ΤΑ "ΠΡΩΤΟΞΑΔΕΡΦΑ" ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Μπρος στον πανικό της συντριβής και της οριστικής πολιτικής καταδίκης τους απο τον λαό, τα επιτελεία των κατραμόψυχων ιδεολογικών συγγενών της νεοναζιστικής - νεοπαγανιστικής Χρυσής Αυγής και κάθε άλλου μαύρου μαγαριστή, "άπλωσαν" στο διαδίκτυο την "πληροφορία"

ότι ο Άγιος Πορφύριος δήθεν είχε μιλήσει για τον τότε άσημο Αντώνη Σαμαρά λέγοντας πως "αυτός θα σώσει κάποτε την Ελλάδα".

Όσο όμως κι αν προσπαθούν να στραβώσουν τον Ορθόδοξο δημοκράτη Έλληνα ψηφοφόρο δεν θα τα καταφέρουν, διότι πολύ απλά όλοι όσοι έχουν ως πιστοί έχουν σχέση με την εκκλησία, γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό είναι ένα απο τα αθλιότερα ψεύδη που χρησιμοποίησε ποτέ το επιτελείο του αγαπημένου της Bilderberg και κάθε μασωνικής στοάς κ. Σαμαρά.

Αυτή η θρασύτατη και βλάσφημη αθλιότητα δεν υπάρχει σε καμία απο τις χιλιάδες εκδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει για τον βίο του Αγίου Πορφυρίου, όπως και κανένας Καυσοκαλυβίτης μοναχός δεν βρέθηκε να πιστοποιήσει το "αληθές" αυτής της χυδαίας προεκλογικής παραπλάνησης.

Ο Σαμαράς και το περιβάλλον του προκειμένου να κερδίσουν την ψήφο μερικών αφελών και ευκολόπιστων, δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν ακόμα και τους Αγίους της Εκκλησίας μας.

Βέβαια εξυπηρετούν ταυτόχρονα και έναν άλλο στόχο που δεν είναι τόσο εμφανής όσο η αυτός της χυδαίας ψηφοθηρίας, και αυτός δεν είναι άλλος απο το μαγάρισμα της Ορθόδοξης πίστης, πράγμα που έκαναν άλλοτε οι ιδεολογικοί τους συγγενείς της Απριλιανής χούντας (η οποία σαν γνήσιο κατασκεύασμα των μυστικών εταιρειών και της σατανοκίνητης μασωνίας χρησιμοποίησε το "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών" μαζί με το έμβλημα της μασωνικής στοάς της Αχαρνών τον φοίνικα που αναγεννιέται απο τις στάχτες) και πρόσφατα οι νεοναζιστές- νεοπαγανιστές της Χ.Α με τις δήθεν εκδηλώσεις αγανάκτησης για το όντως βλάσφημο έργο coprus Christi.

Το ψέμα και η αθλιότητα έχουν κοντά ποδάρια και όπως ξέφτισε ο μύθος της Χ.Α ότι είναι δήθεν υπερασπιστές της Ορθοδοξίας (ενώ στην πραγματικότητα είναι όπως έχουμε αποδείξει με δεκάδες άρθρα και εκατοντάδες ντοκουμέντα ορκισμένοι εχθροί της), έτσι θα πέσει και το άθλιο ψευτοορθόδοξο μακιγιάζ του μασκαρά αρχηγού της ΝΔ.

Στην ιστορία αυτού του τόπου, πέρασαν πολλοί
πατριδοκάπηλοι
και αντίχριστοι μεταμφιεσμένοι σε ευσεβείς πιστούς, όμως ο Θεός αποκάλυψε την αναισχυντία και το ψέμα τους και γι αυτό δεν απέκτησαν ποτέ τους θέση στην καρδιά του απλού Έλληνα Ορθόδοξου δημοκράτη.

Γλεντείστε Φαρισαίοι όσο μπορείτε γιατί οι μέρες τις εξουσίας σας κολοβώθηκαν και σύντομα θα πληρώσετε και για αυτό το βλάσφημο μαγαρισμά σας.


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8797

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP