Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

Οι …αγανακτισμένοι για την «αναξιοπρέπεια» του λαού…


Κάποιοι …κουρδιστοί αρουραίοι των υπονόμων καθυβρίζουν τον ελληνικό λαό για την πείνα του, την εξαθλίωσή του, την δολοφονική εξόντωσή του και την …αναξιοπρέπειά του!!!
Αυτά τα παράσιτα της κακοήθους δημοσιογραφικής νεοπλασίας, που θήτευσαν στα λαγούμια των ποικίλων μηχανισμών, αγανακτούν(!!!) με την «αναξιοπρέπεια» της επαιτείας των θυμάτων και ΟΧΙ με τα κτήνη του 4ου Ράιχ που έχουν ρίξει τον ελληνικό λαό στα τάρταρα της ΑΠΟΛΥΤΗΣ εξαθλίωσης και πείνας, της απόλυτης καταστροφής, στην κατάσταση των υποζυγίων και του εξευτελισμού…


Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο ενός τέτοιου φαιού παρασίτου με τίτλο: «Αυτός ο ραγιάς λαός δεν αξίζει τίποτε καλύτερο από πολλές Μαρίες Σπυράκη!!!».
http://kourdistoportocali.com/post/34889/ragias


Και μόνο το χυδαίο υβριστικό αυτό σχόλιο αποκαλύπτει τη φαιά φιλοσοφία αυτού του αρουραίου,
που δήθεν αγανακτεί για την αναξιοπρέπεια των Ελλήνων (των θυμάτων) και δεν διακρίνει στο ελάχιστο την ΚΤΗΝΩΔΙΑ της κυβερνητικής «συμμορίας» του 4ου Ράιχ (θυτών) που έχουν οδηγήσει τα θύματα σ’ αυτήν την κατάσταση…

Την ίδια αντίληψη που έχουν οι κτηνάνθρωποι της εξουσίας για το λαό έχουν και οι πόρνες του καθεστώτος που φορούν …αντιμνημονιακές λεοντές…

Και αυτές οι πόρνες στιγματίζουν την …αναξιοπρέπεια και δεν βλέπουν ότι αυτές οι εικόνες φρίκης «αποτελούν τα τεκμήρια του πρωτοφανούς εγκλήματος που έχει συντελεστεί σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας».

Διαβάστε το κείμενο: «Σπρώχνοντας για ένα μαρούλι…».
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/04/blog-post_865.html

Στο ίδιο μήκος κείμενο και το παρακάτω εύστοχο κείμενο, του Γιάννη Πρεβενιού
http://prevenios.blogspot.gr/2014/05/blog-post.html


Επιτέλους! Ο Σαμαρά ο Βενιζέλος και ο Στουρνάρας μας έβγαλαν στις ... αγορές!

Βλέποντας τις εικόνες και τα βίντεο με τους απελπισμένους πολίτες να προσπαθούν να πάρουν λίγα τρόφιμα δωρεάν ένιωσα μεγάλη οργή για όλο αυτό το πολιτικό αληταριό της εξουσίας το οποίο διατυμπανίζει την επιτυχία του δήθεν πλεονάσματος και την έξοδο μας στις αγορές.

Φαίνεται ολοκάθαρα
ότι βγήκαμε στις “αγορές” όπου απλωμένα χέρια χιλιάδων ταλαιπωρημένων ανθρώπων προσπαθούν να πάρουν μία σακούλα με πατάτες ή ένα μαρούλι για να μπορέσουν... να ξεγελάσουν για άλλη μία μέρα την πείνα τους.

Επίσης ένιωσα αηδία για όλα αυτά τα επώνυμα ρεμάλια της δημοσιογραφίας των Mega-λων καναλιών τα οποία λειτουργούν μέσω των βοθροκαναλιών τους ως γραφεία τύπου και προπαγάνδας της κοινοβουλευτική Χούντας που μας κυβερνά.

Ντροπή σε όλους αυτούς τους "ξεπουλημένους" αλλά ντροπή και σε όλους εμάς τους "αδρανείς" που ανεχτήκαμε και ανεχόμαστε ακόμα (χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση) όλους αυτούς τους απατεώνες οι οποίοι πάνε να φορτώσουν σ’ εμάς, στα παιδιά και στα εγγόνια μας να ξοφλήσουμε όσα έχουν κλέψει όλα αυτά τα χρόνια!

Σημείωση ΡΕΣΑΛΤΟ: Για να υπάρξει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ πρέπει να υπάρχουν και οι ιμάντες της κίνησης, οι συλλογικές δομές ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.
Συνεπώς ντροπή και σε εκείνα τα πολιτικά υποκείμενα («αριστερά» κόμματα κ.λπ) που έχουν ισοπεδώσει και καταστρέψει κάθε κύτταρο λαϊκής κίνησης

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP