Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Βενιζέλος: Ο βασιλιάς Ήλιος ωχριά μπροστά του…


Αυτός ο σατράπης-ανδρείκελο του 4ου Ράιχ σου κάνει σμπαράλια το νευρικό σύστημα, αν τον πάρεις και στο ελάχιστο στα σοβαρά…
Κανένας άνθρωπος με σώας τας φρένας (εκτός από κάποια εναπομείναντα ιδρυματικά μέλη του ΠΑΣΟΚ) δεν μπορεί να αντέξει την έπαρση της μπουρδολογίας και του ψεύδους του, τον αποτρόπαιο αμοραλισμού του, τη στραταρχική του αυθάδειας και την αχαλίνωτη μοχθηρία του…


Για τους νέους βρυχηθμούς αυτού του «Ρασπούτιν» της κυβερνητικής «συμμορίας» διαβάστε τα παρακάτω (εμείς δεν αντέχουμε άλλο, πλέον, να γράφουμε…).

Οι ψεκασμένοι, η Αλ Σάχλες, ο Καρύδης και ο Βενιζέλος


Σε μια νέα επίδειξη αμετροέπειας,
ο Βενιζέλος δήλωσε ότι "μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ψεκασμένοι και οι φασίστες της ΧΑ θέλουν εκλογές". Το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ δια στόματος του ιδίου του Βενιζέλου ζητούσε εκλογές μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών του 2009, είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια για τον Βενιζέλο.

Χθες, μιλώντας στη κοινή συνεδρίαση Πολιτικού Συμβουλίου και Γραμματείας Εκλογικής Επιτροπής, παραπονέθηκε στα στελέχη ότι δεν αναπαράγουν τις δηλώσεις που κάνει. "Δεν με διαβάζετε, δεν κοιτάτε τις συνεντεύξεις και τις δηλώσεις μου, με τις οποίες...
άλλαξα το πολιτικό κλίμα. Δεν αναπαράγετε αυτά που λέω. Πάτε και λέτε ό,τι θέλετε στις δηλώσεις σας. Λέτε τα δικά σας. Κανένας δεν λέει το όνομά μου, δεν παραπέμπει στις δικές μου παρεμβάσεις. Μόνος μου προσπαθώ, κανένας σας δεν με βοηθάει. Μόνο ο Δημήτρης Καρύδης και η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ επικαλούνται όσα δηλώνω".


Ο Βενιζέλος ενοχλείται επειδή τα στελέχη του δεν αναπαραγάγουν τις "μνημειώδεις" δηλώσεις του, μνημεία αμετροέπειας και μεγαλείου, όπως όταν είπε "είμαι ένας από σας".

Ψώνισε δε "από σβέρκο" αναφερόμενος στους δύο που τον μνημονεύουν, τον Καρύδη και την Αλ Σάχλες.

Ο πρώτος έγραφε παλιότερα ακόμα και το άλογο ανορθόγραφα.
Δεν είναι τυχαίο ότι τον είχε επιλέξει για εκπρόσωπο του πρωθυπουργικού Γραφείου Τύπου ο πρωθυπουργός "του μακέτου".

Η άλλη, η Αλ Σάχλες,
συμπεριφέρεται σαν ένα κακομαθημένο και συμπλεγματικό παιδί όταν πιέζεται, όπως το απέδειξε στη συνέντευξή της στο κανάλι ΝΕΑTV της Κρήτης.
https://www.youtube.com/watch?v=44EBlw1O1Bc#t=84

Ο Βενιζέλος χαίρεται για το ποσοστό της Ελιάς, που ψηφίστηκε από λαμόγια (sic) και ψεκασμένους πραγματικά. Ο Κορυδαλλός μπορεί να περιμένει κι άλλο.


Το διαβάσαμε εδώ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/05/blog-post_5988.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP