Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Τελευταία νέα από το μέτωπο των εκλογών

 Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο


- Μετά την άκρως επιτυχημένη συμμετοχή του κυρίου Σαμαρά στους επιταφίους φτάνουν βροχή οι προτάσεις στο Μαξίμου από Ιερές Μητροπόλεις της χώρας για να αναλάβει το πόστο του δεξιού ψάλτη μετά τις ευρωεκλογές.
- Ο κύριος Βενιζέλος σε μια ύστατη προσπάθεια να σώσει την Ελιά από τον εκλογικό δάκο-3%, ανακοίνωσε ότι δέχεται να έχει μισθό 70 ευρώ το μήνα, αρκεί να μην τον εξαφανίσει ο λαός από το εκλογικό τοπίο.


- Επίσης, εκλιπαρεί για μία ψήφο, λέγοντας πως αν η Ελιά δεν κάνει καρπούς θα φύγει από την κυβέρνηση. Μάλλον το αντίθετο πρέπει να λέει αν θέλει να αποφύγει τον τίτλο του 2,5%. Και πολύ του είναι εδώ που τα λέμε!

- Ο κύριος Πάγκαλος πήρε το γιαούρτι του πίσω και τα έβαλε με την κυρία Δούρου. Όπως θα θυμάστε, κάθε που τον γιαούρτωναν, τα έβαζε με το ΣυΡιζΑ. Πάντως προείδε ότι η Ελιά δεν θα άντεχε το πολιτικό του βάρος.

- Η κυρία Μπακογιάννη δήλωσε σε συνέντευξή της ότι η ΝΔ είναι πλέον μικρό κόμμα και τα έβαλε με την οικογενειοκρατία στην πολιτική ζωή, παρόντος του πατέρα της, του αδερφού της και του γιου της!

- Πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι παρουσιάζονται ως οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Μιας πόρτας που, όλως τυχαίως, το προηγούμενο διάστημα ήταν κλειδαμπαρωμένη.

- Εξασφαλισμένη έχει την επαγγελματική του καριέρα ο υπουργός παιδείας τώρα που πλησιάζει η λήξη της θητείας του. Θα εγκαινιάζει ιδιωτικά ΙΕΚ και θα ιδρύσει εταιρεία αποστολής προσκλήσεων σε προεκλογικές εκδηλώσεις.

- Έχουν μαζέψει τον Άδωνι ή μου φαίνεται;
Εκτός αν είδε στο υπουργικό του σακάκι της ημερομηνία λήξης του και σχεδιάζει την επόμενη κομματική κωλοτούμπα. Να τον δω να γλύφει τον ΣυΡιζΑ και να κόψω τα γενόσημα.

- Η ελληνική κυβέρνηση συνομιλούσε με τη ΧΑ. Η ουκρανική κυβέρνηση συνεργάζεται με τους Ουκρανούς φασίστες. Και οι δύο κυβερνήσεις στηρίζονται από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Πολλές οι συμπτώσεις, πάρα πολλές!

- Λίγο τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου, λίγο κάτι βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει, θέλουν να μας κάνουν να συμπαθήσουμε το Γιωργάκη και τον Μπερλουσκόνι. Μάταια προσπαθούν, υπάρχουν και όρια.

- Είναι ψέματα ότι ο Ερντογάν επιτέθηκε σε συγγενή νεκρού ανθρακωρύχου. Τον έπιασε από το λαιμό και τα μαλλιά, μόνο και μόνο για να ακουμπήσει στον ώμο του και να κλάψει.

- Μου θύμισε τους δικούς μας σωτήρες που πονάνε, που υποφέρουν, που δεν μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια λόγω των δυσκολιών που περνάνε οι εργαζόμενοι στη χώρα μας εξ αιτίας της ΕΕ και του ΔΝΤ.

- Δεν τους κολλάει ο ύπνος στα αναπαυτικά τους στρώματα γιατί έχουν το νου τους στους άστεγους. Δεν κατεβαίνει με τίποτα το φιλέτο στον οισοφάγο τους γιατί έχουν το νου τους στους πεινασμένους.

- Δεν τους χωράει
ο αναπαυτικός καναπές του σπιτιού τους γιατί έχουν το νου τους στους άστεγους. Ούτε παυσίπονο δεν παίρνουν για τον πονοκέφαλο γιατί έχουν το νου τους σ’ αυτούς που δεν έχουν να αγοράσουν φάρμακα.

- Δεν έχουν όρεξη να κάνουν τη δουλειά τους (ψήφισμα και υπογραφή νέων μνημονίων) γιατί έχουν το νου τους στα εκατομμύρια των ανέργων και των υποαπασχολούμενων.

- Δεν μπορούν να διαβάσουν το βράδυ πριν κοιμηθούν ούτε μία ευρωπαϊκή οδηγία γιατί έχουν το νου τους στους χιλιάδες των πολιτών που τους έκοψε η ΔΕΗ το ρεύμα επειδή δεν έχουν να το πληρώσουν.

- Δεν έχουν το κουράγιο ούτε στην προεκλογική περίοδο να συμμετέχουν ενεργά και με πάθος γιατί έχουν το νου τους στο πολιτικό τους μέλλον. Ονειρεύονται ποτάμια, ελιές, και τσίπ(ου)ρα σύριζα στην Κουμουνδούρου.

- Αν και μετά από τις επερχόμενες εκλογές οι μισοί ψηφοφόροι γίνουν κοψοχέρηδες, τότε θα μιλάμε για παγκόσμια πρωτιά μαζοχισμού, λησμονιάς και ανοησίας.


ΠΗΓΗ:
http://kyrgiakischristos.wordpress.com/

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP