Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΟΧΙ Παρλαπίπες…



Κάποιοι επειδή δεν τολμούν να αγγίξουν την «καυτή πατάτα», την κατασκευή της πλασματικής εκλογικής εικόνας, μέσω της παραχάραξης και νόθευσης της λαϊκής βούλησης, ξεστομίζουν παρλαπίπες που προκαλούν το γέλιο και δεν πείθουν κανέναν…
Διαβάσαμε, λοιπόν, το εξής:


«Το μήνυμα των ευρωεκλογών είναι σαφές: Οι περισσότεροι πολίτες έφτυσαν κατάμουτρα τα μνημονιακά κόμματα που υπερ-προστατεύτηκαν σκανδαλωδώς από το διαπλεκόμενο σύστημα των μεγαλοεργολάβων που κατέχουν κυρίαρχα ΜΜ’Ε’».

Αλήθεια που βλέπει τη «σαφήνεια» και το «φτύσιμο» των «μνημονιακών κομμάτων».


Τα ποσοστά δείχνουν μια απόλυτα σχεδόν ισορροπία, «μνημονιακών»-«αντιμνημονιακών: γύρω στο 45%.


Και μέσα στο «αντι-μνημονιακό» Μέτωπο αθροίζουμε και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής (9.42%) και του ΚΚΕ (6%) το οποίο δεν δέχεται ότι είναι «αντιμνημονιακό»!!!

Και με Χρυσή Αυγή, λοιπόν, και με ΚΚΕ τα μέτωπα είναι ισοδύναμα: Καμία, συνεπώς, «σαφήνεια» και «φτύσιμο» των «μνημονιακών»…

Και είναι αυτή η πλασματική εικόνα (λόγω της θηριώδους νοθείας και μεταφοράς της λαϊκής οργής σε δορυφόρους των «μνημονιακών») που θολώνει το πολιτικό τοπίο και επικαλύπτει τον καταποντισμό των κυβερνητικών ανδρεικέλων, δίνοντας τη δυνατότητα στα ανδρείκελα και τις προπαγανδιστικές τους «πόρνες» να μιλούν για «μνημονιακή σταθερότητα».

Με τα αθροίσματα των εκλογικών ποσοστών δεν βγάζεις άκρη, θολώνουν το τοπίο και το κυριότερο: ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ τη ΝΟΘΕΙΑ και την πλασματική εικόνα.


Με τη δυναμική των εκλογικών δεικτών, σε συνδυασμό με την πολιτική αποκάλυψη της ΝΟΘΕΙΑΣ (η νοθεία κραυγάζει) καταλήγουμε σε ορθά συμπεράσματα, δείχνοντας πράγματι τον ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟ της κυβερνητικής «συμμορίας».

ΟΙ εκλογικοί, λοιπόν, δείχτες, παρά την τεράστια παραχάραξη και πλαστογράφηση των εκλογικών αποτελεσμάτων δείχνουν σε συνδυασμό:

Τις ροπές καταποντισμού της κυβερνητικής «αλητείας» και τις ΡΟΠΕΣ κίνησης του ελληνικού λαού προς τα Αριστερά γενικά, μέσω ΣΥΡΙΖΑ.


Είναι αυτή η δυναμική των κοινωνικών τάσεων που αποτυπώνεται με σαφήνεια στα εκλογικά αποτελέσματα. Μια δυναμική που επιχειρείται να συγκαλυφτεί και να επικαλυφτεί με τη ΝΟΘΕΙΑ και με την κατασκευή της ψευδούς και πλασματικής εκλογικής εικόνας.


Με τη ΝΟΘΕΙΑ δεν φούσκωσαν απλώς τα ποσοστά των δορυφόρων («ποτάμι»), αλλά ελαχιστοποιήθηκε και η πραγματική ΠΤΩΣΗ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Χωρίς τη ΝΟΘΕΙΑ τα κόμματα αυτά, σήμερα, θα τα έψαχνες με το φανάρι.

Η σωστή ανάγνωση των εκλογικών δεικτών, στη διαλεκτική δυναμική τους, το δείχνει…

Γι αυτό σε κάθε ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων πρέπει να εισέρχεται και ο βασικός παράγοντας θόλωσης του πολιτικού τοπίου: Η ΝΟΘΕΙΑ

Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ της νοθείας, οι απλές εμμονές στον εκλογικό κρετινισμό και στους «ξεκάρφωτους» αριθμούς των ποσοστών, παρέχει πλούσιες υπηρεσίες στο κατοχικό καθεστώς το οποίο έχει μπει, ΑΝΟΙΚΤΑ πλέον, στην κατασκευή χουντικών εκλογικών αποτελεσμάτων… 


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8908
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP