Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Κυβέρνηση + ΚΚΕ: Έκαναν ήδη το ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση…


Τα κυβερνητικά ανδρείκελα, μέσα στον πανικό της κατάρρευσής τους συμπεριφέρονται σαν …Αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι αστείο και πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει: Να κυβερνά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (η «συμμορία» του 4ου Ράιχ) και να έχουμε ένα προεκλογικό, υστερικό, παραλήρημα σαν να κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ.


Είμαι από 15 χρόνων στη συνειδητή πολιτική ζωή (δηλαδή 55 χρόνια), έχω δει του κόσμου τα παράλογα της εκλογικής δημαγωγίας και απάτης, αλλά τέτοιο αλλόκοτο προεκλογικό παραλογισμό δεν έχω ζήσει: Να συμπεριφέρεται μια κυβέρνηση σαν αλαλάζουσα και μανιακή …αντιπολίτευση!!!

Ούτε επίσης το άλλο ιστορικό, προεκλογικό παράδοξο: Να ταυτίζεται με τα δωσίλογα ανδρείκελα της ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ …αντιπολίτευσης και το ΚΚΕ!!!

Η κατάρρευση του κυβερνητικού οικοδομήματος και γενικά του πολιτικού σκηνικού είναι τόσο χειμαρρώδης που δημιουργεί ιστορικούς παραλογισμούς: Ανοίγει όλους τους οχετούς του καθεστώτος και μας πλημμυρίζει με όγκους ακαθαρσιών και …ιστορικών ανοησιών…

Οι διαχειριστές, λοιπόν, των νέων αποικιοκρατών και τα σταλινικά ναυάγια του ΚΚΕ (φυσικά και τα ΜΜΕ) σε ένα …Αντιπολιτευτικό Μέτωπο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ!!!Αυτό και μόνο δείχνει τον αβυσσαλέο πανικό τους και τον αναπότρεπτο εκλογικό καταποντισμό τους. Πανικός που διαφημίζει το ΣΥΡΙΖΑ, όσο ΤΙΠΟΤΕ άλλο και σε τέτοιο βαθμό που υπερφαλαγγίζει τα μύρια κακά του ΣΥΡΙΖΑ και τα άπειρα …δαιμόνιά του…

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ (φυσικά και τα ΜΜΕ) έχουν ήδη κάνει το ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση!!!

Ιδιαίτερα ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, σαν οι μοχθηρές γκριμάτσες της κυβερνητικής ΦΡΙΚΗΣ, αλλά και σαν οι ετοιμοθάνατοι…

Οι δύο αυτοί ετοιμοθάνατοι, μάλλον ήδη νεκροί, έχουν αφηνιάσει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, συναγωνιζόμενοι μεταξύ τους στην πολιτική ανοησία.

Για το Βενιζέλο και το ΚΚΕ έχουμε γράψει πολλά επί του θέματος…

Για το Σαμαρά θα δημοσιεύσουμε το εύστοχο και ...εύθυμο κείμενο του «Πιτσιρίκου»:
http://pitsirikos.net/


Αντώνη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ

Υπάρχει η εντύπωση πως οι Έλληνες πρωθυπουργοί δεν έχουν χιούμορ αλλά ο Αντώνης Σαμαράς βγάζει πάρα πολύ γέλιο. Θα έλεγα πως ξεπερνάει και τον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος ξέρει πολύ καλά πώς να πει ένα αστείο. Μάλιστα, ο Αντώνης Σαμαράς είναι καλύτερος από τον Μπαράκ Ομπάμα γιατί λέει τις πολύ αστείες ατάκες του χωρίς να γελάει.

Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο Αντώνης Σαμαράς είπε ειρωνικά «Πολύ στο φεύγα είναι ο κ. Τσίπρας, φύγε από κυβέρνηση, Ευρώπη, πολύ φευγάτο τον βλέπω».

Ο μόνος φευγάτος που βλέπω εγώ είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Ο Σαμαράς είναι αυτός που θα φύγει μετά τις ευρωεκλογές. Όχι ο Τσίπρας.

Επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς είναι φευγάτος και νοητικά, αφού έχει υποστηρίξει πως μιλάει με τον Θεό.

Το ακόμα καλύτερο που είπε ο Αντώνης Σαμαράς είναι ότι «ο Τσίπρας αναδείχτηκε μέσα από την κρίση. Όταν θα φύγει η κρίση, θα εξαφανιστεί κι αυτός».

Αν ο Τσίπρας εξαφανιστεί αφού φύγει η κρίση, μας βλέπω να γερνάμε με τον Τσίπρα. Θα μας θάψει όλους.

Αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο Αντώνης Σαμαράς όταν λέει «ο Τσίπρας αναδείχτηκε μέσα από την κρίση».

Ο Σαμαράς μέσα από τι αναδείχτηκε; Δεν αναδείχτηκε μέσα από την κρίση;

Θα γινόταν ποτέ πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς, αν ο Κώστας Καραμανλής δεν έφτανε το χρέος στο Θεό, αν η χώρα δεν χρεοκοπούσε κι αν ο Γιώργος Παπανδρέου δεν οδηγούσε την χώρα στα Μνημόνια;

Ας ενημερώσει κάποιος τον Σαμαρά πως, αν δεν υπήρχε κρίση, το πολύ-πολύ να διόριζε ακόμα Καλαματιανούς στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Το σενάριο των ολιγαρχών ήθελε την Ντόρα Μπακογιάννη να διαδέχεται τον Κώστα Καραμανλή στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας –κι αυτό το ξέρει καλά ο Σαμαράς- αλλά η Ντόρα Μπακογιάννη είναι τόσο αντιπαθητική και ήταν τόσο ταυτισμένη με την χρεοκοπία –ως μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή- που αναγκάστηκαν να επιτρέψουν στους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας να κάνουν την «επανάστασή» τους και, αντί για την Ντόρα, να κάνουν πρόεδρο του κόμματος τον Σαμαρά, τον οποίο, μέχρι την προηγούμενη ημέρα, κατηγορούσαν ως «προδότη»•

βέβαια, κάπου τους καταλαβαίνω τους ανθρώπους γιατί κι εμένα αν μου έβαζαν το πιστόλι στον κρόταφο και μου έλεγαν «Μπακογιάννη ή Σαμαράς», τον Σαμαρά θα ψήφιζα, ώστε να μη γίνει πρωθυπουργός της χώρας -μετά το ζαβό παιδί του Παπανδρέου- και η αλόγα κόρη του Μητσοτάκη.

Οπότε, ας ενημερώσει κάποιος τον Σαμαρά πως δεν αναδείχτηκε μόνο ο Τσίπρας μέσα από την κρίση αλλά και ο ίδιος.

Γενικά, από αρχαιοτάτων χρόνων, συνηθίζεται να αναδεικνύονται οι άνθρωποι μέσα από κρίσεις.

Αν δεν γινόταν ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, θα αναδεικνυόταν ο Ουίνστον Τσόρτσιλ;

Βασικά, μόνο μέσα από κρίσεις αναδεικνύονται οι άνθρωποι• όταν δεν υπάρχει κρίση, είναι όλοι αραχτοί και την περνάνε φίνα.

(Είπε και άλλα ο Αντώνης Σαμαράς αλλά αυτά αφορούν το μέλλον, οπότε δεν έχουν καμία σημασία, αφού ο Σαμαράς τελειώνει τώρα και θα αρχίσει πάλι τα ψυχολογικά μασάζ με τους κολλητούς του και τις συνομιλίες του με τον Θεό. Αντώνη, να πεις στον Θεό να βοηθήσει την Εθνική μας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Και να μου πεις τι θα σου πει, για να παίξω στοίχημα και να αυξήσω το πλεόνασμά μου.)

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP