Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Πριν τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, υπήρχε ζωή;

ΣΤΑΘΗΣ

To 1939 o Χίτλερ οργάνωσε προβοκάτσια ότι Πολωνοί στρατιώτες εισέβαλαν στην Ανατολική Πρωσία κι αμέσως η Βέρμαχτ μπούκαρε στην Πολωνία, αρχίζοντας τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η «τέχνη» της προβοκάτσιας έχει συνοδεύσει τη δράση της Aκρας Δεξιάς σε όλες τις εποχές και σε όλες της τις εκδοχές - από τους Βόσνιους Μουσουλμάνους, ιδεολογικούς απογόνους των Βοσνίων Ες Ες, που χτύπησαν με ρουκέτες τους δικούς τους στο Σεράγεβο, για να κατηγορήσουν τους Σέρβους, έως τους Ουκρανούς Ακροδεξιούς

τώρα που χτύπησαν με μισθοφόρους ακροβολιστές τους (δικούς τους) διαδηλωτές στο Κίεβο, προκειμένου να ολοκληρώσουν την πραξικοπηματική κατάληψη της εξουσίας.

Τώρα κάνουν τα ίδια στην Οδησσό, πυρπόλησαν το Μέγαρο των Συνδικάτων, έκαψαν δεκάδες ανθρώπους, και πυροβόλησαν κι από πάνω πολλούς απ’ όσους προσπαθούσαν να διαφύγουν πηδώντας απ’ τα παράθυρα, ενώ άλλοι αποτέλειωναν τους μισοκαμένους με ρόπαλα - φωτογραφίες με ταγματαλήτες του Δεξιού Τομέα επί το θεοστυγές αυτό έργον απαθανάτισαν αυτή τη φρίκη σε όλο της το έρεβος, αλλά και σε όλη της την ανόσια αλήθεια - αλήθεια που πιθανόν πάλι να μην είδε ο κ. Καψής, όπως άλλωστε δεν την είχε «δει» και ο κ. Βενιζέλος όταν έσπευδε στο Κίεβο για να συναντηθεί με τους φασίστες πραξικοπηματίες, «νομιμοποιώντας» (αν είχε κάποιο κύρος) αυτά τα αποβράσματα.

Πλην όμως ματαίως έσπευδε ο δυστυχής κολαούζος, τη «νομιμοποίησή» τους οι ακροδεξιοί λακέδες του συστήματος την είχαν ήδη λάβει απ’ τα αφεντικά τους στο Βερολίνο και την Ουάσινγκτον. Σε μια από τις πιο βδελυρές και ανίερες συμμαχίες των αστικών τάξεων με τους νενοναζί βρυκόλακες.

Τώρα η Ουκρανία φλέγεται,
ο «απρόθυμος εμφύλιος» τείνει να λάβει μοιραίες διαστάσεις και οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» (επίσης του συστήματος) που στην αρχή των γεγονότων θέλησαν να «τηρήσουν ίσες αποστάσεις», τώρα τρίβουν τα μάτια τους με την τύφλα τους.

Αλλά, όσον τραγική γίνεται η κατάσταση στην Ουκρανία, τόσον γκροτέσκ γίνεται στην χώρα μας, όπου επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων συν τρεις χαρτορίχτρες και δυο μάγοι ψάχνουν να βρουν αν σ’ αυτόν τον τόπο υπήρχε ζωή πριν από τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Οι εν λόγω (αγωνιώδεις) έρευνες περιορίζονται στη χώρα μας, διότι αν επεκτείνονταν στο σύνολο του πλανήτη, θα υπήρχε ο κίνδυνος να βγάλουμε κάποια πρώτα ασφαλή συμπεράσματα πολύ αργά και πάντως μετά την εκπνοή των Μνημονίων (και της Ελλάδας) στα μέρη μας (περί το 2087 καθώς εικάζεται τώρα που ο κ. Στουρνάρας πάει να διαπραγματευθεί -τρόπος του λέγειν- επιμήηηηκυνση της αποπληρωμής του δανείου made by Γιωργάκης - Σαμαράς και Σία).

Μόλις χθες ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι αν αδυνατίσει η επιρροή του στους θεούς,
θα καταστραφεί το ΠΑΣΟΚ (πριν να προλάβει να το καταστρέψει ο κ. Κουβέλης), θα ξεραθεί η «ελιά», θα πέσει η κυβέρνηση, θα καταρρεύσει η χώρα και νέες μορφές απειλών κατά της ζωής σε πλανήτες που διαθέτουν νερό σε υγρή μορφή θα εμφανισθούν στο σύμπαν.

Αν κλονισθεί ο κ. Βενιζέλος, λέει ο κ. Βενιζέλος, η Ελλάδα θα «καταστραφεί πολιτικά»!!! Θεέ μου!!! λες;;!!

(Στο μεταξύ αυτά τα ανδρείκελα που κυβερνούν σαν φρόκαλα ετοιμάζουν συρρίκνωση της εκπαίδευσης με τη συγχώνευση 1.676 σχολείων, δημοτικών και γυμνασιολυκείων. Βεβαίως 1.676! Οταν θέλουμε να είμαστε ακριβείς, μπορούμε...)

Ομως, στον κόσμο της αρπαχτής διά της παρλαπίπας η απόσταση απ’ την μπαρούφα στην πράξη είναι μηδενική.


Ενόσω ο κ. Γεωργιάδης ουρλιάζει απειλές ότι αν πέσει αυτή η κυβέρνηση, θα ’ρθει ο ΣΥΡΙΖΑ (και δεν θα μας πάρουν τα σπίτια οι τράπεζες, αλλά θα τα σφάξουν οι κομμουνιστές με κονσερβοκούτι), ταυτοχρόνως προετοιμάζει ο ερίφης τα κρατικά νοσοκομεία έτσι ώστε ιδιώτες γιατροί να τα χρησιμοποιούν για να περιθάλπουν επ’ αμοιβή (με μπλοκάκι) ασθενείς με φράγκα, κατ’ αντίθεσιν προς τους άφραγκους, οίτινες θα πεθαίνουν ήσυχοι κι αδιαμαρτύρητα για να μην αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, απ’ το οποίον αναμένονται επενδύσεις όπως εκείνη του κ. Λάτση που πληρώνεται (απ’ το κράτος) ο άνθρωπος (απ’ τα δικά μας λεφτά δηλαδή) για να φάει το Ελληνικό τζάμπα.

Μύλος.

Οπως με τον κ. Τσακυράκη. Υποψήφιον ευρωβουλευτή με το Ποτάμι του κ. Σταύρου Θεοδωράκη. Ο άνθρωπος, ο κ. Τσακυράκης, είχε την ιδέα του αιώνα! Παρασάγγες εξυπνότερη απ’ όσα έχει σκεφθεί έως τώρα ο κ. Δήμου!

Πρότεινε, πάντα ο ενθουσιώδης οπαδός του πολυπολιτισμού και των ανθρωπιστικών επεμβάσεων, κ. Τσακυράκης, να υιοθετηθεί κάθε ελληνική οικογένεια από μια γερμανική τοιαύτη.

Κάθε πρωί ο Ελλην οικογενειάρχης
να θέτει με email ή ταχυδρομικό περιστέρι υπ’ όψιν του Γερμανού γκαουλάιτερ... συγγνώμην, του Γερμανού ομολόγου του, τον οικογενειακό προϋπολογισμό της ημέρας. Γιαβόλ.

Και καθ’ εκάστην επίσης, όταν νυχτώνει, ο Ελλην οικογενειάρχης θα ελέγχεται απ’ τον Γερμανό αν ο υποβληθείς προϋπολογισμός ετηρήθη! (αλλοιώς να μη μας ξημερώσει.) Τούτων ούτως εχόντων, καθώς ο γίγας της σκέψης, του διαφωτισμού, του ορθού λόγου και της ελευθερίας καθηγητής κ. Τσακυράκης διατείνεται, κάθε οικονομικό πρόβλημα στην Ελλάδα θα λυθεί.

Δεν σας κάνω πλάκα. Ούτε ο κ. Τσακυράκης μάς κάνει πλάκα.
Στα σοβαρά τα σκέφτεται αυτά ο ογκόλιθος της μοντέρνας σκέψης, υποψήφιος του πρωτοπόρου Ποταμού, κ. Τσακυράκης. Ψηφίστε τον! Είναι κρίμα ένα τέτοιο ανοιχτό κι αντισυμβατικό πνεύμα, ένας τέτοιος ευρωπαϊστής που μας θέλει κολίγους όχι μόνον στις γερμανικές τράπεζες αλλά και στις γερμανικές οικογένειες, να πάει χαμένος.

Θα έπρεπε, εδώ και τώρα, ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης να απευθυνθεί στο «Focus» και τη «Bild»
και να τους γνωστοποιήσει ότι οι ελληνικές οικογένειες γουστάρουν ένα Ανσλους, ένα κάτι βρ’ αδερφέ, που θα κάνει καλό στους «διεφθαρμένους» και τους «τεμπέληδες», που θα σώσει τον λαό απ’ τον λαϊκισμό του (κι απ’ τις «κωλοτούμπες που κάνει ο Τσίπρας» καθώς καταγγέλλει ο κ. Κουτσούμπας) - σύντομα τον βλέπω σχολιαστή στον Πρετεντέρη τον καλόν αυτόν άνθρωπο των offshore, έχει ταλέντο, μην πάει κι αυτό χαμένο.

Στο μεταξύ οι αυτοκτονίες συνεχίζονται. Κοντά στις 3.200 κατά τη διάρκεια της κρίσης. Με πολύ περισσότερες αυτές που γίνονται και δεν δηλώνονται για ένα πλήθος λόγων.

Στην πραγματικότητα μαυροφορεμένη παντού είναι η Ελλάδα κι επιμερισμένη σε Τρωάδες ενός χορού που θρηνεί, στους τόπους της σκλαβωμένης εργασίας, στα σπίτια της ανεργίας και των εκπλειστηριασμών, στα κλειστά μαγαζιά, σε κάθε μεριά και μια μαυροφορεμένη σκιά κι όλες μαζί οι σκιές η Τρωάδα Ελλάδα...

ΠΗΓΗ:
http://www.enikos.gr/stathis/232836,Prin_ton_k_Eyaggelo_Benizelo_yphrxe_zw.html


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8792

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP