Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ο Γιούνκερ δίνει και άλλα «γαλόνια» στον Τσίπρα!


Όταν σε βρίζει ή σε απορρίπτει ένα μισητό πρόσωπο, ουσιαστικά σε διαφημίζει, σου δίνει «γαλόνια»…
Όταν μάλιστα αυτός είναι ο μοχθηρός αξιωματούχος των τοκογλύφων, ένας από τους στρατάρχες του 4ου Ράιχ, τότε τα παράσημα είναι πολύ μεγάλα…

Τέτοια παράσημα …καρφίτσωσε στο πέτο του Τσίπρα ο Γιούνκερ με τον αφορισμό του:

«Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι αυτή τη στιγμή κατάλληλος για πρωθυπουργός της Ελλάδας»!!!

Ο δήμιος-παράσιτο των ληστών θα μας υποδείξει το ποιος είναι κατάλληλος για πρωθυπουργός. Τέτοιο θράσος ξεσηκώνει και τις πέτρες. Διαφημίζει τον Τσίπρα με την ίδια, αν όχι μεγαλύτερη, αποτελεσματικότητα των ΜΜΕ, που δεν χάνουν ευκαιρία να κτυπούν ανελέητα τον ΣΥΡΙΖΑ και να στηρίζουν …ανελέητα και υστερικά την κυβερνητική «συμμορία» των ανδρεικέλων…

Ο Γιούνκερ προβάλλει διπλά τον Τσίπρα, διότι, πριν από αυτές τις μειωτικές δηλώσεις εναντίον του, είχε καταπιεί τη γλώσσα του, σαν θρασύδειλο παράσιτο των μαφιόζων του χρήματος, στις …προκλητικές ερωτήσεις του Τσίπρα…

Το βούλωσε στα ερωτήματα του Τσίπρα και από πίσω, εκ τους ασφαλούς (πισώπλατα), έδωσε τις μαχαιριές του…

Μέσα στον πανικό τους ΟΛΑ τα ανδρείκελα των τοκογλύφων (ευρωπαϊκά και εγχώρια) «κολλάνε» παράσημα στον Τσίπρα, σαν να είναι βαλτά!!!

Δημοσιεύουμε και το εύστοχο σχόλιο του Γιάννη Πρεβενιού:
http://prevenios.blogspot.gr/2014/05/blog-post_7472.html


Ο Ευρωτσόγλανος ... έχει πολύ ... θράσος!



Η είδηση ...

Ο Αλέξης Τσίπρας
δεν είναι αυτήν τη στιγμή κατάλληλος για πρωθυπουργός της Ελλάδας υποστηρίζει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ εκφράζοντας την εκτίμηση ότι σε περίπτωση που εκλεγεί δεν θα συνεργαστεί αποτελεσματικά με την Ε.Ε. και αυτό «θα ήταν μεγάλος κίνδυνος για την Ελλάδα».

Ο σχολιασμός ...


Αυτός ο "θρασύς" κύριος όπως είδαμε όλοι έβγαλε τη μούγκα στο ντιμπέιτ των Βρυξελλών στην ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για το τι έγινε στις Κάννες το 2011. (όπου ο Μπαρόζος και οι υπόλοιποι παρέα δρομολόγησαν την Πρωθυπουργία του τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου).

Τώρα εκ των υστέρων
συνδράμει αναίσχυντα τους εγχώριους Γερμανοτσολιάδες κινδυνολογώντας πάνω στην προοπτική να πάρει την πρωθυπουργία ο Αλέξης Τσίπρας!

Εδώ πρέπει να ομολογήσουμε ότι η παρουσία του κ. Τσίπρα στο Ευρωπαϊκό ντιμπέιτ ήταν εξαιρετική και θορύβησε πολλούς μια και ανέδειξε στο Πανευρωπαϊκό κοινό με "απλά" Ελληνικά την καταστροφή που έφεραν στην πατρίδα μας όλοι αυτοί οι Ευρωπαίοι αληταράδες μαζί με τους Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλο, Στουρνάρα, Παπαδήμο κ.λ.π

Το σίγουρο είναι ότι θεωρούν την Ελλάδα “Μπανανία” και για αυτό οι Λούγκρες, τα Αντρογύναια, οι Τοκογλύφοι και οι εγχώριοι Πλιατσικοδόροι θέλουν να μας επιβάλουν για κυβερνήτες τους "Νενέκους" τους για να συνεχίσουν το ξεπούλημα της χώρας και την περαιτέρω εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών.

Φίλες/οι ας τιμωρήσουμε όπως τους αξίζει στις κάλπες όλους αυτούς τους Αχυρανθρώπους και Ανθέλληνες γιατί μας εξαπάτησαν πολλές φορές αλλά και γιατί προσπαθούν και τώρα να μας τρομάξουν για να συνεχίσουν να εξυπηρετούν αυτά τα γλοιώδη φασιστοειδή υποκείμενα της Μέρκελ τύπου ... Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μπαρόζο κ.λ.π καθάρματα!


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8835

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP