Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Με την ΑΠΟΧΗ τους συντηρούμε…


Η «αποχή» ή το «λευκό» αντανακλά την πολιτική αδιαφορία ή παθητική απόρριψη των εκλογικών διαδικασιών και των υπαρχόντων κομμάτων.
Είναι μια στάση παραίτησης και αναρχικής, μηδενιστικής απόρριψης. Καθορίζεται από την οργή και την αηδία και όχι από μια ενεργητική, συμμετοχή στα πολιτικά πράγματα.


Μια οργή και αηδία που, ενώ φαινομενικά αμφισβητεί το κατεστημένο, ουσιαστικά το εδραιώνει.

Η μοιρολατρία, η παθητική απόρριψη και άρνηση, η μη συμμετοχή σε οποιαδήποτε εκδήλωση πολιτική, αποτελούν τους καλύτερους συμμάχους του κατεστημένου.


Με το να γυρίζουμε τις πλάτες στην πραγματικότητα που μας θλίβει, όχι μόνο δεν εξαφανίζουμε την πραγματικότητα, αλλά αποτελούμε και την παθητική αγέλη στήριξης και διαιώνισης αυτής της θλιβερής πραγματικότητας.

Με τους αφορισμούς και τους θορυβώδεις αναρχικούς μηδενισμούς των πάντων δεν κάνεις πολιτική, ούτε συνεισφέρεις στο ελάχιστο στον πρακτικό αγώνα συνειδητοποίησης του λαού. Το μόνο που του προτείνεις είναι η ναρκωτικά απάθεια, το γύρισμα στην πλάτη σε κάθε τι που υπάρχει, δρα και λειτουργεί μέσα στην κοινωνική και πολιτική αρένα.

Δεν μπορείς να σβήσεις με τα λόγια αυτό που υπάρχει, ούτε να αφαιρέσεις από την κοινωνική και πολιτική ζωή τα κόμματα που υπάρχουν.

Αυτό που μπορεί να κάνεις είναι μέσα σε αυτό το πλαίσιο να συμμετέχεις, συμβάλλοντας με την ψήφο σου στο άνοιγμα κάποιων ρωγμών στο τείχος της ασφυξίας, κάποιων ρωγμών αποσταθεροποίησης του κατεστημένου κυβερνητικού οικοδομήματος…

Η Θέση της αποχής είναι σωστή μόνο σε μία περίπτωση: Όταν ο λαός είναι στο δρόμο και βρίσκεται σε επαναστατική κορύφωση, και το κατεστημένο, για να «σπάσει» αυτή την επαναστατική διαδικασία, προχωρεί σε εκλογές, επιχειρώντας την επαναστατική λαϊκή ενέργεια να τη χειραγωγήσει μέσα στα εκλογικά κανάλια.

Σήμερα ο κεντρικός στόχος μας είναι να συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις μας και με ΟΛΑ τα μέσα στο να κατεβεί ο λαός στο ΔΡΟΜΟ: Αυτό πρέπει να καθορίζει και την εκλογική μας συμπεριφορά.

ΣΗΜΕΡΑ βρισκόμαστε σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι τέτοιο που η ψήφος μας μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και τις δυνατότητες που θα πυροδοτήσουν τη λαϊκή οργή και να την …κατεβάσουν στο δρόμο.

Μια εκλογική συντριβή των κατοχικών ανδρεικέλων θα συμβάλει τα ΜΕΓΙΣΤΑ στην ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του ασφυκτικού πολιτικού σκηνικού που μας πνίγει, σαν βρόχος στο λαιμό: Θα ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ τις καθεστωτικές ισορροπίες και το κατοχικό πλαίσιο του 4ου Ράιχ.

Κανένας δεν μπορεί να παραγνωρίσει ότι μια συντριβή της κυβερνητικής «συμμορίας» θα προκαλέσει ισχυρές σεισμικές δονήσεις και διαιρέσεις στο εσωτερικό των κομμάτων αυτής της «συμμορίας»

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τινάζει το πολιτικό σκηνικό στον αέρα και προκαλεί ισχυρούς κραδασμούς ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ των καθεστωτικών κυβερνητικών ισορροπιών.

Και μόνο αυτό αποτελεί καταλυτικό πολιτικό κίνητρο για να ψηφίσουμε και να συμβάλουμε στην αποσύνθεση και διαίρεση της κυβερνητικής «εγκληματικής οργάνωσης»…

Ασφαλώς και οι κατεστημένες δυνάμεις και ΟΛΑ τα κόμματα θα επιχειρήσουν να αναπαλαιωθούν και να δημιουργήσουν νέες κυβερνητικές ισορροπίες.

Αυτό, όμως είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, πολύ επώδυνη για τα καθεστώς, αλλά και πολύ δύσκολη, με δεδομένο τη βαθιά και αδιέξοδη κρίση και τη λαϊκή ΟΡΓΗ που είναι συσσωρευμένη και διογκώνεται εκρηκτικά.

ΟΛΑ αυτά σε συνδυασμό είναι παράγοντες που πυροδοτούν και τη σκέψη και την ΚΙΝΗΣΗ και την ΟΡΓΑΝΩΣΗ της λαϊκής ΟΡΓΗΣ.

ΟΛΑ αυτά, ανοίγουν για το καθεστώς, τις πύλες της κολάσεως και το λαϊκό κίνημα τις πύλες της ΑΦΥΠΝΗΣΗΣ και της ΕΚΡΗΞΗΣ…

Και άλλα σχετικά κείμενα, εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8807


Ο καταποντισμός, συνεπώς, της κυβερνητικής «συμμορίας» του 4ου Ράιχ είναι το ΠΡΩΤΟ και το ΜΕΓΙΣΤΟ που πρέπει να γίνει: Θα αποτελέσει ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΜΗ στα πολιτικά μας πράγματα…

ΠΡΕΠΕΙ να συμβάλλουμε με την ψήφο μας γι αυτό…

Με την ΑΠΟΧΗ τους συντηρούμε…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP