Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ που έρχεται...

ΕΕ-ΔΝΤ: «καυγάς» για το ποιος θα μας κόψει πιο πολλά δάκτυλα
Η ελληνική κυβέρνηση ακονίζει το μαχαίρι




Στην αρένα των διεθνών ανταγωνισμών μεταξύ των διεθνών ληστών, παίζεται από την κυβέρνηση, ένα παιχνίδι παζαριού σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας και των λαϊκών κατακτήσεων (από εισοδήματα μέχρι εργασιακές σχέσεις, Ασφαλιστικό και δημοκρατικά δικαιώματα), αλλά και σε βάρος των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός εφιάλτη χωρίς ιστορικό προηγούμενο.

Με πρόσχημα τη χρηματοδότηση της Ελλάδας, η κυβέρνηση Παπανδρέου επιδίδεται σε ένα προσχεδιασμένο και διατεταγμένο «παζάρι» προσπαθώντας να ισορροπήσει πάνω στις ιμπεριαλιστικές αντιθέσεις που εκδηλώνονται μέσα στην Ευρωζώνη, στην ΕΕ, αλλά και ανάμεσα στην ΕΕ και στις ΗΠΑ.

Ο στόχος του «παζαριού» ένας και μόνος είναι: Να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό, να τον κάνει να αποδεχτεί τα αποτρόπαια και δολοφονικά μέτρα εναντίον του και να οδηγήσει την Ελλάδα στην άμεση κηδεμονία και δικτατορία του Δ.Ν.Τ.
Δηλαδή η κυβέρνηση κάτω από την πλαστή τρομοκρατία της χρεοκοπίας διαπραγματεύεται με τα διεθνή ιμπεριαλιστικά κέντρα ΟΧΙ μόνο τους οικονομικούς όρους της καταλήστευσης του ελληνικού λαού (τα ληστρικά δάνεια των διεθνών χρηματοπιστωτικών αρπακτικών), αλλά και τους εθνικούς και πολιτικούς όρους διάλυσης και υποδούλωσης της Ελλάδας.

Να γίνουμε πιο σαφείς:

α). Τα διεθνή αρπακτικά δεν θέλουν απλώς να ξεζουμίσουν μέχρι την τελευταία σταγόνα το αίμα του ελληνικού λαού, αλλά και «πολιτικές εγγυήσεις» για το ξεζούμισμα. Δηλαδή ένα πολιτικό καθεστώς ικανό να αναχαιτίσει τις λαϊκές αντιδράσεις και να βάλει στο γύψο την ελληνική κοινωνία.

Και επειδή αυτό το καθεστώς δεν το εγγυάται η Ελλάδα θα κληθούν να το εγγυηθούν οι πλανητικοί μηχανισμοί τρομοκρατίας και καταστολής: Ευρωπαϊκοί στρατοί, ΝΑΤΟ, ανοικτές και φανερές παρεμβάσεις και επελάσεις των ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Ζητούν δηλαδή μια ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ με διακοσμητικά ντεκόρ τα παιχνίδια των ξεπουλημένων ελληνικών κομμάτων και με προπαγανδιστικούς ροπαλοφόρους τα ΜΜΕ.

β). Τα αρπακτικά ιμπεριαλιστικά γεράκια των ΗΠΑ απαιτούν επιπλέον και μεγάλα εθνικά ανταλλάγματα: Αιγαίο, Σκόπια, Κύπρος, κατάτμηση της Ελλάδας και αλλαγή συνόρων!!!

Το δεύτερο αυτό σκέλος διχάζει της Ε.Ε. Στο εσωτερικό της εκδηλώνονται οξύτατες αντιθέσεις.


Τα ισχυρά ιμπεριαλιστικά κράτη της Ευρώπης, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, επιδιώκουν την οικονομική αφαίμαξη της Ελλάδας και τον ευρωπαϊκό δικτατορικό πολιτικό έλεγχο της χώρας. Σε αυτά συμφωνούν οι πάντες.

Εκεί που ανησυχούν οι Ευρωπαίοι είναι να μετεξελιχθεί η Ελλάδα σε κομματιασμένα προτεκτοράτα των ΗΠΑ.

Η κυβέρνηση των αμερικανών εντολοδόχων
(κυβέρνηση και σύμβουλοι Παπανδρέου) διαπραγματεύονται συνεπώς τον αριθμό των δακτύλων που θα μας κόψουν. Θα μας τα κόψουν όλα ή μερικά…

Προσχεδιασμένα προωθούν το κόψιμο όλων των δακτύλων και των δύο χεριών μας: Προλειαίνουν το έδαφος για ένταξη της Ελλάδας στο ΔΝΤ και στο πολιτικό καθεστώς του πλανητικού δικτατορικού ελέγχου.

Αυτή είναι η κατεύθυνση της κυβέρνησης που μέρα με την ημέρα γίνεται και πιο καθαρά:

Ολοκληρωτική οικονομική λεηλασία της Ελλάδας από όλους, ολοκληρωτική αφαίμαξη του ελληνικού λαού και ολοκληρωτική αποτέφρωση κάθε κοινωνικής και πολιτικής κατάκτησης, επιβολή της πλανητικής χούντας (η χειρότερη που θα έχει γνωρίσει ο τόπος), καθώς και ολοκληρωτική εθνική διάλυση της χώρας μας.

Η παγκόσμια καπιταλιστική βαρβαρότητα ανοίγει την εφιαλτική σελίδα της από την Ελλάδα, με υπογραφή: κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου…

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος: Οργάνωση και Εξέγερση, Εξέγερση και Οργάνωση και πάλι Οργάνωση και Εξέγερση…

Για περισσότερες αναλύσεις ανοίξτε τη σελίδα:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewforum.php?f=33

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP