Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

Η δολιότητα της νεοταξικής πρακτικής

Η δολιότητα της βλακώδους κυβερνητικής πρακτικής
και της προπαγάνδας των ΜΜΕ
Είναι πράγματι πολυεδρική και ύπουλη η τακτική των γενιτσάρων της Νέας Τάξης.

Με βλακώδη τεχνάσματα
εμπορεύονται τη δική τους κρίση και σαπίλα για να μας δουλέψουν και ταυτόχρονα να καταλύσουν εθνικές μνήμες και γρανιτένιες παραδόσεις της Ορθοδοξίας.

Τα συγκροτήματα της πονηρής και φαιάς προοδευτικότητας μας σερβίρουν δηοσκοπήσεις

στις οποίες αποδεχόμαστε το θάνατό μας!!!

Ανοίξτε εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/03/blog-post_07.html


Ταυτόχρονα με το δόλιο και φτηνό πρόσχημα της οικονομικής κρίσης καταργούν, οι «εκτελεστές συμβολαίων» της κυβέρνησης, τον εορτασμό του Πάσχα στα στρατόπεδα.

Ανοίξτε εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/03/blog-post_7017.html


ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΑΚΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΥΑ!Όποιος διαβάσει σήμερα "ΤΟ ΒΗΜΑ" μάλλον κάτι τέτοιο θα σκεφτεί. Καταντά πια εξοργιστικό αυτό το "δούλεμα" που μας κάνουν μέσω των δήθεν δημοσκοπήσεων. Η αντιστροφή της κοινής λογικής και η αποθέωση της αντιφατικής σκέψης σε όλο της το μεγαλείο:
"Την ίδια στιγμή που η πλειοψηφία των Ελλήνων (Πρώτο ψέμα. Άλλο η πλειοψηφία των δήθεν ερωτηθέντων από τους δημοσκόπους και άλλο
"η πλειοψηφία των Ελλήνων")
θεωρεί ότι τα μέτρα ήταν αναγκαία για την δημοσιονομική εξυγίανση και τον κατευνασμό των αγορών, τα χαρακτηρίζει ταυτόχρονα άδικα και σκληρά που πλήττουν κυρίως τα χαμηλά εισοδήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα"
.

Αν καταλάβατε, όλοι εμείς που βρισκόμαστε με το "όπλο παρά πόδας" και που έχουμε αντιληφθεί ότι σύντομα θα αποπειραθούν να μας επαναφέρουν στην τάξη και τη θέση των ραγιάδων, έχουμε τρελαθεί και έχουμε γίνει διεστραμένοι. Βλέπουμε δηλαδή το λεπίδι που θα μας κόψει το κεφάλι και εκείνοι ισχυρίζονται ότι το μόνο που θέλουμε είναι να το γυαλίσει καλά ο δήμιος.

Πιο κάτω θα διαβάσετε από τον ιστορικό σύμμαχο της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" (εφημ. "ΤΟ ΒΗΜΑ") πως ενώ δηλώνουμε ότι δεν θα απεργήσουμε ομολογούμε πως θα έλθει κοινωνική αναταραχή.

Δηλαδή πως φαντάζονται τα τζούφια δημοσιογραφικά ανδρείκελα της "Νέας Εποχής" την κοινωνική αναταραχή, μήπως κάτι σαν έκθεση λουλουδιών στην Κηφισιά ή σαν ένα gay parade με πολύχρωμους ανώμαλους να κουνάνε τους πισινούς τους.

Βρε άντε να πλυθείτε γιατί η μπόχα σας έχει γίνει τόσο αηδιαστική και δυσάρεστη όσο και αυτή που βγαίνει από τα στόματα και τις ψυχές των εκλεγμένων "εθνοσωτήρων" μας.

"ΤΟ ΒΗΜΑ" σήμερα ξεπέρασε ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό σε θράσος, αφού για να μην φανεί η μαυρίλα του φρόντισε να προσφέρει ως δώρο μαζί με τα αμερικανικής αισθητικής και εξυπνάδας άρθρα του το "Μανιφέστο του κομουνιστικού κόμματος" του Μαρξ.

Ο στρατός της "Νέας Τάξης Πραγμάτων"
δεν φορά πια στολές παραλλαγής και αλεξίσφαιρα γιλέκα, αλλά περούκες κλόουν και μαύρα γυαλιστερά κοστούμια με λαχανί, ρόζ και τιρκουάζ γραβάτες.

Ότι και να κάνετε δεν θα μας φυράνετε το μυαλό και το φρόνημα. Το "κρυφό σχολειό" θα ξαναζωντανέψει σε κάθε σπίτι ,σε κάθε οικογένεια. Ο ένας με τον άλλο θα ζυμώνουμε κάθε μέρα και παντού το καθαρό ψωμί με τα υλικά που ξέρουμε και που δεν τα έχετε μαγαρίσει ακόμα.

Την κοπριά της "Νέας Εποχής" να την φάτε εσείς και όσοι από το σινάφι σας αποφάσισαν να πουλήσουν την ψυχή τους στο διάβολο για ένα τζίπ και μια μεζονέτα στα ακριβά προάστια.
Ο ελληνικός λαός και παλιότερα υπέφερε από ταγματασφαλίτες και μαυραγορίτες όμως αντιστάθηκε και άντεξε.

Για την απάτη των δημοσκοπήσεων διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4235Καταργείται ο εορτασμός του Πάσχα στα στρατόπεδα

anavaseis.blogspot.com

Η αποδόμηση του ελληνισμού συνεχίζεται, με τάχιστα βήματα.

Ενώ οδηγούν τον ελληνικό λαό σε εξαθλιωτική λιτότητα, και εν μέσω αυτής, τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος διασκεδάζοντας οι ίδιοι στα μπουζούκια, σκέφτηκαν να εξοικονομήσουν τα έξοδα των μπουζουκιών, κόβοντας τις πασχαλινές εορταστικές εκδηλώσεις στο στράτευμα!

Ίσως τους ενοχλεί και το «Χριστός Ανέστη» που υποχρεωτικά θα ακούσουν.


Η Είδηση:

«Mε απόφαση της κυβέρνησης, καταργείται ο παραδοσιακός εορτασμός του Αγίου Πάσχα στα στρατόπεδα, λόγω οικονομίας.
Συγκεκριμένα, ο εορτασμός θα περιορίζεται στην παράθεση εορταστικού γεύματος στο προσωπικό που είναι υπηρεσία, στο οποίο θα μπορούν να προσκληθούν και οι συγγενείς του εν υπηρεσία προσωπικού.
Υπενθυμίζεται ότι ο εορτασμός στα στρατόπεδα, κυρίως στην επαρχία, ήταν πάντοτε ένα σημαντικό γεγονός το οποίο περίμεναν όλοι και αποτελούσε τη μοναδική -ίσως- ευκαιρία επαφής του πολίτη με τους χώρους όπου ασκούνται οι νέοι της πατρίδας μας.
Με δεδομένο το χαμηλό σχετικά κόστος του εορτασμού, η απόφαση δεν αποκλείεται να προκαλέσει αντιδράσεις συναισθηματικού κυρίως χαρακτήρα, μιας και έρχεται μετά την κατάργηση του εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου στις πρεσβείες μας στο εξωτερικό, που αποτελούσε μια μοναδική ευκαιρία σύσφιγξης των σχέσεων του Ελληνισμού της διασποράς με την πατρίδα και υπόμνηση των εθνικών μας αγώνων.»


protothema.gr

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP