Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010

Κατασκευάζουν την «ακροδεξιά» τρομοκρατία
Η συνταγή της «ακροδεξιάς» απειλής είναι γνωστή.

Στην Ελλάδα γίνεται καταχρηστική αξιοποίησή της.


Όλα αυτά τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά και εξαντλητικά από το πρώτο τεύχος του περιοδικού.

Η «συνταγή»: Ανυψώνουμε, επιδοτούμε και προβάλλουμε πολιτικά τις «ακροδεξιές» δυνάμεις (ΛΑ.Ο.Σ. ή παρωχημένα υπολείμματα ακροδεξιών ιδεολογημάτων ) σε «σκιάχτρα», σε δαιμονικές «απειλές» κατά της δημοκρατίας και της κοινωνίας.

Η ιδεολογική και πολιτική λειτουργία της «συνταγής»:

α). Επικάλυψη και απόκρυψη της πραγματικότητας που ζούμε και η ταχυδακτυλουργική μετάθεση του νεοταξικού φασισμού που βιώνουμε σήμερα στο παρωχημένο χθες. Μεταθέτουμε δηλαδή το νεοταξικό εφιάλτη που επελαύνει «ζωντανά» σήμερα, στα φασιστικά, παρωχημένα ιστορικά «σκιάχτρα» του παρελθόντος.

Είναι μέγιστη πολιτική απάτη να μιλάμε για τα κλούβια αυγά του φιδιού, όταν βρισκόμαστε ήδη μέσα στο γιγάντιο, πλανητικό «ζωντανό» αυγό του νεοταξικού κροταλία.

β). Με αυτό το ταχυδακτυλουργικό τέχνασμα της μετάθεσης ταυτίζουμε κάθε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ της κοινωνίας εναντίον της Νέας Τάξης και των οργάνων της με την «ακροδεξιά» απειλή: Αυτό που κάνει συστηματικά το καθεστώς, τα ΜΜΕ και τα κόμματα.

Πρωτοπορία σε αυτήν την απάτη της «μετάθεσης» είναι η νεοταξική «αριστερά» σε όλες τις αποχρώσεις της: Αυτή παράγει τα πιο «πειστικά» και καλοδουλεμένα νέα ιδεολογήματα της Νέας Τάξης και αυτή αποτελεί τον πλέον μοχθηρό πολιτικό της ροπαλοφόρο.

Οι πλέον μολυσματικές «εστίες» αυτών των νέων γενίτσαρων είναι η «Ε», με αιχμή τούς «Ιούς» και άλλους «μαϊντανούς», οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», τα επιδοτούμενα «αριστερίστικα» δίκτυα της αντιρατσιστικής κατανάλωσης, καθώς και κάποιοι «αστέρες» της φαιάς δημοσιογραφίας και του θεάματος.

Στην πρώτη γραμμή ο «σταρ» της «τρομοκρατίας», Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Ο διαπλεκόμενος με τους πλέον σκοτεινούς υπονόμους των ποικίλων μηχανισμών.

Αυτά, λοιπόν, τα μολυσματικά, «αριστερά» εκτροφεία της προπαγάνδας του νεοταξικού ολοκληρωτισμού, «ζυμώνουν» σήμερα τη «συνταγή» της «ακροδεξιάς» απειλής και στο ζήτημα της τρομοκρατίας. Υφαίνουν την τρομοκρατική εκδοχή της «ακροδεξιάς» απειλής: Τις «ακροδεξιές» τρομοκρατικές ομάδες!!!

Όλοι αυτοί που αποτελούν το «Γραφείο Τύπου» των κατασκευασμένων από τις μυστικές υπηρεσίες «ακρο-αριστερών» τρομοκρατικών ομάδων, τώρα εκτελούν μια άλλη υπηρεσία: Κατασκευάζουν και τον δίδυμο αδελφό: Τις «ακροδεξιές» τρομοκρατικές ομάδες.

Γράφαμε πριν από δύο ημέρες:

«Τώρα αρχίζει να ζυμώνεται από διάφορες «αριστερές», επιδοτούμενες και πρακτορικές «εστίες» (οι γνωστές) η παλιά γνωστή συνταγή της «ακροδεξιάς τρομοκρατίας»…»

Ας συνθέσουμε το παζλ:

1). Το πρώτο μήνυμα, όπως πάντα, οι «Ιοί».


Χρεώνει σε «ακροδεξιό χριστιανό»(!) την συκοφαντία κατά της Χαμάς, σχετικά με τους ομαδικούς γάμους των «παιδοφίλων»: «Η πλαστή είδηση για ομαδικούς γάμους "παιδοφίλων" στη Γάζα κατασκευάστηκε από έναν ακροδεξιό χριστιανό φονταμενταλιστή στις ΗΠΑ».

Το απροκάλυπτο και θηριώδες ψεύδος της παραποίησης των γεγονότων το αποκαλύπτει καταλυτικά το μπλογκ «ΤΑΧΑΛΙΑ» στο κείμενο: «Η παραποίηση της αλήθειας από τους ΙΟΥΣ της απόκρυψης»

ΕΔΩ:
http://taxalia.blogspot.com/2010/03/blog-post_8345.html#ixzz0jgkIHPTC


2). Ελευθεροτυπία

α). Το κατασκευασμένο βίντεο και ρεπορτάζ κατασυκοφάντησης, για «ακροδεξιές» δομές, των καταδρομέων του Λιμενικού.

Κατάπτυστη προβοκάτσια με στόχο να κατασκευαστεί οργανωμένη «ακροδεξιά» απειλή στα επίλεκτα σώματα του στρατού.

Διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4332


β). Το δόλιο πρωτοσέλιδο: «Βόμβα σκότωσε πρόσφυγα».

Μια πρώτη σηματοδότηση για την κατασκευή της «ακροδεξιάς» τρομοκρατίας που δολοφόνησε το μικρό Αφγανό.


Αναλυτικά εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4339


γ). Συνεχίζει η «Ε» το βιολί της κατηγορώντας «τη στάση της αστυνομίας, που έσπευσε να φωτογραφίσει τους «Πυρήνες», που τη διαψεύδουν με ανακοίνωσή τους…»!!!

Στην πρώτη σελίδα την επόμενη ημέρα!

«Έσπευσε»(!!!) η αστυνομία να «διαψεύσει» τους «Πυρήνες»: Δηλαδή πιο αξιόπιστοι οι δολοφόνοι των «Πυρήνων»!!!

Βλέπετε οι «Πυρήνες» μιλούν για «ακροδεξιά» τρομοκρατία!!!

3). Ταυτόχρονα με την «Ε» αρχίζουν και τα ουρλιαχτά για «ακροδεξιά» τρομοκρατία των ποικίλων επιδοτούμενων «εστιών» και «δικτύων» του αντιρατσισμού…

4). Στο «κλαρί» και ο «σταρ» των τρομοκρατικών κατασκευών.

Ο Μάκης(!) με υπερβάλλοντα ζήλο και με μία απόλυτη και ξεχωριστή σιγουριά, προανήγγειλε και αυτός την εμφάνιση της «Εθνικοσοσιαλιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης»!!!

Διαβάστε περισσότερα:
http://olympia.gr/2010/03/31/zougla-gr/Η σύνθεση των γεγονότων και των «αποκαλύψεων» από τα εκτροφεία της νεοταξικής προπαγάνδας δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνειών, σχετικά με την απόπειρα κατασκευής «ακροδεξιάς» τρομοκρατίας.


Και το έργο, μόλις τώρα άρχισε να παίζεται…

Θα επακολουθήσουν πολλά επεισόδια…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP