Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Οι προβοκάτσιες που γίνονται «εξεγέρσεις»!!!




Κάποιοι ονειρεύονται με τα μάτια ανοικτά: Δεν θέλουν να διακρίνουν την καραμπινάτη προβοκάτσια. Αντί αυτού, φετιχοποιούν το λαθρομεταναστευτικό και τις καιροσκοπικές επιμειξίες τους και «βλέπουν» το «επεισόδιο» των βατραχανθρώπων σαν εκδήλωση «εξέγερσης».

Μια επίλεκτη, λοιπόν, ομάδα καταδρομών, εκπαιδευμένη και χειραγωγημένη στο έπακρο από τους μηχανισμούς εξουσίας, γρανάζι από τα πλέον πειθαρχημένα της στρατιωτικής ιεραρχίας «αγανάκτησε» από την εισβολή των λαθραίων αλλοδαπών και έσπασε την στρατιωτική πειθαρχία και ιεραρχία στην εθνική παρέλαση!!!

Για να ξεστομίζει κανείς τέτοια ηλιθιότητα πρέπει να βρίσκεται στα έσχατα όρια της σεχταριστικής απελπισίας και στα έσχατα όρια των καιροσκοπικών ιδεολογικών και πολιτικών επιμειξιών με «ακροδεξιές» σέχτες.

Μόνο τέτοιου είδους καταστάσεις βλέπουν και τις προβοκάτσιες σαν «εξεγέρσεις», ισοπεδώνοντας και την Ιστορία και την Πολιτική και την Επαναστατική Θεωρία.

Αλήθεια μπορεί να προσκομιστεί ένα ιστορικό παράδειγμα επίλεκτων ομάδων του αστικού κράτους τα οποία να «έσπασαν» την εξουσία της ιεραρχίας, δίχως κοινωνική έκρηξη και λαϊκή αγωνιστική παλίρροια;

Ακόμα και η "μάζα" των φαντάρων δεν έχει σπάσει ΠΟΤΕ την ιεραρχία δίχως κοινωνικές εκρήξεις και δίχως τη δημιουργία επαναστατικών οργανωτικών εμβρύων.

Αλλά και αν δεχτούμε, ως υπόθεση εργασίας, ότι η πράξη αυτή ήταν αυθεντική, τότε οφείλουμε να δεχτούμε τούτο: Για να φτάσει μια πράξη σε αυτό το ανοικτό «ξέσπασμα», σε εθνική παρέλαση, σημαίνει ότι αποτελεί το προϊόν κάποιων πολιτικών ζυμώσεων και διεργασιών μέσα στο Λιμενικό. Διαδικασίες που έχουν χρόνο και κάπου θα έχουν αποτυπωθεί. Δεν ξεσπούν τέτοια «ξεσπάσματα» έτσι στον αέρα, από τα κεφάλι της Αθηνάς.

Οποιαδήποτε πράξη «εξέγερσης» και η πλέον τυφλή, προϋποθέτει ένα στάδιο ζυμώσεων και κάποιων προγενέστερων επεισοδίων που την γονιμοποιούν…

Πυροτεχνήματα μια ώρας δεν έχουν καμία σχέση με διαδικασίες αμφισβήτησης της ιεραρχίας της εξουσίας. Είναι «πραξικοπήματα» εκ των άνω, προβοκατόρικης λογικής και λειτουργίας…

Με ταχυδακτυλουργίες δεν μπορεί να παρακάμψει κανείς τους συγκεκριμένους πολιτικούς όρους της συγκυρίας, τους στόχους που προωθούνται καταιγιστικά από την κυβέρνηση, τη στρατηγική των προβοκατσιών που έχει ξαπλωθεί επιδημικά παντού, το κράτος σουρωτήρι στα «όργια» των μυστικών υπηρεσιών.

Συνοπτικά και συγκεκριμένα:

1). Προωθείται πυρετωδώς η αποδόμηση και αναδιάρθρωση όλων των εθνικών δομών εξουσίας, με άμεσους στόχους την αστυνομία και το στρατό. Η αλλοδαπή κατοχή της χώρας απαιτεί και την «κατοχή» των εθνικών της ιστών: Από την Εκκλησία μέχρι τον ελληνικό στρατό και την αστυνομία.

Προωθείται η ισλαμοποίηση της Ελλάδας: Κοινωνικά και πολιτικά, συνακόλουθα και η ισλαμοποίηση του κράτους.

Αυτό καθιστά την προβοκάτσια
στο εσωτερικό του κράτους (αστυνομία, στρατός-Εκκλησία κ.λπ) κυρίαρχο όπλο.

2. Η στρατηγική αυτή έχει κορυφωθεί επί ημερών Χρυσοχοϊδη:

α). Αλυσιδωτές προβοκατόρικες αστυνομικές πρακτικές στα Εξάρχεια και αλλού που οδηγούν σε κατασυκοφάντηση της αστυνομίας και σε καρατομήσεις…

β). Το «σχισμένο Κοράνι»: Άλλη καραμπινάτη προβοκάτσια εναντίον της Αστυνομίας…

γ). Η κατάργηση των εθνοσήμων στην Αστυνομία…

δ). Η επίθεση για την κατάργηση και των Ορθόδοξων συμβόλων.

ε). Πιο επιθετικές ομοβροντίες για την κατάργηση των εθνικών παρελάσεων, επιλεκτικές καταργήσεις και πάρα πολλά ακόμα…

3). Το τρομοθέαμα, αυτό το μέγα «όπλο» των προβοκατόρικων κατασκευών έχει πάρει πάνω σε όλα αυτά υστερικές διαστάσεις.

Το σημαντικότερο είναι τούτο: ότι το κεντρικό «λαρύγγι» αυτής της νεοταξικής υστερίας είναι το «χαλκείο» της «Ε». Από εδώ ξεκινάνε τα πάντα: Από το «σχισμένο Κοράνι», τις «βροντερές» επιθέσεις εναντίον των εθνικών ιστών, μέχρι το βίντεο για τους βατραχανθρώπους!!!
Και μόνο το γεγονός ότι πρωτοστατεί η «Ε», σε όλα αυτά και το σπουδαιότερο τα «ανακαλύπτει» και τα «εφευρίσκει» είναι και από μόνο του αποκαλυπτικό.

ΟΥΔΕΙΣ θα μίλαγε σήμερα για την «εξέγερση» των βατραχανθρώπων (σε όλους τους άλλους «διέφυγε» το συνταρακτικό γεγονός), αν δεν «αποκάλυπτε» η «Ε» το βίντεο: Και μόνο αυτό συνηγορεί για την προβοκατόρικη δολιότητα και το «κατασκευασμένο» της πράξης…

4). ΟΥΔΕΙΣ μίλησε, εκτός εξαιρέσεων για προβοκάτσια.

Η νεοταξική «αριστερά» δεν είπε ποτέ περί προβοκάτσιας.
Αντίθετα αποδέχεται ότι η πράξη είναι γνήσια, σαν προϊόν ελέγχου του Λιμενικού και της Αστυνομίας από τις «εθνικιστικές» και «ακροδεξιές» δυνάμεις.

Το ίδιο λένε και τα ΜΜΕ και ο Χρυσοχοϊδης:
Για «ρατσιστικούς» και «εθνικιστικούς»θύλακες μέσα στο στρατό.

Το ίδιο και ο Καρατζαφέρης και οι ποικίλοι «ακροδεξιοί» Για γνήσια «εθνικιστική» και «πατριωτική» πράξη μιλούν.

ΟΜΟΦΩΝΙΑ υπάρχει επ’ αυτού. ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλάει από όλους αυτούς για προβοκάτσια…

5). Τα συνθήματα.

Μια αυθεντική πράξη δεν θα ανέμιζε συνθήματα ακραίου μίσους, διχασμού και φλενοβλαβούς ρατσισμού.

Υπάρχουν τόσα συνθήματα «εθνικά» που ενώνουν. Δεν θα ξεφώνιζες χιτλερικά, φυλετικά ιδεολογήματα μίσους εναντίον των Αλβανών. Ακόμα και εδώ πιο «μισητό» είναι στον κόσμο το ισλαμικό στοιχείο παρά το αλβανικό!!!

Τα συνθήματα του ακραίου φυλετικού μίσους αποτελούν «μεθόδευση» πολιτικής επιδότησης του πλέον επαχθούς «σκιάχτρου»: Της «ακροδεξιά» υστερίας.

Είναι και αυτός ένας από τους στόχους τέτοιων προβοκατσιών: Η κατασκευή και επιδότηση «ακροδεξιών σκιάχτρων», ακριβώς για τη συκοφάντηση των πατριωτικών εκρηκτικών ζυμώσεων και διεργασιών που συντελούνται στην ελληνική κοινωνία.

Σε αυτή τη στρατηγική της προβοκάτσιας εντάσσεται και η βόμβα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής…

Αλίμονο αν αποδεχόμαστε τέτοια ναζιστικά συνθήματα φυλετικού μίσους και το χειρότερο να τα στηρίζουμε σαν «πατριωτικές ανταρσίες» και το ακόμα χειρότερο: Να σερνόμαστε σε καιροσκοπικές συμμαχίες με τα αλαλάζοντα κύμβαλα του μίσους…
Διαβάστε και άλλα κείμενα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4332

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP