Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

Οι στασιαστές των λόγων

Κώστας Σκανδαλίδης - Η πολιτική μας «δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ»

Από:
http://citypress-gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_4723.html
«Γροθιά στο στομάχι των ιδεών, των στόχων και των οραμάτων μας» χαρακτηρίζει τα πρόσφατα οικονομικά μέτρα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, οποίος αν και θεωρεί ότι «αυτά καθαυτά τα μέτρα είναι μονόδρομος» πιστεύει πως «η διαχείριση της πολιτικής που τα επέβαλε, έχει μεγάλα κενά».

«Η εικόνα και το περιεχόμενο της πολιτικής μας δεν έχουν και πολλή σχέση με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Θα έλεγα ότι δεν έχουν σχέση και με το ΠΑΣΟΚ» δηλώνει ο κ. Σκανδαλίδης στη Realnews. O ίδιος κάνει λόγο για «συνεχή διολίσθηση και αλλαγή στόχου και ακατάσχετη μετρολογία που δημιουργεί ανασφάλεια και φόβο».

Ο κ. Σκανδαλίδης παραδέχεται ότι οι μάχες που δίνει ο πρωθυπουργός είναι σκληρές, σημειώνει όμως ότι «στη δραματική του ομιλία της περασμένης Δευτέρας ένιωθα μία απόσταση να τον χωρίζει από την κυβέρνηση και το κόμμα του, που μάλλον αμήχανα τον άκουγαν».

«Είναι δική του κύρια ευθύνη...
για τις δομές, τις λειτουργίες και τις πρακτικές που επέβαλε ή ανέχθηκε. Επειγόντως οφείλει να λειτουργήσει και ως πρωθυπουργός και ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να καλύψει την απόσταση, αλλάζοντας τα κακώς κείμενα ή πραττόμενα» προσθέτει ο Κ.Σκανδαλίδης.

Ο βουλευτής χαρακτηρίζει αδιανόητο
«όσοι προτείνουν ή συμμετέχουν στη λήψη των κρίσιμων αποφάσεων να μη νιώθουν την ανάγκη να τις υποστηρίξουν σε ζωντανή επαφή με τους φορείς και τους πολίτες» και κάνει λόγο για ανάγκη μίας κυβερνητικής ομάδας που «αποφασισμένη και ενωμένη να ματώνει καθημερινά και όχι να διαπιστώνει και να περιγράφει προβλήματα».

[b]Σε ό,τι αφορά στο ΠΑΣΟΚ διαπιστώνει ότι[/b] «κάποιοι θέλουν να το βγάλουν στο περιθώριο ή, ακόμη χειρότερα, να το διαγράψουν από τον πολιτικό χάρτη. Επαναστατώ στην ιδέα ότι το Κίνημα, με την πολυκυματική του διαδρομή και την τεράστια προσφορά του στον τόπο, οφείλει να αποδεχτεί την αυτοκατάργησή του».

Για τους «αντιπολιτευόμενους» του ΠΑΣΟΚ διάβασε περισσότερα ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4265

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP