Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010

Η σοσιαλδημοκρατική συσκευασία της βαρβαρότητας

Το "Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα" είναι σήμερα επίκαιρο όσο ΠΟΤΕ άλλοτε.
ΟΙ αποχρώσεις της ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ποικίλουν. Η καπιταλιστική βαρβαρότητα δεν εμφανίζεται ποτέ με την ίδια συσκευασία...
Σήμερα ζούμε τη συσκευασία με την πράσινη απόχρωση!!!

Ο "Κλασσικοπερίπτωση" την περιγράφει:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/03/blog-post_1913.html
Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ (ΕΠΕΙΔΗ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ)

Θυμήθηκα τις προηγούμενες ευρωεκλογές τότε που ο σημερινός εκπρόσωπος της νεο-φιλελεύθερης σοσιαλδημοκρατίας και αρχηγός του ψευδώνυμου Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού (....) Κινήματος , φόραγε τα ρούχα της Ρόζας Λούξεμπουργκ και χρησιμοποιούσε με επικοινωνιακή υποκρισία την δική της ιστορική ρήση, "Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα".
Είναι αλήθεια ότι πολλοί, είτε από αφέλεια, είτε από έλλειψη πολιτικής διορατικότητας, είτε γιατί πνίγονταν από την βαρβαρότητα της "ήπιας προσαρμογής" στη "Νέα Τάξη Πραγμάτων" του Καραμανλή, πίστεψαν τον ευθύ υπαινιγμό και την υποκρισία του κ. Παπανδρέου.

Σήμερα οι ίδιοι ψηφοφόροι
που πνίγονται στο βούρκο της βαρβαρότητας ενός κίβδηλου σοσιαλισμού προσπαθούν να γλυτώσουν το πνίξιμο τραβώντας τα μαλλιά τους μη ξέροντας τι άλλο να κάνουν.

΄Οπως είπε κάποτε ο γλυκανάλατος Νόαμ Τσόμσκι "οι χώρες του ανατολικού συνασπισμού χρησιμοποιούσαν τον σοσιαλισμό για να δικαιολογήσουν τη δικτατορία και οι Ηνωμένες Πολιτείες τη δικτατορία του αντιπάλου τους για να απαξιώσουν τον σοσιαλισμό".

Σήμερα οι Αμερικάνοι
και όλοι όσοι κατοικούν στην "Ιερουσαλήμ" της Νέας Τάξης Πραγμάτων χρησιμοποιούν ένα κόμμα που κράτησε την παλιά του ταμπέλα (ΠΑΣΟΚ) για να πείσουν τους Ευρωπαίους ότι ο σοσιαλισμός οδηγεί στην πτώχευση και τη βαρβαρότητα της κοινωνικής εξαθλίωσης.

Κάποιοι αναρωτιούνται
γιατί τέτοια αγανάκτηση εναντίον του κ.Παπανδρέου αφού ,όπως λένε, έτσι κι αλλιώς όποιος και να ανέβαινε στην πρωθυπουργική καρέκλα θα ήταν υποχρεωμένος να παίξει το ρόλο του "μεσσία".

Αυτά τα παραμύθια και η εμμονή στην μπουρδολογία της εθελοτύφλωσης πρέπει να τελειώνουν. Δεν είναι δυνατόν να πολεμήσουμε με λουκούμια και βάγια αυτούς που άνοιξαν με "σοσιαλιστικό" αντικλείδι την κερκόπορτα της χώρας μας για να μπούν και οι υπόλοιποι βάρβαροι που είχαν μείνει απ΄έξω. Αυτό που βιώνουμε σήμερα δεν είναι ένα αναγκαίο κακό που θα μας γλυτώσει απο την καταστροφή, είναι το αληθινό πρόσωπο της βαρβαρότητας που ήταν και είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό της "Νέας Τάξης".

Η ιδεολογική φωλιά της σύγχρονης νεο-ταξικής βαρβαρότητας βρίσκεται μέσα στον ίδιο το "ναό της δημοκρατίας", εκεί όπου η βαρβαρότητα των νεοφιλελευθέρων, των ψευτοσοσιαλιστών και των γιαλατζή αριστερών, συναντιέται δήθεν συγκρουόμενη με την βαρβαρότητα του σταλινισμού, εκεί που πήγαν και θρονιάστηκαν όλοι οι πεμπτοφαλαγγίτες ελλαδέμποροι της "Νέας εποχής" κάνοντας τους λαϊκούς μαϊντανούς.

Ουσιαστικά αυτό που μας λένε όλοι τους είναι ότι η λύτρωση θα έλθει μόνο με το θάνατο και ο κάθε ένας εξ αυτών προσδοκά να παίξει κάποιο ρόλο μέχρι τότε.Εμείς που βαφτιστήκαμε και μυρωθήκαμε Ορθόδοξοι Χριστιανοί , δεν θεωρούμε ως λύτρωση το θάνατο αλλά την Ανάσταση. Αυτήν που σε λίγες μέρες θα βιώσουμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο στις εκκλησιές.

Αυτό το Αναστάσιμο φώς θα είναι εκείνο που θα φωτίσει τα σκοτάδια και θα δείξει για άλλη μια φορά το αληθινό πρόσωπο των δαιμόνων που ντυθήκανε "άγγελοι" με στολές απο το δημοπρατήριο.

Αυτός ο λαός έχει πολεμήσει και άλλες φορές "δια την πίστιν του Χριστού την Αγίαν και της πατρίδος την ελευθερίαν" και έστειλε στο φυσικό τους τόπο κατακτητές,τυρράνους και προδότες.


Κείμενα για το σύγχρονο εφιάλτη βρίσκοντα και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewforum.php?f=33

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP