Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

Πρωθυπουργός: Η ομιλούσα μακέτα της φλύαρης ανοησίας
Ο Γιώργος Παπανδρέου ή Γιωργάκης θα περάσει στην ιστορία σαν αλαλάζων κύμβαλο. Ως ο πρωθυπουργός των κούφιων λόγων και της φλύαρης ανοησίας.

Περιφέρεται εντός και εκτός Ελλάδας, σαν διαφημιστική μακέτα (αυτόν τον ρόλο του έχουν αναθέσει) και θορυβεί λεκτικά ασταμάτητα.

Μιλάει χωρίς να έχει συναίσθηση του τι λέει. Εξάλλου δεν γνωρίζει καλά και την ελληνική γλώσσα. Το μόνο που τον έχουν διδάξει είναι να φλυαρεί ακατάπαυστα. Να εκτοξεύει λέξεις απλώς για θόρυβο, για φασαρία, για εντύπωση. Να δίνει διαρκείς παραστάσεις στις οθόνες, να ναρκισσεύεται στον καθρέπτη του επικοινωνιακού παιγνιδιού…

Όποια οθόνη και αν ανοίξεις, όποια μέρα και όποια ώρα θα βρεθείς μπροστά στον Γιωργάκη να μιλάει για τα πάντα και για όλα.

Η άλλη ομιλούσα κεφαλή
που εμφανίζεται και αυτή σε καθημερινό επίπεδο και σε κάθε στιγμή στον καθρέπτη του νάρκισσου (οθόνες) είναι ο καρδιακός σύμμαχος του πρωθυπουργού: Ο «υπερπατριώτης» Καρατζαφέρης!!!

Τέτοια υστερικά ριάλιτυ σώου κοντεύουν να ξεπεράσουν σε ανοησία και τις μεσημεριάτικες εκπομπές.

Ας επανέλθουμε όμως στο Γιωργάκη ο οποίος έχει πιστέψει (αυτό του είπανε οι επικοινωνιολόγοι) ότι επαφή με το λαό σημαίνει να τον βομβαρδίζεις από τις οθόνες με συνεντεύξεις, δηλώσεις, ομιλίες και κυρίως διαγγέλματα. Αλήθεια πόσα διαγγέλματα έχουμε ακούσει;

Και τι γενικά ακούμε από αυτή την περιφέρουσα τηλεοπτική μακέτα;


Ακούμε πολλά παράδοξα και αντιφατικά, κούφιες φράσεις, συχνά ακατανόητες και βλακώδεις, μωρολογίες κοτρονάτες και πολλά, πάρα πολλά ψεύδη.

-Υπάρχουν πολλά λεφτά μας έλεγε προεκλογικά!

- Ανέβαζε το έλλειμμα για να μας δείξε ότι αυτός θα το κατεβάσει. Δηλαδή αλάτιζε τη δίψα της καπιταλιστικής κερδοσκοπικής απληστίας και μετά άρχισε να μιλάει για «κερδοσκοπικές επιθέσεις»: Προσκαλούμε με τις δηλώσεις μας τα «κοράκια» και μετά τα αναθεματίζουμε. Τέτοια πολιτική βλακεία!!!

Διαλαλούσε, δημοσίως, σε όλους τους τόνους, εντός και εκτός της Ελλάδας ότι η χώρα κινδυνεύει «να απολέσει την εθνική της κυριαρχία»!!!

Αν είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός μας χώρας να δηλώνει δημοσίως τέτοια ψεύδη. Ακόμα και αν συνέβαινε είναι ανεπίτρεπτο για ένα πρωθυπουργό να το διατυμπανίζει, να το δέχεται μοιρολατρικά και να σπέρνει την ηττοπάθεια στο λαό.

Το επικίνδυνα βλακώδες είναι, όμως, άλλο: Όταν διαλαλείς δημοσίως τη χρεοκοπία της χώρας, ότι «είναι στην εντατική», ότι θα «απολέσει την εθνική της κυριαρχία» κ.λπ., ΤΟΤΕ είναι σαν να κάνεις προσκλητήριο στους διεθνείς ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς για να σε θάψουν.

Μήπως αλήθεια «εκτελεί» διατεταγμένη υπηρεσία με στόχο να έρθουν οι διεθνείς «Εταιρείες» των νεκροθαφτών για την επίσημη κηδεία της Ελλάδας;

Μήπως ακόμα θέλει να μας θάψει και «πατριωτικά»;

Γιατί πολύς «πατριωτισμός» αρχίζει να «φοριέται» και από το Γιωργάκη που δεν έχει αφήσει εθνικά τίποτα όρθιο. Τόσος «πατριωτισμός» που καρατομείται βάναυσα ο ελληνικός λαός και το έθνος και μένουν στο απυρόβλητο οι Τράπεζες και το κεφάλαιο που ενώ δεν έχουν πατρίδα ανάγονται σε στυλοβάτες της πατρίδας!!!

Ίσως γι’ αυτό ο «υπερπατριώτης» Καρατζαφέρης τον στηρίζει με τέτοιο ένθερμο ζήλο!!!


Για όλα αυτά και πολλά άλλα
μιλάει ο πρωθυπουργός, εντός και εκτός Ελλάδας μετατρέποντας τις οθόνες σε μια μακέτα του προσώπου του ακατασχέτως ομιλούσα…

Και όπως εύστοχα παρατηρεί ο Στάθης «μιλάει συνεχώς, μιλάει ανελλήνιστος με «στοίβους χαρτιών», και πηλίκα εις το πηλήκιον, μιλάει ακατάπαυστα κι ακατάσχετα χωρίς να απαντάει ποτέ σε τίποτα…»

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP