Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Νέος τρομοκρατικός κύκλος


Ανοίγει ένας νέος κύκλος του τρομοκρατικού εφιάλτη




Η «Ελευθεροτυπία» είναι η εφημερίδα που πρέπει κανείς να μελετά προσεκτικά για να αποκρυπτογραφεί, ΟΧΙ μόνο το «ιδεολογικό υλικό» της Νέας Τάξης, αλλά και τους τρομοκρατικούς σχεδιασμούς των μυστικών υπηρεσιών.

Το σημερινό της πρωτοσέλιδο
(«βόμβα σκότωσε πρόσφυγα») σηματοδοτούσε ολοκάθαρα το άνοιγμα του νέου κύκλου της παρακρατικής τρομοκρατίας: Την αναβίωση της παλιάς συνταγής των «τυφλών κτυπημάτων» της «ακροδεξιάς τρομοκρατίας»: Μιας τρομοκρατίας που θα «κτυπά» τους αλλοδαπούς!!!!!!!
Ήμασταν σίγουροι ότι αυτή η δολοφονική τρομοκρατική ενέργεια δεν θα αναληφθεί από τις γνωστές «επαναστατικές» τρομοκρατικές ομάδες.
Όταν είδαμε το πρωτοσέλιδο της «Ε» υπογραμμίσαμε:
«Είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα αναληφθεί πολιτική ευθύνη από τις γνωστές «σφραγίδες» των μυστικών υπηρεσιών και πώς θα «πλασάρουν» τη «θυσία» του 15άχρονου…»
Εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=23742#23742


Αμέσως μετά το πρωτοσέλιδο της «Ε», οι «αριστερές» σφραγίδες των μυστικών υπηρεσιών «βγήκαν» να δηλώσουν ότι δεν έχουν καμία σχέση και να «χρεώσουν» τη νέα τρομοκρατική επιχείρηση σε «τυφλό κτύπημα», σαν και αυτά τα «γνωστά» των «ακροδεξιών»!!!

Το «μήνυμα» υπήρχε ολοκάθαρο στο πρωτοσέλιδο της «Ε»!!!

Τώρα αρχίζει να ζυμώνεται από διάφορες «αριστερές», επιδοτούμενες και πρακτορικές «εστίες» (οι γνωστές) η παλιά γνωστή συνταγή της «ακροδεξιάς τρομοκρατίας».

Τώρα, βεβαίως, φωτίζονται ολοκάθαρα και κάποια άλλα ζητήματα: Η βόμβα στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» και η προβοκάτσια στην παρέλαση με τους βατραχάνθρωπους.

Η βόμβα που «ερεθίζει» και «προκαλεί» τα τρομοκρατικά αντίποινα των «ακροδεξιών» και η προβοκάτσια που «πιστοποιεί» την οργανωμένη δύναμη των «ακροδεξιών» και μέσα στις επίλεκτες δυνάμεις των καταδρομών…

Οι σκηνοθέτες της τρομοκρατίας έχουν σχεδιάσει και μελετήσει πολλές κινήσεις στην σκακιέρα.

Τα τελευταία τρομοκρατικά και προβοκατόρικα γεγονότα ανοίγουν ένα νέο κύκλο στον εφιάλτη του τρόμου. Ένα νέο κύκλο των μακάβριων τρομοκρατικών σχεδιασμών εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας: Τον κύκλο της «ακροδεξιάς τρομοκρατίας» που θα δολοφονεί στα «τυφλά» και θα «κτυπά» τους ξένους (ίσως πολύ γρήγορα να έχουμε δολοφονικά «κτύπημα κατά αλλοδαπών).

Το πρώτο θύμα αυτού του νέου τρομοκρατικού εφιάλτη ήταν ένα 15άχρονο αγόρι από το …Αφγανιστάν!!!

Αρχίζει ο νέος κύκλος με τη «θυσία» ενός μικρού αλλοδαπού μικρού αγοριού…

Τώρα οι σκηνοθέτες των μυστικών υπηρεσιών και των μηχανισμών της Νέας Τάξης μας βάζουν ανάμεσα σε δύο πυρά: Στην «ακροαριστερή» τρομοκρατία και στη «ακροδεξιά» τρομοκρατία.

Βγάζουν από τα συρτάρια τους τις παλιές συνταγές που «δοκιμάστηκαν» παλιότερα, ιδιαίτερα στην Ιταλία.

Μόνο που οι σκηνοθέτες,
οι κατασκευαστές και οι σπόνσορες και των δύο αυτών «ειδών» είναι οι ίδιοι: Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Και τα δύο είδη καθοδηγούνται και κατευθύνονται από την ίδια πηγή:Είτε με τη στρατολόγηση και τον έλεγχο «ακροαριστερών» και «ακροδεξιών», είτε με την κατασκευή ομάδων με διαφορετικά χρώματα.

Αυτά όλα είναι ήδη γνωστά
και έχουν καταγραφεί και σε επίσημα ντοκουμέντα, όπως το «αμερικάνικο εγχειρίδιο» για την τρομοκρατία. Έχει δημοσιευτεί στο τέταρτο τεύχος του ΡΕΣΑΛΤΟ. Θα το βρείτε στο άρθρο: «Οι «σπόνσορες» και οι σκηνοθέτες της τρομοκρατίας».

Υπάρχει και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/168.mag

Μια εφιαλτική κόλαση τρόμου και φρίκης κατασκευάζουν για να αφιονίσουν τους αλλοδαπούς, να πυροδοτήσουν τον ισλαμικό φανατισμό, βάρβαρες οχλοβοές και «εξεγέρσεις» των αλλοδαπών στρατιών που έχουν εισάγει, με στρατηγικό στόχο: Τη διάλυση της χώρας, τον πανικό της κοινωνίας, την «εισβολή» των ξένων στο κράτος και στους κατασταλτικούς μηχανισμούς, την προώθηση της βάρβαρης ισλαμοποίσης της ελληνικής κοινωνίας, την υποταγή των πάντων στη Νέα Τάξη και τους μακάβριους μηχανισμού της.

_________________

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP