Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010

Γιατί δεν "τραβάει" ο Σαμαράς

Σαμαράς: Η δεξιά κριτική στην ακραία δεξιά κυβερνητική διαχείρισηΕίναι να γελάει κανείς με κάποιους «αναλυτές» (της πεντάρας) οι οποίοι τυφλωμένοι από την ειδωλολατρία τους (ίσως με το αζημίωτο) προς τον Αντώνη Σαμαρά δεν μπορούν να καταλάβουν το γιατί ο Σαμαράς δεν «τραβάει», παρά την κακουργηματική βαρβαρότητα και ψευδολογία της κυβέρνησης.
Εφευρίσκουν λοιπόν διάφορα τεχνάσματα του τύπου: «το επικοινωνιακό σύστημα ΠΑΣΟΚ φταίει», δηλαδή τα ΜΜΕ!!!
Αν φυσικά έφταιγε αυτό, τότε ο Σαμαράς θα είχε «εκτιναχθεί», διότι αυτό το μοχθηρό και ψευδολόγο «επικοινωνιακό σύστημα» προκαλεί ανάλογη οργή, αν όχι μεγαλύτερη και από αυτά τα δολοφονικά μέτρα της κυβέρνησης. Και αυτό γιατί οι πάντες διακρίνουν τη δικτατορική αυθάδεια και μοχθηρή ψευδολογία των ΜΜΕ στην εναγώνια προσπάθειά τους να στηρίξουν και να εξωραΐσουν την κυβέρνηση.

Μάλλον και οι «ειδωλολάτρες» (με το αζημίωτο κάποιοι) του Αντώνη Σαμαρά αντιμετωπίζουν τον ελληνικό λαό σαν «παιδί με ειδικές ανάγκες». Φυσικά ο ελληνικός λαός βλέπει πολύ καθαρά εκεί που όλοι αυτοί οι «αναλυτές» της πεντάρας δεν θέλουν να κοιτάξουν: Στην πολιτική Σαμαρά!

Ποια αλήθεια είναι η πολιτική Σαμαρά;

Μια κριτική «δεξιάς» διαχείρισης σε μια κυβέρνηση ακραίας «δεξιάς» διαχείρισης!

Έχουμε μια κυβέρνηση δεξιάς αναλγησίας και δεξιάς αυθάδειας (από δω προκύπτει και η συμμαχία Καρατζαφέρη) και ο Σαμαράς από την ίδια οπτική γωνία (τη δεξιά) τη μέμφεται για «καθυστερήσεις» και «κακοδιαχείρισης».

Με πιο απλά λόγια:
Δέχεται τις κυβερνητικές στρατηγικές και «διορθώνει» κάποιες διαχειριστικές φόρμες των κυβερνητικών τακτικών.

Ο Αντώνης Σαμαρά είναι σαν να λέει στον ελληνικό λαό: «Η κυβέρνηση σας κόβει τα δάκτυλα και τα χέρια με αιμοσταγή βαναυσότητα, εγώ το ίδιο σφάξιμο θα το κάνω απαλά, με βαμβάκι, με λιγότερη ωμότητα…

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν προτείνει τίποτα το διαφορετικό. Απλώς λέει στον ελληνικό λαό ότι είναι πιο καλός χειρούργος από τους «χασάπηδες» του ΠΑΣΟΚ.

Αυτά μπορεί να μην θέλουν να καταλάβουν οι «οπαδοί» του Σαμαρά, αλλά ο ελληνικός λαός τα αντιλαμβάνεται πάρα πολύ καλά.

Ο ελληνικός λαός δεν έχει ανάγκη από καλούς «χειρούργος» που θα του κόψουν τα δάκτυλα, αλλά από πολιτικούς που θα του δώσουν μια εναλλακτική λύση διάσωσης των δακτύλων του. Από πολιτικούς που θα τον εμπνεύσουν σε ένα αγώνα για την «απαλλαγή» από το σύστημα και το πολιτικό καθεστώς που τον εξαθλιώνει και τον δολοφονεί.

Αυτή την ΠΟΛΙΤΙΚΗ δεν μπορεί να τη δώσει, ούτε να την εμπνεύσει ο Αντώνης Σαμαράς, παρά τα «χαρίσματά» του…

Ίσως, όταν θα μπούνε σε πρώτη προτεραιότητα οι εθνικές συμφορές που έχουν δρομολογηθεί να ξεγελάσει κάποιους.

Αλλά και τότε τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα θα είναι καυτά και εκρηκτικά (είναι αδιέξοδη η κρίση χρεοκοπίας του συστήματος που υπηρετεί), συνεπώς και η «εθνική εμπορία» δεν θα έχει μεγάλη πέραση…

Σήμερα σε όλες τις χώρες ενεργούν οι ίδιοι ιστορικοί νόμοι: Είναι οι νόμοι της ολοκληρωτικής χρεοκοπίας και παρακμής του καπιταλισμού. Είναι οι νόμοι της βάρβαρης αφαίρεσης ΟΛΩΝ των κοινωνικών και πολιτικών κατακτήσεων των λαών. Είναι οι νόμοι της αυθάδους βαρβαρότητας εναντίον των λαϊκών στρωμάτων και εναντίον της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ-ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ…

Οι νόμοι αυτοί θα τινάξουν το πολιτικό σκηνικό στον αέρα και αυτά τα υπάρχοντα κόμμα δεν μπορούν να σωθούν, έστω και με «Θεούς» αρχηγούς…


Χρειάζονται καινούρια πολιτικά τραγούδια για την εξαπάτηση των λαών, νέες μυθολογίες και επιχρυσωμένοι απατεώνες.

Εδώ δίνεται πλέον η μάχη: να μην μας «φορέσουν» πάλι το σάπιο πολιτικό βαρέλι με νέες ετικέτες…

Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewforum.php?f=33

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP