Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

Καρατζαφέρης

Καρατζαφέρης: Η «εθνοσωτήρια» κακουργίαΑν με τη λέξη «αλητεία» εννοεί κανείς την ακρότατη έκφραση του αντικοινωνικού παρασιτισμού και του πολιτικού τυχοδιωκτισμού στα βαλτονέρια του καθεστώτος, τότε μπορούμε να πούμε με όλο μας το δίκιο για τον καρατζαφερισμό πώς πρόκειται για μια υπόθεση πολιτικής «αλητείας» στο πιο χυδαίο αποτύπωμά της.

Αν μελετήσει κανείς την ιστορία θα διαπιστώσει ότι κάθε «εθνοσωτήρας» ήταν μια πατριδοκάπηλη ασημαντότητα και ηθική μηδαμινότητα με καταθλιπτική πνευματική κενότητα. Προπάντων, όμως ήταν μια πολιτική χυδαιότητα που ξέρναγε ένα αδηφάγο μίσος απέναντι στον λαό και τα αγωνιστικά κινήματα.

Σε εποχές έντονων κρίσεων και κοινωνικών σπασμών,
όταν δηλαδή το καμτσίκι της οικονομικής εξουσίας δεν άφηνε περιθώρια δημαγωγικών ελιγμών, τότε όλες αυτές οι «εθνοσωτήριες» τσόντες του καθεστώτος αποκάλυπταν το αποκρουστικό τους πρόσωπο: την ελεεινότητα του δωσίλογου, την πολιτική του αθλιότητα και τις νευρικές εκτονώσεις του μίσους εναντίον των θυμάτων της εκμετάλλευσης.

Στον Καρατζαφέρη όλα αυτά τα χαρακτηριστικά παίρνουν σήμερα τη φόρμα μιας ακραίας μοχθηρής γκριμάτσας, αλλά ταυτόχρονα και γελοιογραφικής: τις γεροντικές ρυτιδώσεις της παρακμιακής καρικατούρας του ολοκληρωτισμού.

Πάντα αποτελούσε την καρικατούρα των μοναρχικών λεπιών της καπιταλιστικής εξουσίας και την καρικατούρα του υπηρέτη στα μεγάλα, υπερατλαντικά αφεντικά.
Ένας κλόουν των «νταβάδων» ήταν (διεθνών και εγχώριων» ο οποίος χόρευε σύμφωνα με τις προσταγές τους. Τον πρόβαλλαν αφηνιασμένα οι «νταβάδες» και τον άφηναν (μάλλον τον «διέταζαν») να παίξει σε ένα τερέν εμπορίας της απελπισίας, σε ένα τερέν πατριδικάπηλης λουμπεναρίας.

Οι «νταβάδες»
γνωρίζουν ότι η απελπισία αποτελεί τον χειρότερο σύμβουλο για ένα λαό και το μεγάλο «όπλο» εξαπάτησης και χειραγώγησης του λαού.

Γνωρίζουν επίσης ότι η βλακεία που έχουν σπείρει έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο «σώμα» ηλιθίων.


Απελπισία και ηλιθιότητα είναι ένα κράμα καταστροφικό. Σε αυτό το κράμα «φύτεψαν» τον Καρατζαφέρη.

Πάνω σε αυτό το καταστροφικό κράμα θα «φυτέψουν» και άλλους πολιτικούς απατεώνες και «εθνοσωτήριες επιτροπές»…

Για τον Καρατζαφέρη το «γραμμάτιο» έληξε. Τώρα πρέπει να το ξεπληρώσει.
Αφού τον κατασκεύασαν πολιτικά κι εγκλώβισαν πολλούς αφελείς προκειμένου να πετύχουν τη χρήσιμη παρουσία του στη Βουλή, τώρα πρέπει να βάλει πλάτες για να περάσουν τα σχέδια καταστροφής της ελληνικής κοινωνίας, εξόντωσης του ελληνικού λαού και ολοκληρωτικής μας υποταγής στον πλανητικό αυτοκράτορα.

Τώρα ο Καρατζαφέρης έχει αυτό-αναγορευθεί σε εκπρόσωπο της κυβέρνησης και των Αμερικανών, αλλά και σε συμβουλάτορα του Πρωθυπουργού, με τον οποίο διατηρεί «ανοικτή γραμμή»!!!


Αυτός, μας λέει, πρότεινε στον Πρωθυπουργό να ταξιδέψει στην Ουάσινγκτον!

Αυτός προτείνει το «σχέδιο» για προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο!!!

Αυτός στηρίζει με υστερικό φανατισμό τα δολοφονικά και εθνοκτόνα κυβερνητικά μέτρα!!!

Αυτός απαιτεί με σκανδαλώδη ζήλο «βούρδουλα» εναντίον των εργατικών και λαϊκών κινητοποιήσεων και διεκδικήσεων.

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει πλέον…

Υπάρχουν αλήθεια ακόμα «αφελείς» που πιστεύουν σε αυτόν τον πολιτικό τυχοδιώκτη;

Άλλοι που προσγειώθηκαν ανώμαλα, τουλάχιστον διδάχτηκαν το απλό: Οι «εθνοσωτήριες» κραυγές και «Επιτροπές» αποτελούν προβοκατόρικες απάτες και απόπειρες να αιχμαλωτίσουν την εθνική απελπισία και να εγκλωβίσουν εν προκειμένω τα θρύμματα από το ναυάγιο του ΛΑ.Ο.Σ

Σημείωση: Από την πρώτη στιγμή καταγράψαμε και αναλύσαμε διεξοδικά τη μεγάλη απάτη Καρατζαφέρη. Πολλοί μας κτύπησαν άγρια γι’ αυτό και κάποιοι συνδρομητές του περιοδικού «κόψανε» τη συνδρομή τους και μας «μίσησαν».

Δεν ζητάμε δικαίωση. Αλλά καλό θα ήταν γι αυτούς που μας λοιδόρησαν να προβούν στη γενναία πράξη της αυτοκριτικής…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP