Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

ΟΜΟΦΩΝΙΑ: Χρυσοχοϊδης-Αντιρατσιστές-Ακροδεξιοί

Χρυσοχοϊδης, επιδοτούμενοι αντιρατσιστές και «ακροδεξιοί» λένε τα ίδια πράγματαΕίναι να γελά κανείς με την ταυτότητα των απόψεων:


α) Του κράτους, των ΜΜΕ και του Χρυσοχοϊδη: Η πολιτική αιχμή των προβοκατσιών.

β). Των «αριστερών ιδεολόγων» της Νέας Τάξης: Από την «Αυγή» μέχρι όλες τις επιδοτούμενες «εστίες» και τα «δίκτυα»…

γ). Των ποικίλων «ακροδεξιών» και «φασιστοειδών»…

ΟΛΟΙ αυτοί, όχι μόνο αποδέχονται τη γνησιότητα του βίντεο, αλλά και την «γνησιότητα» της «πολιτικής πράξης» των βατραχανθρώπων. Απορρίπτουν ΟΛΟΙ, μετά βδελυγμίας την προβοκάτσια, την τόσο ορατή και κραυγάζουσα!!!

Η διαφορά τους βρίσκεται στην «ιδεολογική» ερμηνεία.

Κράτος, ΜΜΕ, Χρυσοχοϊδης και οι «αριστεροί» κομπάρσοι χρησιμοποιούν το γεγονός για να διασύρουν το στρατό, να κτυπήσουν τις «φασιστικές» παρελάσεις, να προωθήσουν «αποκεφαλισμούς» και τα άλλα σχέδια αποδόμησης της ελληνικής αστυνομίας και του στρατού.

Τα «ακροδεξιά» ξεφωνητά περιστρέφονται γύρω από τον «ηρωικό εθνικισμό» των βατραχανθρώπων και το «εθνικιστικό» κίνημά τους, που το βλέπουν να φουντώνει μέσα στους …καταδρομείς!!!

Δηλαδή επιβεβαιώνουν με τους «ψαλμούς» τους την επίσημη εκδοχή του κράτους, των ΜΜΕ, του Χρυσοχοϊδη και των «αντιρατσιστών»: Τα «σκιάχτρα» που έχει ανάγκη το καθεστώς για να διαβάλει, να διασύρει και τελικά να καταργήσει όχι μόνο τις εθνικές παρελάσεις (ο άμεσος στόχος αυτών των προβοκατσιών), αλλά και τις εθνικές δομές εξουσίας.
Οι υστερικοί της «ακροδεξιάς» και παρωχημένης φασιστικής κραυγής αποτελούν «γρανάζι» των παρακρατικών μηχανισμών και προβοκατσιών…

Στην ίδια συνταγή με το κοινοβουλευτικό «γρανάζι» (Καρατζαφέρης) κινούνται. Ήταν «αναγκαίος» ο Καρατζαφέρης (και αν δεν υπήρχε θα εφευρίσκανε και θα κατασκεύαζαν άλλο) για να παίζει πινγκ πονγκ με το «αντίπαλο δέος» (τη νεοταξική «αριστερά») και για να καταλήξει ανοικτά υπέρ της κυβέρνησης, του Μητσοτάκη, του Σημίτη και ΣΙΑ…

Το ίδιο σκηνικό υπάρχει και με τα ποικίλα υποπροϊόντα του παρωχημένου καπιταλιστικού «εθνικισμού». Παρασιτικά απομεινάρια της φαιάς ιδεολογίας που ενώ στάζουν μίσος ενάντια σε κάθε λαϊκό κίνημα και εργατική, αγροτική ή φοιτητική εκδήλωση, βαπτίζουν «κίνημα» τις προβοκάτσιες, τύπου βατραχανθρώπων, και επαναστατικά συνθήματα («που τα χειροκροτεί ο κόσμος») τα αιμοσταγή φυλετικά συνθήματα.

Οι άμοιροι: Γρανάζια, συνειδητά ή ασυνείδητα (οι ηγεσίες συνειδητά γρανάζια), των σκοτεινών μηχανισμών του κράτους και του παρακράτους είναι.

Ρίχνουν νερό στο μύλο των προβοκατσιών του Χρυσοχοϊδη.

Είναι ο Χρυσοχοϊδης που κλιμάκωσε τις προβοκάτσιες εναντίον της Ελληνικής αστυνομίας, των εθνικών παρελάσεων και των εθνικών συμβόλων.

Ούτε τυχαίο είναι ότι αυτή η προβοκάτσια στήθηκε με «ήρωες» τους καταδρομείς του λιμενικού: Αστυνομία και αυτή διαβρωμένη από τις μυστικές υπηρεσίες και κάτω από την άμεση εποπτεία του Χρυσοχοϊδη.

Γιατί αλήθεια δεν στήθηκε η προβοκάτσια με το Ναυτικό, το οποίο έχει και μια αγωνιστική ιστορία, αλλά με το Λιμενικό;

Απλούστατα στο Ναυτικό δεν είναι ο Χρυσοχοϊδης…

Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4332

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP