Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Σκαρίσανε τα «πρακτορεία» της «αντισυνωμοσιολογίας»!!!


Σκαρίσανε οι λακέδες της δωσίλογης κυβέρνησης και τα πολυπλόκαμα πρακτορικά δίκτυα για να «αποδείξουν», χωρίς αποδείξεις, ότι δεν υπάρχει παρακράτος και μηχανισμοί τρομοκρατικής προβοκάτσιας!!!
Ήταν τόσο χοντροκομμένη και κραυγαλέα ορατή η πρακτορική προβοκάτσια με τα «γκαζάκια» και τα καλάσνικοφ που έκανε ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ την ΑΝΑΓΚΗ να πιάσουν δουλειά τα κυβερνητικά παπαγαλάκια και τα πολύχρωμα «βαποράκια», σε μια απέλπιδα προσπάθεια να την σοβατίσουν με τα υλικά της συνωμοσιολογίας!!!


Στον αγώνα, λοιπόν, εναντίον της συνωμοσιολογίας, συντονισμένα και διατεταγμένα, όλα τα παπαγαλάκια της συγκυβέρνησης.

Είναι να γελά κανείς όταν διαβάζει:
«Η συνωμοσιολογία μόνιμη παθογένεια της κομμουνιστικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς».
http://taxalia.blogspot.com/2013/01/blog-post_9034.html

Βεβαίως αυτού του είδους οι «αντισυνωμοσιολόγοι» δεν θεωρούν καθόλου συνωμοσιολογία όταν γράφει κανείς για τις διασυνδέσεις των «ακροαριστερών» ή των επιδοτούμενων «αντιρατσιστών» με το Σόρος και τους μηχανισμούς των μυστικών υπηρειών…

Ούτε θεωρούσαν «συνωμοσιολογία» τις προβοκάτσιες εναντίον του Κώστα Καραμανλή!!!


Τώρα θυμήθηκαν το τραγουδάκι της συνωμοσιολογίας. ΤΩΡΑ που οι τελευταίες τρομοκρατικές ενέργειες ενοχοποιούν τη δωσίλογη κυβέρνηση και βγάζουν στον αφρό τις γνωστές παρακρατικές πρακτικές της ιστορικής δεξιάς…

Τέτοια είναι η αξιοπιστία, το θράσος, η άγνοια αλλά και η βλακεία των δεξιών και ακροδεξιών παπαγάλων…

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο «αριστερός» Μπίστης: Κατηγορεί το Γλέζο ότι έχει μείνει στα παλιά, διότι σήμερα παρακράτος δεν υπάρχει!!!

Τι να πει ο άθλιος αυτός σαλτιμπάγκος της πολιτικής; Ότι αποτελεί πολιτικό γρανάζι του σύγχρονου παρακράτους και δωσίλογος απολογητής της δωσίλογης κυβέρνησης;

Στο μέτωπο αυτό των «αντισυνωμοσιολόγων» «συνωστίστηκε» και το φερέφωνο της πασοκικής εξαχρείωσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της παπαδήμιας κυβέρνησης: Ο Παντελής Καψής.

Αυτή η «ιερή συμμαχία» του κυβερνητικού δωσιλογισμού είναι τόσο ηθελημένα (συνειδητά) ανιστόρητη, τόσο πολιτικά ραχιτική και ξετσίπωτη, αλλά και τόσο η ίδια συνωμοσιολογική (δεν αποδεικνύει τίποτα, απλά μιλάει εισαγγελικά) που προκαλεί το γέλιο ανάμικτο με την οργή και την αηδία.

Παρακάμπτει και αφανίζει ΟΛΑ τα τεκμήρια, τα τόσο πλούσια, της διεθνούς και εγχώριας ιστορίας: Της παλιάς και της νεώτερης…

Τα ζητήματα αυτά τα έχουμε αναλύσει λεπτομερειακά στο ΡΕΣΑΛΤΟ και έχουμε παραθέσει τα ατράνταχτα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ αποτελεί προνομιακό παράγοντα της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ των μυστικών υπηρεσιών και του παρακράτους, μια στρατηγική επιστημονικά επεξεργασμένη και ΣΤΑΘΕΡΗ καθ’ όλη της διάρκεια της μεταπολεμικής μας πολιτικής ιστορίας.

Πριν αναδημοσιεύσουμε κάποια κείμενα θα παραθέσουμε το σημερινό άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου:



Προβοκάτορες δεν υπάρχουν (UFO, όμως, υπάρχουν)...
Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος
http://www1.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=17/1/2013&columnId=1821

«Στην επίσημη Αριστερά η εμμονή με τους προβοκάτορες συνεχίζεται από τη μεταπολίτευση. Και κατ' εξακολούθηση διαψεύδεται από τα πράγματα»...

Η παραπάνω φράση συνιστά την πεμπτουσία βαρυσήμαντου άρθρου του Παντελή Καψή, αρθρογράφου στο «Εθνος» και πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης του τραπεζίτη κ. Παπαδήμου.
*
Τύφλα να 'χει, λοιπόν, ο Μπους ο πρεσβύτερος, ο οποίος τέσσερις μόλις μέρες μετά την 11η του Σεπτέμβρη δήλωνε:
«Πάντα η CIA έβαζε ανθρώπους της στις τρομοκρατικές οργανώσεις για να τις χρησιμοποιήσει σε όφελος των συμφερόντων των ΗΠΑ».
*
Τύφλα να 'χει, επίσης, ο Τζαναμέλιο Μαλέτι, ο επικεφαλής της ιταλικής στρατιωτικής αντικατασκοπίας τη δεκαετία του '70, ο οποίος μιλώντας στη «Ρεπούμπλικα» (4/8/2000) και στην ερώτηση πώς και γιατί η CIA ενεπλάκη σε τρομοκρατικά χτυπήματα που στοίχισαν πάνω από 200 νεκρούς κατά μιας συμμαχικής των ΗΠΑ χώρας, της Ιταλίας, απαντούσε:
«Ο σταθμός της CΙΑ στη Γερμανία - ομολόγησε ο Μαλέτι - προμήθευε σε ακροδεξιές ομάδες πυρομαχικά και εκρηκτικούς μηχανισμούς, λειτουργούσε ως σύνδεσμος ανάμεσα στις ακροδεξιές οργανώσεις της Ιταλίας και της Γερμανίας, ενώ, παράλληλα, τους υπαγόρευε και τον τρόπο δράσης τους».

Ο στόχος της - κατά τον Μαλέτι - «στρατηγικής της έντασης» που περιλάμβανε την «αναγέννηση του άκρατου εθνικισμού» ήταν «να εμποδίσει με την τρομοκρατική συνδρομή της άκρας Δεξιάς τη στροφή της κοινωνίας στην Ιταλία και στη Γερμανία προς την Αριστερά»...
*
Τύφλα να 'χει και ο Γουίλιαμ Γιαρμπόρο, καθοδηγητής των ειδικών υπηρεσιών της CIA, ο οποίος στο περιοδικό «L' Europeo» στις 29/9/1978, δήλωνε:
«Η τακτική αυτή (σ.σ: της λεγόμενης "αριστερής τρομοκρατίας") χρησιμοποιείται (...) για να πειστεί ο πληθυσμός να συμφωνήσει με την εγκαθίδρυση ισχυρού αστυνομικού κράτους».
*
Τύφλα να 'χουν, τέλος, και κάτι μυστήριοι... συνωμοσιολόγοι που κάθονται και θυμούνται ιστορίες όπως εκείνη της «Gladio», το κουβάρι της οποίας άρχισε να ξετυλίγεται μόλις μετά το 1990, με αφορμή τις έρευνες για μια τρομοκρατική επίθεση στην ιταλική πόλη Γκορίτσια.

Μιλάμε για τον εφιαλτικό μηχανισμό που στήθηκε ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του '40 στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και που η αποκάλυψή του αποτέλεσε κάτι παραπάνω από ισχυρή απόδειξη για τις στενές σχέσεις των μυστικών υπηρεσιών με την τρομοκρατία.

Στόχος του δικτύου που δρούσε στη Δυτική Ευρώπη και σε όλες σχεδόν τις χώρες του ΝΑΤΟ ήταν η αποτροπή ενδεχόμενης ανόδου της Αριστεράς στην κυβερνητική εξουσία, και στην Ελλάδα η επιχείρηση «Gladio» είχε την ονομασία «Κόκκινη Προβιά».

Η συγκρότηση του δικτύου επί ελληνικού εδάφους υπογράφτηκε επισήμως το 1955 από την κυβέρνηση Παπάγου με τη CIA, με το παρακρατικό δίκτυο να επιβιώνει των κυβερνήσεων Παπάγου, Καραμανλή, Γεωργίου Παπανδρέου και (μεταδικτατορικά) ξανά Καραμανλή, Αντρέα Παπανδρέου, οπότε και μάθαμε ότι... εξαρθρώθηκε. Βέβαια, ποτέ δε δόθηκαν συγκεκριμένα στοιχεία από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τι εξαρθρώθηκε, πώς εξαρθρώθηκε, ποιοι συμμετείχαν, πώς ελέγχθηκαν, τι θύλακες καταργήθηκαν (από αυτούς που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο των απόρρητων συμφωνιών για τη λειτουργία των αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα, οι οποίες και προέβλεπαν, ακριβώς, τη σύσταση της «Κόκκινης Προβιάς».
*
Αυτά λέει η ελληνική ιστορία της «Κόκκινης Προβιάς», αυτά λένε ένας πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ένας πρώην αρχηγός της ιταλικής αντικατασκοπίας, ένας πρώην καθοδηγητής της CIA.

Αλλά ποιος τα λογαριάζει αυτά τα... «ούφο» μπρος στην αυθεντία ενός πρώην εκπροσώπου της κυβέρνησης Παπαδήμου.


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7197

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP