Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Η ατμόσφαιρα μυρίζει …μπαρούτι


ΟΤΑΝ κατηγορείς ΕΥΘΕΩΣ την Αξιωματική Αντιπολίτευση για «τρομοκρατική αποσταθεροποίηση» του καθεστώτος, ότι δηλαδή «τροφοδοτεί» τη μαζική ρίψη-ψύχωση «γκαζιών», ΤΟΤΕ δολίως και ευθέως «κατασκευάζεις» κλίμα ΑΜΕΣΗΣ και «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ»: Κλίμα ανοικτής πολιτικής ΕΚΤΡΟΠΗΣ.

Στον καθεστωτικό ουρανό πυκνώνουν τα μαύρα σύννεφα, οι βροντές και αστραπές. Μια φορτισμένη ατμόσφαιρα που μυρίζει μπαρούτι…


Οι πολεμικές κραυγές της ΝΔ και οι εκτεταμένες και μοχθηρές επιχειρήσεις τής αφηνιασμένης προπαγάνδας υπέρ της πραξικοπηματικής κυβέρνησης των ανδρεικέλων και ιδιαίτερα υπέρ του Σαμαρά αντανακλούν σχεδιασμούς ΟΧΙ μόνο αποπροσανατολισμού και παραπλάνησης του ελληνικού λαού, αλλά και «γονιμοποίησης» ΑΝΟΙΚΤΩΝ πολιτικών εκτροπών: «Μαγειρέματα» ΑΝΟΙΚΤΩΝ πολιτικών ανωμαλιών.

Όταν η καθεστωτική προπαγάνδα σκούζει τόσο υστερικά, εκτεταμένα και ενορχηστρωμένα υπέρ του Σαμαρά, όταν υμνείται, το πασίδηλο ανδρείκελο της νέας γερμανικής κατοχής, σαν δυνατός και δημοφιλής ηγέτης, την ίδια στιγμή που ο ελληνικός λαός πεθαίνει, η ανεργία εκτινάσσεται σε δυσθεώρητα ύψη και ταυτόχρονα ψηφίζονται τα πιο ανελέητα και δολοφονικά φοροεισπρακτικά μέτρα στην ελληνική ιστορία, ΤΟΤΕ ένας νέος δρόμος συμφορών, για τον ελληνικό λαό, έχει ανοίξει.

Αυτός ο δρόμος καταγράφεται ολοκάθαρα αν συνθέσουμε τα συγκεκριμένα γεγονότα της συγκυρίας και τα συνδυάσουμε με τις κυβερνητικές πρακτικές: Πρακτικές πλήρως υποταγμένες στη στρατηγική της κυρίαρχης κατοχικής δύναμης (Γερμανία), η οποία βρίσκεται μάλιστα και σε εμπόλεμη «διάσταση» με τον πλανητικό αυτοκράτορα (ΗΠΑ).

Ας τα δούμε με τη μορφή των συνοπτικών παρατηρήσεων.

Παρατήρηση πρώτη: Ο πραξικοπηματικός χαρακτήρας της κυβέρνησης Σαμαρά.

Έχουμε αναλύσει διεξοδικά ότι αυτή η κυβέρνηση κλιμακώνει και επιταχύνει τις σπειροειδείς πραξικοπηματικές διαδικασίες του δικτατορικού ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ: Του ΓΕΝΙΚΟΥ «γύψου», μιας ΑΝΟΙΚΤΗΣ και ΩΜΗΣ δικτατορίας…

Παραπέμπουμε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7109

Παρατήρηση δεύτερη: Η «Λίστα Λαγκάρντ».

Η «Λίστα» είναι ένα από τα «μέτωπα» της σύγκρουσης των διεθνών «νταβάδων» και των εσωτερικών κατοχικών παραρτημάτων τους. Συνακόλουθα μια αρένα αναδιάταξης (αναπαλαίωσης) του εγχώριου πολιτικού προσωπικού των ανδρεικέλων.

Σχετικά με τον ιδεολογικό και πολιτικό χαρακτήρα αυτού του σήριαλ της «Λίστας», της «κάθαρσης» κ.λπ, διαβάστε αναλυτικά, τα άρθρα:
«Λίστα Λαγκάρντ»: Η σφραγίδα των αποικιοκρατών…
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7168
Η «ΚΑΘΑΡΣΗ» από τις δυνάμεις ΚΑΤΟΧΗΣ…
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7159

Τα εμπόλεμα, λοιπόν, επεισόδια του σήριαλ με τη «λίστα» οξύνουν ακόμα περισσότερο τις εσωτερικές μάχες των κομμάτων του ελληνικού προτεκτοράτου και μοιραία επιφέρουν ισχυρά πλήγματα στην ετοιμόρροπη κυβερνητική κοινοπραξία.

Συνεπώς εντείνουν και επιταχύνουν τα ανακλαστικά αυτοάμυνας και τους πραξικοπηματικούς προσανατολισμούς της τρικομματικής κυβέρνησης. Ιδιαίτερα θεριεύουν την ΠΑΓΙΑ κατασταλτική φιλοσοφία και λογική της ΝΔ, συνακόλουθα και τον Βοναπαρτισμό του αρχηγού της.

Για το Σαμαρά δεν υπάρχει πλέον άλλο μέσον άμυνας και διάσωσης από το να ανυψωθεί σε Βοναπάρτη: Αυτό καλλιεργούν και τα Μαντεία της ευρω-χουντικής προπαγάνδας, καθώς και τα εγχώρια παραρτήματά τους (ΜΜΕ, δημοσκοπήσεις κ.λπ)…

Παρατήρηση Τρίτη: Η «Βίλα Αμαλία»

Η «Βίλα Αμαλία» αποτελεί την «κινητοποίηση» ενός κατασκευασμένου, επί χρόνια, άλλοθι για το ξέσπασμα ενός ΟΡΓΙΟΥ καθεστωτικής ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ και φρενοβλαβούς προπαγάνδας εναντίον των κινημάτων της γειτονιάς και των λαϊκών καταλήψεων.

Χρησιμοποιείται και αξιοποιείται σήμερα αυτό το πολύχρονο πολιτικό παιχνίδι γύρω από τη «Βίλα», σκηνοθετημένο παιχνίδι ανάμεσα σε καταληψίες «αντιρατσιστές» και τη Χρυσή Αυγή με δύο κύριους στόχους:

α). Να εμφανίσει η κυβέρνηση την κατοχική ΚΑΤΑΛΗΨΗ της ελληνικής κοινωνίας και το δικό της ΟΡΓΙΟ καταστολής σαν «νομιμότητα»: Τη «νομιμότητα» του γύψου…

β). Να συκοφαντήσει και να αναχαιτίσει το λαϊκό κίνημα των καταλήψεων που αρχίζει να αναπτύσσεται ρωμαλέα, κάτω από τα θηριώδη εγκλήματα των κατοχικών ανδρεικέλων και ιδιαίτερα του κτηνώδους εγκλήματος που έχει γεννήσει στρατιές ΑΣΤΕΓΩΝ.

Το μέγα πλήθος των ανέργων και αστέγων αποτελούν τη σπαρακτική εικόνα της κακουργίας και κτηνωδίας των δωσίλογων ελληνικών κυβερνήσεων και της πολιτικής των «μνημονίων».

Η πείνα, η ανέχεια, η καταστροφή και το ξεκλήρισμα εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, οι δεκάδες χιλιάδες άστεγοι και η ΦΡΙΚΗ των πόλεων (εγκληματικότητα, μαφίες, γκέτο, ναρκωτικά κ.λπ) έχουν εκκολάψει ισχυρά έμβρυα αυτό-οργάνωσης στις γειτονιές και συνοικίες. Ποικίλες πρωτοβουλίες των κατοίκων της πόλης: Από πρωτοβουλίες ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, μέχρι Επιτροπές σε γειτονιές και Λαϊκές Συνελεύσεις.

Οι ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ κτιρίων, από τα χιλιάδες εγκαταλελειμμένα, ακατοίκητα και ερειπωμένα, αποτελούν, στις σημερινές ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ συνθήκες, καθήκον πρώτης προτεραιότητας για τα ΚΙΝΗΜΑΤΑ της γειτονιάς και των πόλεων που αναπτύσσονται: Πολύτιμη μαγιά αυτό-οργάνωσης και αλληλεγγύης για ένα αυθεντικό, αγωνιστικό λαϊκό ΚΙΝΗΜΑ.

Αυτή τη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ του λαού και ιδιαίτερα των «κολασμένων της γης», οι δωσίλογοι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ εσχάτης προδοσίας, θέλουν να τη βγάλουν «παρανομία»…

Τη δική τους δωσίλογη παρανομία τη βαπτίζουν «νομιμότητα» και είναι παράνομο το ΔΙΚΑΙΩΜΑ των άστεγων και των πεινασμένων για «ψήγματα» ΖΩΗΣ, η απελπισμένη αυτοάμυνά τους: το ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ακόμα και για να διασωθούν από την πείνα και την παγωνιά που οι ίδιοι, χωρίς οίκτο, τους έριξαν.

Δεν είναι, συνεπώς, καθόλου τυχαίο ότι ΣΗΜΕΡΑ αξιοποιείται, σαν άλλοθι η «Βίλα Αμαλία»: Η χρόνια κατάληψή της, ΟΧΙ από κινήματα γειτονιάς, αλλά από ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ομάδες του «αντιρατσιστικού» φάσματος (ο νοών νοείτω) …

Τελευταία παρατήρηση: Τα «γκαζάκια» της προβοκάτσιας.

Αυτή η νεροποντή από «γκαζάκια», κυρίως εναντίον των τηλεστάρ της καθεστωτικής προπαγάνδας, εγκαινιάζει μια νέα φάση των πρακτορικών τρομοκρατικών παιχνιδιών και προβοκατσιών.


Σημείωση:
Η νέα αυτή τρομοκρατική φάση κλιμακώνεται και με καλάσνικοφ στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας!!!
Διαβάστε ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/01/blog-post_4500.html

Μια φάση που επιχειρεί να δαιμονοποιήσει το ΣΥΡΙΖΑ: Δηλαδή το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τον άλλο καθεστωτικό πόλο του κυβερνητικού οικοδομήματος, τον πόλο του στρατοπέδου των ΗΠΑ!!!

Εδώ δεν καταγράφεται απλώς η οξύτητα της εμπόλεμης «σύγκρουσης» ανάμεσα στα δύο κέντρα της νεοταξικής εξουσίας (ΕΕ-ΗΠΑ), αλλά και η ΑΝΟΙΚΤΗ απόπειρα της κυβέρνησης Σαμαρά να προετοιμάσει εμφυλιοπολεμικό κλίμα, να βάλει σε εφαρμογή «συνταγές» της μακάβριας ιστορικής δεξιάς.

ΟΤΑΝ κατηγορείς ΕΥΘΕΩΣ την Αξιωματική Αντιπολίτευση για «τρομοκρατική αποσταθεροποίηση» του καθεστώτος, ότι δηλαδή «τροφοδοτεί» τη μαζική ρίψη-ψύχωση «γκαζιών», ΤΟΤΕ δολίως και ευθέως «κατασκευάζεις» κλίμα ΑΜΕΣΗΣ και «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ»: Κλίμα ανοικτής πολιτικής ΕΚΤΡΟΠΗΣ.

Η κυβέρνηση ευρισκόμενη προ των πυλών της τελειωτικής της κατάρρευσης και στο κέντρο της εμπόλεμης οξύτητας των διεθνών, αλλά και εγχώριων αρπακτικών, οδηγείται σε κατευθύνσεις εμφύλιων διχασμών και ΑΝΟΙΚΤΩΝ πραξικοπηματικών εκτροπών.

Βεβαίως οι μάγειροι της κυβέρνησης δεν υπολογίζουν, φαίνεται, τους αρχιμάγειρες της υφηλίου: Τις ΗΠΑ…

Αλλά και όλοι οι δολοπλόκοι της Νέας Τάξης, δεν υπολογίζουν το λαό αυτής της χώρας ο οποίος ακόμα δεν έχει πει το δικό του λόγο: Αργεί βασανιστικά, αλλά θα μιλήσει…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP